bebolino2
|
E drage moje, ja sinoc napisah citav tekst i da posaljem ono ga izbrisa a ja bila preumorna da ponovo tipkam. Uglavnom, nisam jos sve pohvatala ko je ko i u kakvoj situaciji al samo da vam jedno kazem, 3 trudnoce imam iza sebe i ni jedna nije slicna drugoj. Prva na startu spontani a 12 dana prije ocekivane menstr uzasno pocela povracati i mantalo mi se. Druga, izensena, prva tri mjeseca napuhana kao balon, kao da sam bar 3 mj vise trudna bila nego sto jesam, 8 mjeseci povracala i treca, prve 3 sedmice nista osjetila nisam, puna energije, osjecala se prelijepo posle uzasne mucnine (al to je povezano sa tokom te trudnoce), inace, prekinuta je u 17.sedmici. Sad, volila bi biti trudna, a i strah me a uz sve to, imam i ponudu za posao, pa se sve sastalo. Al nek bude kako je najbolje po meni. Sinoc mm dosao kuci, hocemo do trgovine, ja pocetnik u voznji, on umoran, zakacimo se pri povratku, mislim nista strasno, al ja nisam uspjela uparkirati a on suti jer sam ga prije toga zamolila da mi ne dobacuje, onda samo slusam sta on govori i ne razmisljam samostalno. Medjutim, to je bio okidac da se ko kisa isplacem. Od jutros me boli po dnu stomaka, napuhana sam sva, zabolilo me na lijevoj strani u ledjima i pocela sam generalku po kuci. Sve mi mirise na menst al eto, ujutro cu uraditi jedan test, da vidim sta ce reci. Zaboravila sam reci, jedno 4.dan od ovulacije i odnosa (po mom racunanju), na ulosku mi bilo blago roskasto, skoro nevidljivo al eto, ja sam vidila i tad pomislila da mi je ovulacija, al obzirom da mi libido totalno opao, ipak nije bila ovulacija. E da, ko ono prati tsh. Morat cemo se konsultovati :D Isto me ceka aBd :) Ostalim zelim da sto prije docekaju plusice i vjerujete, svaki put sam ostala trudna, kada sam uzivala u odnosu, ne kada smo ciljali trudnocu.
|