tišina -> RE: Odbrojavanje - svibanj 2017. (22.5.2017 9:00:19)
|
jutro cure!!! nije me bilo nekoliko dana pa vidim toliko lijepih vijestii! perlice, želim ti što brži oporavak i puno odmora a malenoj puno sreće, zdravlja i veselja![sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] bebolino, čestitam od srca! želim ti lijepu trudnoću, zdravu bebu i lagani porod![sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] belina, [sm=bravo.gif] čestitam na curki!!! drago mi je da su i nalazi dobri, sad samo laganini do kraja!![sm=smiley1.gif] Eto, još samo tjedan dana do novog pregleda [sm=smiley1.gif] papučice, zanimljive snove imaš, snažne, simbolične. nadam se da su pokazatelj dobrog!!! [sm=smiley1.gif] tintin, sretno s nalazom!!! mini bav i leilani, nadam se da griješite i da [sm=hudicek1.gif] mali anđeo, grlim tebe i curku! drago mi je da čujem da dišeš punim plućima!!! uzivajte sada na najjače! ;) hvala na pitanju, ja sam na stopedeset strana, MM i ja smo super (nisu još ključni dani pa nema presinga, samo uživancije u akcijanju :D ) hahaha. nymeria, hvala ti na lijepim željama, šaljem veliku pusu!!! samo ti uživaj sa svojim malenim čudom, preslatki su tako maleni, zaigrani i veseli, sve znaju i kuže i motaju te oko malog prsta a čovjek se izgubi u njihovim okicama [sm=smiley1.gif] mini bav i leilani, nadam se da griješite i da [sm=hudicek1.gif] neće stići... hajdi i pinky, trudnice naše drage i naša logistička potporo, zasipajte nas i dalje prašinom, ne može odmoći. [sm=smiley36.gif] [sm=smiley1.gif] kod nas bezbrizni dani uzivancije bez opterećivanja. nadam se da ćemo tako nastaviti i za koji dan! [sm=smiley1.gif]
|
|
|
|