Mini Bav -> RE: Odbrojavanje - svibanj 2017. (26.5.2017 17:49:19)
|
tintin hvala ti draga [sm=smiley1.gif] ti si navijačica ovaj mjesec? Moraš dobro navijati da i mi tebi navijamo u 8.! [sm=smiley36.gif] papučice kad je tvoj datum? mali andeo sve je ok, reći ćemo da je do testa, bolje nego razmišljati nekako drugačije.. dobro sam [sm=smiley1.gif] kako si ti? rastete.. sigurno uživaš [sm=smiley27.gif] jedva čekam.. Leilani ništa, imamo sljedeći mjesec, i 7. i 8., ma, koliko vremena je pred nama! [sm=smiley36.gif] I ja jedva čekam godišnjiiiiii, ah, muž saznao da će ipak moć na godišnji, nedavno je prešao u drugu firmu pa su rekli da ga neće moć koristit jer je tek došao, al eto šefica se predomislila i rekla mu dobre vijesti [sm=bravo.gif] mene šefovi ne živciraju, ja nemam skoro nikakav kontakt sa njima, komunikacija na 0, iz raznih razloga mi se ne sviđa i planiram pronaći nešto drugo, tako da ako ne uskoči bebson, idem u nove pobjede iza ljeta. [sm=smiley36.gif] Iskreno, neda mi se, promijenila sam 3 radna mjesta od 2.mj prošle godine, baš mi se neda, treba mi odmor..
|
|
|
|