syringa -> RE: Odbrojavanje - sijecanj 2018 (9.1.2018 8:43:55)
|
Dage moje sve! "stare" trudilice,moje odbrojivačice, mamice i nove koje nisam upoznala. evo, nakon duuugo vremena i mene. [sm=smiley1.gif] čestitam mojim starim trudilicama na njihovim bebicama. [sm=bravo.gif] povremeno vasškicnem da vidim kako ste i jako se razveselim kad vidim beice broj 2 kod mojih trudilica za bebicu broj 1. [sm=smiley1.gif] drage moje snjeguljice, pinky, hipo, perlice, daxy, tintin, mali anđeo, fiona, hkajo i sve ostale,želim vam puuuuno sreće, zdravlja i veselja u novoj godini. neka vam se ostvare sve vaše velike i male želje i željice! [sm=smiley27.gif] evo, mi smo već neko vrijeme u pokušaju broj 2. no na žalost još uvijek ništa. nakupilo se već poprilično mijeseci i ciklusa, nije neki presing niti ništa ali pokušavamo. moje veliki dečko je sad već skoro 2,5 godine, znatiželjan, razigran i veseo bebač. iiiiiiii još uvijek cicamo!!!!!! [sm=zz_help.gif] mislim da je to sad već postao ozbiljan problem i ne znam kako ćemo prestati jer je ovisan. ginkica mi kaže da vjerojatno zato ni ne mogu ostavriti drugu trudnoću jer cicanje ometa ovulaciju ili stanica nije dovoljno kvatitetna da se oplodi. ne znam da li je to zbilja slučaj ili nije no nekako mislim da je. imate vi sličn iskustva? pusa svimai sretnou ovom ciklusu. hipo draga, stavi me na listu sa 15. 1. premda su mi ciklusi opet zbrčkani i ne znam koji mi je "pravi" datum. [sm=bad.gif]
|
|
|
|