hipo -> RE: Odbrojavanje - sijecanj 2018 (10.1.2018 12:04:32)
|
Syringa, ja nekako se nadam da će njoj doć da više neće[sm=jezicek.gif] Bila je dosta smanjila, izbacila podoj nakon vrtića, ujutro bi nekad zaboravila, onda su krenuli kutnjaci pa opet svaki čas traži. Sad su tri kutnjaka izašla, imamo još samo jedan jedini zub na čekanju. Nadam se da će kada i taj izađe opet smanjit. Sad kad su ta tri izašla spava bolje tipa budi se 1-2 puta, nekad traži nekad ne, jučer je ujutro samo malo sisala da se pomazi, popodne ništa sve do spavanja. TAko da mi se čini da ona ide prema odvikavanju i rado bi pričekala da do tog sama dođe nego da ju na silu skidam. Nadam se (možda naivno) da će se skinut prije nego budemo morali na MPO, dogovor je da se javimo na kliniku na proljeće. Ona stvarno po noći to traži puno ako je bole zubi ili ako je bolesna pa mi je bed uskratit joj. Kad se rješimo zuba onda sam mislila malo više muža uposlit tako da kad se budi prije ponoći da on ode kod nje i uspava je nazad. Iza ponoći u pravilu puno bolje spava i ne budi se, nekad samo jednom. Imam osjećaj kad skinemo noćno dojenje da će manje tražit i po danu.
|
|
|
|