tišina -> RE: Odbrojavanje - sijecanj 2018 (13.1.2018 20:30:23)
|
nymeria, baš kako si rekla- borimo, možda malo više svatko od nas sam sa sobom i s mislim "što ako ne budemo mogli tu glupu azoospermiju rješiti..." Obiteljski odnosi ili njihov manjak (kako se pogleda) su pali u drugi plan. Valjda samo shvatili da je sve od prije toliko nebitno i nevažno da se ni ne obaziremo na neke komentar ili očekivanja... Nismo još nikom ništa rekli, čekamo dok prođemo te početne pretrage i dok odlučimo što ćemo i kako ćemo... Uf... ružno ti tvoji bolovi zvuče, pogoršavaju li se još po ovom ludom vremenu? Leilani, hormoni su mu zbrčkani... fsh je ful visok i toga me najviše strah... nismo još uzeli čaj jer smo te hormone čekali, onda je već bilo predbožićno doba pa smo to namjerno htjeli proći bez čajeva i liječnika i sad smo na godišnjem još 3 dana pa ćemo uzeti... samo ti i TM akcijajte, možda baš ti odnosi bez presinga donesu lijepu vijest... Što se tiče bazalne, ja sam ju mjerila nekoliko ciklusa. Prema uputama do kojih sam bila došla je da razlika mjerenja smije biti maksimalno do pola sata a prije mjerenja trebaš spavati barem 4 sata u komadu... Mjerila sam s digitalnim jer ima dvije decimalne znamenke pa se baš lijepo vidi graf, uvijek na istom mjestu ispod jezika... belina draga, od tebe pozitiva kao i uvijek, hvala! zelimo, baš želimo. ne zbog društva, sela, ili jer svi drugi imaju bebu... toliko puta sam u glavi vidjela M s bebačem na ramenima, nas troje na našem krevetu, u šetnji, a sad je to tako daleko.... Nekako sam naučila svoju privatnost skriti pred drugima tako da nitko ne misli da imam ikakve majčinske osjećaje, čak su uvjereni da ne želim djecu.. a to je toliko daleko od istine... Spremate li se za rođendan? Kako ćete ga proslaviti, veseli li se malena??? [sm=smiley1.gif]
|
|
|
|