Snjeguljica_83 -> RE: Odbrojavanje - svibanj 2018. (16.5.2018 12:14:01)
|
Mini Bav, pa da, valjda angina. Dr. je rekao da je grlo upaljeno, ali nije gnojno. Dobio je klavocin, da bi se nakon dvije, tri doze osuo, koprivnjača samo takva!!![sm=smiley26.gif][sm=smiley3.gif] Dobio je injekciju kortikosteroida i fenistil do danjega... I dalje ima crvenilo, ali bitno manje. Treba vremena da se tijelo iščisti. Dobio je zamjenski antibiotik. Hipo, malac plače kad treba jesti, tako da ga vjerojatno glo boli dok jede. Na grizu i čokoladnim pudinzima je danima.. Jučer je pojeo malo sira s pizze. Čim stavi nešto u usta, odmah vadi van. Čak više ni ne pokuša pojesti! A ono što me brine je to što kad mu krenem prati zube, on ne plače protestirajući što mu perem kao inače, već čim taknem, desni odmah počnu krvariti!!![sm=zmeden.gif][sm=smiley18.gif] Što je to?[sm=zmeden.gif] Dakle, ima smanjen apetit, mući me to krvarenje....? Noć je bila bolja, budio se, ali bez onog plača i nosanja svakih 15 min. Moram do njegove pedijatrice, bila je na GO, sve nas to zadesilo tijekom vikenda pa sam lijek dobila na dug. Plus moram uzeti ispričnicu. Više mi je muka od doktora! Moram i kod svoje dr., muž ide na neki pregled sutra, svekar isto išao na neki pregled. Užas.[sm=smiley11.gif] Hipo, navijam za akciju! [sm=smiley36.gif] Svojoj se radujem![sm=jezicek.gif]
|
|
|
|