andy1 -> RE: Odbrojavanje - svibanj 2018. (3.6.2018 10:35:37)
|
Ajmo, kakvo sada zatisje 😉 mi smo nesto odakcijali, ali sve je to nista je muz zaradio terapiju antibioticima. O bi trebala biti danas/sutra, pokriti cemo i to, pa sto bude, ali eto, iskreno ne nadam se previse. Hipo, mala ti je presmijesna 😂 dobro ona crta 😆 evo prijavljujem da mi je tezina +2 kg od razdoblja prije trudnoce, sto je meni super, jer kad sam zatrudnila bila sam kost i koza. Iskreno, voljela bih jos malo ostati na ovoj kilazi. Doduse, da ne dojim, vjerujem i da bi otisla ta zadnja 2 kg. Prijavljujem datum za lipanj: aplikacija kaze 18.06. Znam, nema aplikacija pojma, ali eto meni je zadnjih par puta "pogodila" pa cu se toga drzati, eventualno promijenim kad osjetim O. Snjeguljice, jesu tvoji ista bolje? Srecom, moja je ( da kucnem) , stvarno super , samo sto muz svaki mjesec neke tegobe sa zdravljem ima, vise sam luda od toga. Antibiotici nece bas povoljno utjecati na plivace, jel tako? On je cak podignuo u ljekarni antibiotik i odgadjao ga piti jer kao, da pokrijemo ovulaciju. Ali nisam ga mogla gledati s temperaturom i jadnog, pa sam ga morala tjerati da vise pocne piti te tablete. Ima li kakvih novosti kod ostatka?
|
|
|
|