Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Obrojavanje - srpanj 2018. 7.7.2018 12:38:33
|
|
|
|
Lagertha
|
Nisam docekala plus, ali sam docekala Eto dosla je potpuno isto kao i prosli mjesec, nakon 24 dana. Ništa od bebe u ožujku
|
|
|
|
RE: Obrojavanje - srpanj 2018. 7.7.2018 14:07:39
|
|
|
|
hipo
|
Zao mi je lagertha. Vise srece slijedeci ciklus. Ja definitivno ne smijem koristit trakice iz apoteke i dma. One one step rade bez greske s ovima uvijek neki cirkus. Prwd lar dana pisnem i nije se vidjela ni kobtrolna. Danas bacim oko, dobro se vidi. Pisnem trakicu opet danas, tek se nakon pol sata pocelo nesto pokazivat, na kontrolnoj i testnoj. A kostaju 5 puta vise od onih tankih stapica.
|
|
RE: Obrojavanje - srpanj 2018. 8.7.2018 6:55:22
|
|
|
|
Snjeguljica_83
|
Lagertha, Hipo, ali ga baš ubodeš.... na
|
|
RE: Obrojavanje - srpanj 2018. 8.7.2018 13:33:53
|
|
|
|
hipo
|
Ja mislim da mi je ff krivo oznacio O. Mislim da je bila dan poslije. Nemam nikad sluzi dan poslije O.
|
|
RE: Obrojavanje - srpanj 2018. 9.7.2018 7:08:12
|
|
|
|
Snjeguljica_83
|
Hipo, gledam ti graf. Imala si bolove iz oba jajnika! 😀 Ma kako ti zavidim!😀 I baš su ti niske temperature. Dok sam mjerila, i meni su bile niske.... Ono, čak iza ovulacije skok bi bio na 36,3.... Jedva sam čekala da skoči dalje, na 36,5. Mi moramo pokriti ovaj tjedan. Nešto je klinac bolestan, ostat ću kući. Ostale cure, gdje ste? Leilani?
|
|
RE: Obrojavanje - srpanj 2018. 9.7.2018 8:08:07
|
|
|
|
hipo
|
Snjeguljice, drzim fige da pokrijete. Kako je malac sto ga muci? Bolilo me bas jako, ko da sam na klomicima.
|
|
RE: Obrojavanje - srpanj 2018. 9.7.2018 12:48:30
|
|
|
|
hipo
|
opet nas zaspemalo
|
|
RE: Obrojavanje - srpanj 2018. 9.7.2018 15:08:59
|
|
|
|
Snjeguljica_83
|
Spam! Ma gdje nas nađu!!? Hipo, imao je temp sinoć i prije dva sata, ne previsoku, oko 37. I dok žvače, plače. Jedino puding može. Izgleda da ga boli grlo. Već par dana iz nosa curi žuti sekret i kašljuca tu i tamo. Ne znam što da okrivim za ovo njegovo stanje. Kako tvoja mala, sve ok?
|
|
RE: Obrojavanje - srpanj 2018. 9.7.2018 16:13:17
|
|
|
|
hipo
|
Jadnicak mali. Valjda je u vrticu pokupio nesto? Moja je ok, valjda ce izdrzat jos dva tjedna, pa idemo na jug.
|
|
RE: Obrojavanje - srpanj 2018. 10.7.2018 6:10:40
|
|
|
|
Snjeguljica_83
|
Noć katastrofa!!!😨 Idem se na posao odmoriti. No, dobro, tamo me umaraju druge stvari...😰
|
|
RE: Obrojavanje - srpanj 2018. 11.7.2018 7:10:51
|
|
|
|
Leilani
|
Jutro drage moje... stigla tocno u dan koji vidim da sam zaboravila upisati.
|
|
RE: Obrojavanje - srpanj 2018. 11.7.2018 7:31:42
|
|
|
|
hipo
|
Ajoj Lelani, zao mi je
|
|
RE: Obrojavanje - srpanj 2018. 11.7.2018 7:56:27
|
|
|
|
Snjeguljica_83
|
IZVORNA PORUKA: Leilani Jutro drage moje... stigla tocno u dan koji vidim da sam zaboravila upisati. Jpj, žao mi je...
|
|
RE: Obrojavanje - srpanj 2018. 13.7.2018 20:17:38
|
|
|
|
hipo
|
Snjeguljice, ima li sta akcije, kako sluz? Jel mali ozdravio? Ja jos tjedan dana odbrojavam. Za nekih dana na more, jedva cekam radi male, u vrticu zbrojili grupe, nove tete pa su svi klinci uznemireni i stalno kuka da nece ic jer su joj glupa djeca.
|
|
RE: Obrojavanje - srpanj 2018. 14.7.2018 7:17:21
|
|
|
|
Snjeguljica_83
|
Hipo, jučer sam ugledala eggwhite nakon dugo vremena. Propao je, što zbog svađe, što zbog muževog umora, što zbog tog što sam ja zaspala. Nadam se da ćemo danas pokriti, ako to išta znači. Malcu je bolje, atb čini čuda. Premda nisam sigurna koliko mu je bio potreban. Sad je E na tapeti. Temp nekih 37,3 i ima ranice u ustima, koje je imao i N, ali za koje je dr rekla da nisu afte. Imam i ja sto čuda u ustima, moje jesu afte. Ma mislim da smo svi pokupili nešto virusno. I mm, E i ja smo se u dva dana žalili na mučninu, temp, a sad i svekrva.... Vrtić ljeti, joj, jadni klinci. Sve razumijem. No, kod nas je ispalo da nema novih malenih, N je sa svim svojim prijateljima, a teta je jedna nova, druga stara.
|
|
RE: Obrojavanje - srpanj 2018. 15.7.2018 12:01:27
|
|
|
|
hipo
|
Snjeguljice, jeste se pomirili? Kako E? Drugi tjedan u vrticu, soajaju 4 grupe, nova teta... Jedna njena se vraca u utorak, pa ce bit bolje. Mene svaki dan po malo grci.
|
|
RE: Obrojavanje - srpanj 2018. 15.7.2018 14:53:58
|
|
|
|
Snjeguljica_83
|
Hipo, pomirili se.😋 A joj E jede i plače... Imam i ja usta puna afti.😒 Pa čovječe, tko nije imao, ne zna kako je. Peče za pop....😤😲 Inače se borimo a jelom, još ovo.. Sjećaš se da je nedavno to imala, prije cca mjesec i po, dva? Pa zašto opet??? Jesi imala kad tako često grčeve? Vidim da ti je rano počelo..
< Poruku je uredio Snjeguljica_83 -- 15.7.2018 14:54:51 >
|
|
RE: Obrojavanje - srpanj 2018. 15.7.2018 18:23:34
|
|
|
|
hipo
|
Ajoj te afte uzas. Pa od kad pokusavamo imam grceve samo onr mjesece kad smo radili na bebi. Bas sam pratila. Kad nismo pokusavali, nista mir u skembi i onda samo procurim. Ko da se nesto pokisava skuhat, al negdje zapne.
|
|
RE: Obrojavanje - srpanj 2018. 16.7.2018 6:29:25
|
|
|
|
Snjeguljica_83
|
IZVORNA PORUKA: hipo Ajoj te afte uzas. Pa od kad pokusavamo imam grceve samo onr mjesece kad smo radili na bebi. Bas sam pratila. Kad nismo pokusavali, nista mir u skembi i onda samo procurim. Ko da se nesto pokisava skuhat, al negdje zapne. Zanimljiva teorija.😎 A prije Hipice je isto tako bilo?
|
|
RE: Obrojavanje - srpanj 2018. 16.7.2018 9:59:04
|
|
|
|
hipo
|
Iskreno, ne sjećam se. Prije nje sam imala sto drugih problema, miomi, septum. Nakon te dvije operacije se sve smirilo, prestao je spoting i grčevi, menstruacije su postale puno manje obilne. Brzo nakon druge operacije sam krenula u obradu za MPO pa više nisam toliko vrebala simptome. Sjećam se samo da sam imala grčeve u trudnoći,valjda neka dva mjeseca. Osjećaj da ću procurit i grčevi, blagi, ko da je došla. Jučer gadan PMS, strpljenje s hipicom na nuli, a pojela bi boju sa zidova da sam mogla.
|
|
RE: Obrojavanje - srpanj 2018. 16.7.2018 11:41:50
|
|
|
|
Snjeguljica_83
|
Hipo, takav PMS je živo . Taj mi je najgori.
|
|
RE: Obrojavanje - srpanj 2018. 17.7.2018 9:26:16
|
|
|
|
Lagertha
|
Kod mene je još jedna ovaj mjesec, 31.7. Ima šanse da ne dođe Navijam!
|
|
|
|
RE: Obrojavanje - srpanj 2018. 17.7.2018 10:03:22
|
|
|
|
hipo
|
Lagertha, navijamo!!!!!
|
|
RE: Obrojavanje - srpanj 2018. 17.7.2018 10:22:07
|
|
|
|
Lagertha
|
tnx
|
|
|
|
RE: Obrojavanje - srpanj 2018. 18.7.2018 6:31:52
|
|
|
|
Snjeguljica_83
|
IZVORNA PORUKA: Lagertha Kod mene je još jedna ovaj mjesec, 31.7. Ima šanse da ne dođe Navijam! Navijam i ja! Inače, kako mi je sad kraći ciklus, i ja očekujem krajem mjeseca drugu u istom mjesecu.😹 Naravno, ne treba doći!!!!👶
|
Anketa
Crtići
пеперутка16
Da li su vaša djeca gledala crtiće tipa Nindža kornjače, Yu Gi Oh , Pokemon... i radi njih postali nasilni?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!