Snjeguljica_83 -> RE: Obrojavanje - srpanj 2018. (1.7.2018 7:01:48)
|
Mini Bav, i ja ću dodati: 25, ajme! Ja se s 25 nisam bila ni udala! 😂 Ako ćemo detaljnije, niti zaručila![sm=jezicek.gif] Belina, imaš ludu želju.[sm=smiley1.gif] Pišete o poslu i bebama. I mi smo čekali da vidimo hoće li kod mene biti pomaka na poslu, na bolje, naravno. Šefica je stalno obećavala, ali onda kad je rekla da ništa od toga, MM i ja smo rekli, ako me ne trebaju na poslu, ako im ništa ne znači, onda ajmo raditi na bebi ozbiljno. I onda smo se suočili s problemima... Kad sam trebala krenuti s klomifenima, dogodilo se dugoočekivano promaknuće i mi smo i dalje nastavili s planom. Toliko smo bili dugo u tome, nisam htjela odustati dok ne uspijem! Jednostavno nisam mogla odlučiti se za odgodu zbog posla.... Nakon dva mjeseca ugledala sam plus, a znala sam da me čeka velika obveza i odgovornost prema poslu, koju ako ne izvršim, dobivam otkaz. I tako sam se mučila dok sam bila trudna, na komplikacijama, morala sam i na put trudna, sve prije termina. Uspjela sam iskombinirati sve, bilo je turbulentno, ali i odvažno. Priča za djecu i unučad, ako Bog da. Imala sam i sreću. Ne smijem zaboraviti.
|
|
|
|