Snjeguljica_83 -> RE: Obrojavanje - srpanj 2018. (20.7.2018 14:51:21)
|
IZVORNA PORUKA: andy1 Pitanje za Snjeguljicu: kad ste radili na bebi br2, pila si klomifene, bila u nekoj recimo obradi. Sad radite na bebi br3, pa me zanima jel ti u planu opet poceti s klomifenima ? Sorry ako sam glupo postavila pitanje, ali ne znam ni sama sto bi sa sobom: do kada pokusavati prije nego se odvazim OPET ici od doktora do doktora. Ni zadnji put nije bilo nekih prepreka (osim septuma koji je onda i uklonjen), samo eto njegov losiji spermiogram. Nije ni da se nesto dugo trudimo ali proganja me proslost za koju stvarno ne zelim da se ponovi. Znam kako ti je, ne pokriti O, koji god razlog bio.[sm=smiley13.gif] Razumijem i da strahuješ jer ne želiš da se povijest ponovi. Ne, mislim da neću opet na klomifene. Imamo sve, curu i dečka, dovoljno za cijeli život. [sm=smiley27.gif]Kad smo se trudili za drugo, nisam mogla zamisliti odustati dok se ne ostvari! Onda sam otkrila začepljen desni jajovod i tako. Ja sam bila uzrok. Trudimo se, ako dođe, želimo jako, ali ne ludo kao prije. Trudit ćemo se još dugo, ali u stilu - pokrili smo plodne dane. Ionako me sluz izludi, priroda se pobrinula za to i jednostavno to pokrijemo. Međutim... ne vjerujem da ćemo uspjeti. Igramo na zakon velikih brojeva. Do 40-te ću se truditi.[sm=jezicek.gif]
|
|
|
|