andy1 -> RE: Obrojavanje - srpanj 2018. (25.7.2018 8:25:42)
|
Bok cure :) Prvo: Hipo, cestitke i na drugoj super beti [sm=bravo.gif] Ne znam ti za mirise, u prvoj trudnoci mi nista nije smetalo, ko da nisam trudna , tako mi je cijela trudnoca prosla :) Moja [sm=hudicek1.gif] dosla 21.07., mogu odmah pisati tu datum za 8. mjesec : 18.08. Iskreno , idu mi na zivce ovi moji ciklusi, jedad 30 dana, pa 29, a iduci moze biti 24. Ovulaciju uvijek inace osjecam, zadnjih par ciklusa vise ne znam jel me boli i sto me boli. Iskreno, za prosli i pretprosli ciklus, najvise me pogodila reakcija muza. Inace bi mu samo u vrijeme akcije natuknula da je ''vrijeme'', nakon toga me 2 tjedna nista ne bi pitao vezano uz dc i to sve. Ne pita ni sada. Ciklus prije ovog, dobila 30-31 dan, kako li vec, nakon 2 dana sam mu uspjela reci tek da sam dobila, a on se sav izbedirao, i jos mi kaze: a ja se bas mislim, proslo je vec dosta od ovulacije, pa se ponadao. Ovaj ciklus, vani przi, otisli na kupanje, na sred plaze mi kaze da sto ne idem u more. Ja njemu: ne mogu se kupati. Takvu tuznu facu je slozio, da mi je od toga eto jos gore zbog njegove reakcije. Jos dan-dva, pa krece akcija..
|
|
|
|