Leilani -> RE: Odbrojavanje - kolovoz 2018. (17.8.2018 12:50:35)
|
Andy, bas sam htjela pitati kako si... zao mi je i znam kako ti je, mene vidis isto iznenadila ovaj mj, ciklus trajao 23 dana i naravno da sam odmah isla guglati simptome implantacije. I ovaj ciklus sam nekako posebno nervozna i ne mogu se opustiti. Pokrili smo dane i jos cemo, ali mislim da je O bila. Pikao me jajnik dva dana. I ovaj put smo krenuli ranije tak da nisam vrsila pritisak. Ali bas razmisljam o tome i onda ono opusti se, i tako u je...krug! Tak da kao da sam pisala tvoje rijeci. Neka pesonja donese srecu pa da budes i trudna i imas psa. Hipo, a bas nezgodna situacija, iako ne bi trebala biti pogotovo jer si i trudna, ali kuzim te u potpunosti. Nikako ne volim biti sa sveki u kuhinji, srecom pa ni ona bas ne voli da joj se netko petlja, pa nekako ide. Izdrzi jos malo i drzim fige za raniji pregled pa da budes mirnija. Mi danas putujemo kod njegovih, a ono, ne ide mi se nikako, najradije bi da me svi puste na miru, a opet bih htjela biti s MM jer se ovaj tjedan uopce ne viđamo kad radi od jutra do navecer. I bas sam nikakva. Ostale, puse velike saljem!
|
|
|
|