andy1 -> RE: Odbrojavanje - kolovoz 2018. (31.8.2018 12:04:10)
|
Prvo, Hipo jeeeeeee, tako mi je drago da je sve dobro proslo na pregledu [sm=bravo.gif] Moje M nakon poroda su bile jedno vrijeme, prvih 6-8 ciklusa bezbolne, ne bih ni skuzila da sam dobila plus oskudne. Zadnjih par ciklusa me boli po jedan dan i rekla bi da su se po kolicini vratile na staro. Citam vas bar jednom dnevno, ali sam stalno u nekoj guzvi, nista ne stizem, pa tako ni pisati. Mi smo pokrili valjda O i jednom prije O, pa sto bude. Iskreno, svakim ciklusom se sve manje i manje nadam. Sad sam se uvalila u neke ''osobne'' projekte, to mi dosta vremena oduzima plus mala koja mi je stalno za vratom. Ne registriram vise sto me boli ili ne boli, jer nemam pojma jel sam istegnula neki misic od nosenja sefice i svakodnevnog rintanja po stanu. Mislim da cu kupiti Roombu ili nesto slicno, crkavam od pranja i usisavanja poda. Inace, ova O mi je bila bas bas bolna, inace ih osjetim, ali ova je bila predvecer, jedva sam se namjestila za spavanje. Pokusavam prestati dojiti, ali sefica se ne da - nace je dnevne podoje sama izbacila prije cca mjesec i pol, ali nocu bar 1-2 puta trazi cicu - sto cica, nemam pojma, jer su mi se jadne skroz ispuhale. [sm=smiley13.gif]
|
|
|
|