belina -> RE: Odbrojavanje - kolovoz 2018. (5.9.2018 10:10:05)
|
Lagherta mislim da je tm realan. Moj brat je meni rekao da on ne zna sta je s nama zenama, da sta smo mi sposobne prolazit da bi dobile dijete, da smo lude. I ja se slazem dijelom s njim, ali to je evolucija. Neobjasnjiv nagon za potomstvom. Jer kad bi covjek neke stvari sagledao realno onda bi reagirao kao nasi muzevi. A onda opet... da nije nas i naseg razmisljanja ne bi bilo covjecanstva. Hah...Ja imam dva brata i dvije sestre, lijepo je to sve, ali mislim da su moji roditelji citav svoj zivot posvetili nama, a nikad jedno drugome, a ja to ipak ne zelim. Zelim da mi djeca budu povezana i da se uvijek mogu oslonit jedna na drugu, a i ja da ih mogu odgojit u dobre cure ali imat i vremena za muza prijateljice i pokoje putovanje.Sta se tice sobe, nikad u zivotu nisam imala vlastitu sobu, nekad ni krevet hahahaha pa bi spavala na kaucu. Ali isto smo se svi odgojili, nista nam nije nedostajalo. Zavrsili smo fakultete , skoro svi, imamo obitelji, skoro svi (brat mi ima 22 jos je mlad). A lagherta jos nesto da tvoj muz nije toliko ukljucen u sve vjeruj mi bilo bi mu svejedno hocete li imati drugo dijete. Covjek zna sto su obaveze! Popustit ce on daj mu malo vremena. Hipo hormoni hormoni! Sestra mi je nekidan plakala jer se Strumpheta u nekom crticu rastopila sta reci hahahahahahahaha
|
|
|
|