Lunar -> RE: Odbrojavanje - kolovoz 2018. (21.9.2018 13:59:31)
|
Pozdrav curke/žene 😅Nisam uspjela procitati dve iz odbrojavanja za kolovoz, ali u slučaju da je neka postala trudnica, čestitam 🤗🤗Da se i ja malo izjadam. Zadnja normalna menstruacija bila je 7.08-11.08.04.09- pojavio mi se rozi iscjedak(100% sigurna da je bio iscjedak a ne normalna menstruacija) koji je trajao dva dana i to vecinom bihbga vidjela samo kad bih se brisala nakon mokrenja. Od onda znam osjetiti tu i tamo grceve, ali nista jako kao kad inace dobijem ili trebam dobiti. E sad, prošlo je i to. Nakon tih dva dana čekala sam menstruaciju koja je trebala stici maximalno do 45 dana ciklusa, ali Stigla je 41. Dan znaci 17.09, medjutim, opet nije menstruacija, barem mi tako ne izgleda, znaci opet rozi iscjedak i to vise vodeni i isto je vidljivo samo kad se obrisem. Nosila sam samo dnevne uloške jer za pravi nike bilo potrebe 😂. Jucer, 20.09 dok je jos nedto na papiru i bilo rozo bolio me malo trbuh, ali toliko lagano da se jedva osjeti, i navečer sam imala mucninu te sam mogla osjetiti neka zarenja u desnoj dojci. Danas vec imam osjecaj punih grudi i malo su napete, ali daleko od toga da bole, naprotiv, samp osjećam napetost.. ja ne znam je li imala koja od vas ovakvo iskustvo? Ne znam dta misliti 🤦 test sam radila jako rano otprilike 32 dan ciklusa i bio je negativan, otad ga nisam radila jer mi se neda gledati minuse, vec mi je zlo od njih 😂😂
|
|
|
|