lidac0605 -> RE: Zimske i proljetne bebe 2019. (9.11.2018 20:12:50)
|
Bravo za Hipicu, prava je cura 🤗! Bome je presisala ovog mog mrsavka, on ima 13,7-14 kg, kak koji dan, a visoook, tak da zgleda ko vjesalica 🙄... A vodimo borbu sa hranom i dalje... I patim se s njim jos sa pelenama, uzas jedan.Dok sam lezala po ljetu, nije ga imal ko odviknut. Sad sam probala prije jedno 3 tjedna i dozivjela totalni debakl, histericno deranje i bacanje po podu cim sam ga htjela stavit na skoljku ili na tutu, zapisao u dva dana sve uzduz i poprijeko, po deset_ak gaca i hlaca u danu, probala ga malo ostavit popisanog, ma kakvi ne hebe on to... Vratili pelene. Kupila one pelene gace i sad ga par puta u danu stavljam na wc, fino se skoro svaki put popisa i pljeska si i vice bravo, al i dalje pusta i u pelenu. Pokaka mi se u pelenu i onda fino dodje rec da je pokakan. Za poludet! Pedica mi veli da mi se on sad ne bu ostavil pelena. Zbog-seke 🙄. Probala bi ga sad u 12. mj opet skinut kad bu muz na godisnjem pa cu bar malo vise imat vremena za bavit se s njim, ovak kad sam sama s njima, nema sanse...
|
|
|
|