lidac0605 -> RE: Zimske i proljetne bebe 2019. (19.11.2018 8:25:22)
|
Ma koga to vole bradavice [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]?!?!Jesam se nasmijala... Snjeguljo,mene nisu bolile u trudnoći al sam imala povremeno osjećaj-nevezan za niš,da mi brrrridee i to uužasno jako,onak na granici boli. Hipo,[sm=bravo.gif] za vježbanje.Ja se stalno tjeram a na kraju niš ne stignem.Tipa 10,15 minuta orbitreka il vježbanja na podu i već neko kmeči,cvili,treba nekaj.A to mi nije dosta za smršavit.Skužila sam da me sve manje kukovi bole kod hodanja,konačno neki pomak nabolje.Al i dalje se osjećam nekak trulo,valjda zbog tog viška kila koje nikak da krenu na dolje.Vjerojatno zbog glupog inzulina,koji mi je koma.Osjetljivost stanica na inzulin mi je samo 50%(a trebalo bi bit 100),gušterača mi dela 150%-znači ubija se od posla,a sa stitnjacom sam u hipertireozi [sm=smiley13.gif].TSH mi je 0,1.Sve se zmrdalo i sad me hebe da ne mogu zmršavit[sm=smiley13.gif]. Znate kaj M sad dela?Sad se fino da stavljat na školjku,piški svaki put,pljeskamo bravo,hvalimo,maltene plešem ples radosti oko te školjke sam da ga dobijem da ide na wc.Aaaa,ne.Gospon sad GOVORI kad piša u pelenu.Igra se i sam dođe-Piša gaće,bravoooo,piša gaće [sm=smiley22.gif].Pipnem,osjetim topla je pelena znači baš sad piša.Ideš na wc?-NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE.I to je to.Znači sve on kuži i zna da piša i to al ne da se pa ne da.Nevjerojatno kolko je to dijete komplicirano [sm=smiley13.gif]. Kad imate preglede,opće sam sve pozaboravljala...
|
|
|
|