lidac0605 -> RE: Zimske i proljetne bebe 2019. (22.11.2018 8:15:25)
|
Ja nisam ni skužila spam jer imam na mobu otvorenu ovu temu,tak da ostalo ni ne vidim. Snjeguljo,fino za sličicu [sm=bravo.gif].Inače su po bolnicama baš škrti po pitanju sličica.Meni u Vinogradskoj nisu nikad dali ni 2D,a kamoli 3 ili 4D,to sam išla privat i platila. Hipo,opet glava [sm=smiley13.gif].Nadam se da se ne bu razbuktalo i da bu brzo prošlo. Moja curkica je dobro,spava po noći od ponoći do 7,pojede i evo opet spava do 11,pol 12.U principu je dobra,samo se moraš puno spominat s njom kad je budna,prava ženska sam bi klafrala [sm=jezicek.gif].Jedino moramo svaki dan van inače je nemoguća.Tak se navikla i moš ga fućkat.I onda sad kad je ružno vrijeme čekam dok M stavim popodne spat i onda nju u skafander i klokanicu i ajmo.Bar pol sata šetnje treba šefici.I kad pada idem.Pod kišobranom.A vidim kak me ljudi snimaju po cesti ono "ova nije normalna"[sm=jezicek.gif]. Pripreme za krstitke-već sam našpanana i ja i muž,on se boji da nekaj krivo ne napravi ili veli,ja pak jel bu ona dobra u crkvi,jel bu sve prošlo ok.Restoran je dogovoren,sad još čekamo da nas župnik pozove da dođemo jer je reko da bumo imali i probu i da ide malo drukčije krštenje kad je biskup pa kao neka edukacija.Morala sam i govor zahvale napisat,to će B pročitat u crkvi.A M(veliki) je ministrant inače u crkvi pa je zupnik reko da će i na krštenju on ministrirat.Eto,svašta nešto.
|
|
|
|