hipo -> RE: Zimske i proljetne bebe 2019. (29.11.2018 10:36:33)
|
Super za pregled snjeguljice!!! ajme katy treba ti spomenik dignut, ja bi se već razvela da mi svekci dođu na toliko dugo!!!! al iskreno mislim, da ih ni moj muž ne bi toliko dugo mogao trpit [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif] sretno na ogtt i pregledu, čekamo vijesti! ja se isto manje naslikavam, nemam kad, a ako uspijem redovito mi se hipica ubaci na sliku jer mora ljubit škembu :D lidač, pa kad ti to stigneš!!!svaka ti čast, jako je lijepo i sviđa mi se psalam, baš je pun pogodak!!! moj tlak jutros 123/83, i uglavnom je takav, jutros se hipica žurila u vrtić[sm=bravo.gif] da je čekaju prijatelji, a jučer sam išla ranije po nju da malo prošetamo po zraku a ona roni suze jer se morala rastat s frendicom[sm=smiley13.gif] a svašta. ja mislim da bi ona poludila da ne ide u vrtić i da je doma čuva neka teta čuvalica onda je deprimirana bila po parku jer nema nikog, pa smo išli po kvartovskim dućanima jer je ona zabrijala da su sigurno svi išli nešto kupit[sm=smiley36.gif] tako sam si bar obavila kupovinu [sm=smiley36.gif]
|
|
|
|