Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Zimske i proljetne bebe 2019. 16.11.2018 14:22:18
|
|
|
|
hipo
|
Nije bas jeftino slat pakete u inozemstvo. A ima jos robice za decka pa bi morali i po to.A i mi bi malo isli do njih dok sam jos pokretna 😂
|
|
RE: Zimske i proljetne bebe 2019. 18.11.2018 9:43:09
|
|
|
|
Snjeguljica_83
|
Evo, danas sam ja na pola! 😱20. tt. Jel vam se dogodilo ovo? Od hladnoće su me voljele bradavice! Bila sam dva put trudna, ali ovo... Nisam još doživjela...😮 Kako puše jaka bura, kroz baloner mi je došla do bradavica i ono, sjeklo me...😵
|
|
RE: Zimske i proljetne bebe 2019. 18.11.2018 9:44:04
|
|
|
|
Snjeguljica_83
|
Boljele su me bradavice.😂😂
|
|
RE: Zimske i proljetne bebe 2019. 18.11.2018 13:30:59
|
|
|
|
hipo
|
Pa ne znam jesu me volile al me od zime do sad nisu bolile. Valjda jer sam u pernatoj jakni 🤣 Ja se napokon natjerala i pocela s pulatesom i jogom. Bar 15 min navecer, ako mr muz ne gnjavi onda i pola sata. Kicma, zdjelica i kukovi mi zahvaljuju 😁
|
|
RE: Zimske i proljetne bebe 2019. 18.11.2018 15:44:40
|
|
|
|
Snjeguljica_83
|
Evo, danas opet ista stvar s bradavicama...😂Hipo, super za pilates i volju!😊
|
|
RE: Zimske i proljetne bebe 2019. 19.11.2018 8:25:22
|
|
|
|
lidac0605
|
Ma koga to vole bradavice ?!?!Jesam se nasmijala... Snjeguljo,mene nisu bolile u trudnoći al sam imala povremeno osjećaj-nevezan za niš,da mi brrrridee i to uužasno jako,onak na granici boli. Hipo, za vježbanje.Ja se stalno tjeram a na kraju niš ne stignem.Tipa 10,15 minuta orbitreka il vježbanja na podu i već neko kmeči,cvili,treba nekaj.A to mi nije dosta za smršavit.Skužila sam da me sve manje kukovi bole kod hodanja,konačno neki pomak nabolje.Al i dalje se osjećam nekak trulo,valjda zbog tog viška kila koje nikak da krenu na dolje.Vjerojatno zbog glupog inzulina,koji mi je koma.Osjetljivost stanica na inzulin mi je samo 50%(a trebalo bi bit 100),gušterača mi dela 150%-znači ubija se od posla,a sa stitnjacom sam u hipertireozi .TSH mi je 0,1.Sve se zmrdalo i sad me hebe da ne mogu zmršavit . Znate kaj M sad dela?Sad se fino da stavljat na školjku,piški svaki put,pljeskamo bravo,hvalimo,maltene plešem ples radosti oko te školjke sam da ga dobijem da ide na wc.Aaaa,ne.Gospon sad GOVORI kad piša u pelenu.Igra se i sam dođe-Piša gaće,bravoooo,piša gaće .Pipnem,osjetim topla je pelena znači baš sad piša.Ideš na wc?-NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE.I to je to.Znači sve on kuži i zna da piša i to al ne da se pa ne da.Nevjerojatno kolko je to dijete komplicirano . Kad imate preglede,opće sam sve pozaboravljala...
|
|
RE: Zimske i proljetne bebe 2019. 19.11.2018 8:57:42
|
|
|
|
Snjeguljica_83
|
Lidac, ja idem ovaj tjedan, valjda sutra, u bolnicu na pregled. A potom u srijedu 28. 11. kod svoje gin. Sranje, skidanje pelena. Ti dečki su 😑... Moj mi je živce popio. 😒 A ne znam, naoružaj se strpljenjem. Koliko imaš kg sad? Žao mi je što ne ide skidanje kilograma....😥
|
|
RE: Zimske i proljetne bebe 2019. 19.11.2018 9:04:20
|
|
|
|
lidac0605
|
Ajde,onda čekamo izvještaj sa pregleda .Možda doznamo kaj je između nogica . Imam 85 kg ,inače mi je normala 75.Osjećam se ko morž
|
|
RE: Zimske i proljetne bebe 2019. 19.11.2018 10:25:08
|
|
|
|
Snjeguljica_83
|
Da, Lidac, baš želim izgnjaviti doktora s mjerama i međunožjem. 😂😎 A joj, žao mi je što ti je teško... 😖Ja ću si malo kg pustiti, nadam se, nakon poroda. Zatrudnjela sam s 48 kg. Baš se nisam sama sebi sviđala. Ježila sam se svog odraza u ogledalu, rebra i prsne kosti, uffff. Jedva sam se primorala probavati kupaće kostime. Joj... Sad sam se malo popunila i baš sam si 😽
|
|
RE: Zimske i proljetne bebe 2019. 19.11.2018 10:35:07
|
|
|
|
hipo
|
snjeguljice sretno na pregledu!!! držim fige da je sve ok i da bebač surađuje i namjesti se fino za koju zgodnu fotku! lidac, pa i to je super da stigneš, koliko djece i obaveza, dobro da stigneš piškit! a pazi frajera, on bi sad ovacije jer se popišao na pelenu, e za živce pogubit! mrzim kad se od kila loše osijećam, i kad radiš na skidanju, a pomaka nema, nekad su stvari izvan naše kontrole držim fige da ti se gušterača i gđa štitnjača dogovore i prestanu te zezat! moja mi je gospodična jutros digla tlak s oblačenjem, teško joj pada kad se vrijeme promijeni pa mora sad poštivat nova pravila u vrtiću je vruće pa mi je ok da je u tankim štramplicama, al ne može takva do vrtića, jutros led i zima, puše, sipi neka vlaga....pa je dramu radila oko navlačenja hlača preko hulahopki, pa hoće rukavice, pa ih obuče pa se dere da neće jer su joj malo velike, pa je tata loše namjestio hlače, pa glumi da ne zna zakopčat čizme, pa ona bi tenisice, aaaaaaa joj sreće moje kad sam je istovarila u vrtiću i zbrisala na posao!!!!! kaže mi mobitel da sam danas 21 tjedan! za tri tjedna ogtt, i pregled s nalazom kad budem 24 tjedna.
|
|
RE: Zimske i proljetne bebe 2019. 19.11.2018 10:55:07
|
|
|
|
Snjeguljica_83
|
A jutros se ovaj moj htio nositi. Baš je bio neraspoložen. Jučer se rani probudio i htio je još spavati, ali se i E probudila pa ga je ratbudila. U dva navrata sam ga uspavala jučer pa budila, bilo mu je previše... Ma užas. Dobra vijest: ne plače više kad ga puštamo u vrtiću, ali je caka da ga moraš predati iz svojih ruku u ruke tete.😂Priča kao veliki, napokon se razvezao.... 😂
|
|
RE: Zimske i proljetne bebe 2019. 19.11.2018 10:59:33
|
|
|
|
Snjeguljica_83
|
A u stanu je džumbus. 😲Radimo preinake. Pa premjesti krevet tamo, komodu tamo, složi krevet na kat... Premjesti kauč, slijedi rušenje zida i pravljenje sobe najprije za mene i bebu, a muž će unutra nakon par godina. 😁😂 Uglavnom, radimo dječju sobu... 😮😀 E već spava na gornjem katu i oduševljena je. Kad kupimo madrac i posteljinu za donji krevet, navikavat ćemo malca na taj krevet. Mislim da neće ići glatko jer me drži za ruku dok ne zaspi i tako... 😂 Odvikavanje od sise i dude nismo osjetili, ali ovo će zato biti izazov.😎
|
|
RE: Zimske i proljetne bebe 2019. 20.11.2018 13:48:04
|
|
|
|
lidac0605
|
Snjeguljo, kako je prosao pregled 😀
|
|
RE: Zimske i proljetne bebe 2019. 20.11.2018 14:45:28
|
|
|
|
hipo
|
baš se i ja mislim, bude nas sad držala na vatrici par dana dok se ne javi
|
|
RE: Zimske i proljetne bebe 2019. 20.11.2018 14:51:09
|
|
|
|
hipo
|
Katy 18.03.2019. Iv91 23.03.2019. Hipo 01.04.2019. (-2 tjedna radi CR) Snjeguljica 08.04.2019.
|
|
RE: Zimske i proljetne bebe 2019. 20.11.2018 14:53:14
|
|
|
|
hipo
|
Jedva sam nam našla popis. Svoj sam datum popravila na 1.4. jel još ima kakvih promjena?
|
|
RE: Zimske i proljetne bebe 2019. 21.11.2018 7:19:13
|
|
|
|
hipo
|
Evo na, snjeguljica ko pijevac svako jutro u sest se javi, al nakon pregleda nestane na 2-3 dana. 🙄 U vrticu se div ekkao je hipica vesela i razigrana i bla bla sve samo cvijece i vatromet, doma je neizdrziva 😭 izac van na zimu i obuc je nemoguće bez svadje i navlacenja. U autu redovno se izuje. Ok dok je imala onaj stolic na sjedalici pa joj je bilo vruce, al sad je samo s remenom vezana! Stalno nesto izvodi.
|
|
RE: Zimske i proljetne bebe 2019. 21.11.2018 7:53:41
|
|
|
|
lidac0605
|
Baš sam i ja odmah sad prvo na RR,ja reko javi se rano Snjegulja,a ono sakrila se i nema je . Moj M je trenutno u fazi da je zabavno obuvat se i skidat,pa sve to obavimo bez problema jer je naučio sam pa si je sav važan(da bar tak oće ić na wc ).Sav je onda u poslu,skida slape,sprema na policu,uzima tenisice,obuva...jedino ja moram zakopčat. Ali zato bacakanje po podu kad nije po njegovom,vrištanje iz petnih žila baš onda kad seka spava-i onda ak mu velim ne vrišti,krene još jače-,pa radit sve suprotno od onog kaj si reko "ne"...e tu je nenadmašiv
|
|
RE: Zimske i proljetne bebe 2019. 21.11.2018 8:42:01
|
|
|
|
Snjeguljica_83
|
Evo me.😂 Beba je dobro, mjere u redu. 😊Bio je muž sa mnom, što mi je bilo čudno jer nije bio ni u jednoj trudnoći. Nekako sam to smatrala mojim, samo mojim činom, sad mi je to oteo.😂 Šalim se. Još je bilo tata na pregledu pa smo dobili ideju da uđe.😂 Krepala sam od smijeha kad sam legla, a sestra je rekla bliže doktoru, na što je muž išao instant bliže doktoru.😂😂
|
|
RE: Zimske i proljetne bebe 2019. 21.11.2018 8:47:18
|
|
|
|
Snjeguljica_83
|
Nastavak: onda je doktor mjerio glavicu i rekao da je malo uža i dalje je opisuje, a muž ima baš takvu glavu, i onda smo prasnuli u smijeh jer jao da muža opisuje, koji tamo stoji. 😂 Sestra i doktor su bili oduševljeni što se mi tako smijemo. 😀 I veli doktor da se jajca ne vide, velika je onda vjerojatnost da je 🌼.Mislim, to još od 9. tjedna svima govorim, samo sam sad dobila potvrdu.❤ E je oduševljena, a kad N pitaš jel bi htio da je beba dečko ili cura, odgovori svaki put cura. 😍
|
|
RE: Zimske i proljetne bebe 2019. 21.11.2018 9:02:56
|
|
|
|
lidac0605
|
Snjeguljo za uredan pregled ! Bit će neka sramežljiva curka onda ,moja je sa 19 tjedana pokazala pikicu doktoru sam tak
|
|
RE: Zimske i proljetne bebe 2019. 21.11.2018 11:16:18
|
|
|
|
hipo
|
snjeguljo super za dobar pregled!!! lijepo što je muž došao s tobom! lidac, ajme to bacakanje po podu mi je živce pojelo! super što se sad hoće oblačit i svlačit, ali i pospremit! nek samo tako nastavi!!! kako malena? i pripreme za krstitke? moj je muž u prvoj trudnoći dolazio na uzv od 16. tjedna, i grizao se što nije bio prije uz mene, kao što moram sve sama prolazit od pregleda, trčkaranja po pretragama isl sad je bio na prvom pregledu jer smo bili kod mojih pa je imao tko bit s hipicom onda su me čekali njih dvoje u čekaoni do 12. tjedna kad smo odlučili njoj reć da će bit seka pa smo ih zvali unutra od tada uvijek dođu unutra, mislim da je je to super jer se malo lakše povežu s bebom, mislim da je muškima teško shvatit da ta beba stvarno dolazi i da im ovo pomogne da to utuve sebi u glave pregled je opušteniji kad sam solo, više stignem pitat, ovako hipica hoće pipkat uzv, palit gasit svjetla, svašta pita jer hoće bit u centru, al s druge strane obitelj smo pa mi je ok da se skupa veselimo i to prolazimo zajedno, lijepo mi je što hoće doć unutra prvo dr i ja malo proćaskamo, onda on napravi cervikometriju, pokrije me krpicom i radi abdominalni uzv, oni dođu samo na taj zadnji dio, njih onda izbacimo van i mi se dogovorimo za dalje oko terapije, pregleda isl
|
|
RE: Zimske i proljetne bebe 2019. 21.11.2018 11:35:46
|
|
|
|
hipo
|
e da i super za curicu snjeguljo, imala sam osjećaj da je kod tebe cura, ne znam zašto! imam neke vještičje vještine u trudnoći, mislim ja o dvije žene i o tome kako mi se čini da su možda trudne, a nisam ih vidjela ima preko godina dana javim se jednoj nedavno i trudna je par tjedana manje od mene, jučer vidim bivšu susjedu, i njoj termin par tjedana nakon mene sve nose cure
|
|
RE: Zimske i proljetne bebe 2019. 21.11.2018 14:01:21
|
|
|
|
Snjeguljica_83
|
IZVORNA PORUKA: hipo e da i super za curicu snjeguljo, imala sam osjećaj da je kod tebe cura, ne znam zašto! imam neke vještičje vještine u trudnoći, mislim ja o dvije žene i o tome kako mi se čini da su možda trudne, a nisam ih vidjela ima preko godina dana javim se jednoj nedavno i trudna je par tjedana manje od mene, jučer vidim bivšu susjedu, i njoj termin par tjedana nakon mene sve nose cure Vještičje vještine!😂😂😂
|
|
RE: Zimske i proljetne bebe 2019. 21.11.2018 21:05:15
|
|
|
|
hipo
|
Opet nas zaspemalo. Jel itko administrira ovaj forum? 🙄Osim sto stavlja nove reklame...
|
Anketa
Crtići
пеперутка16
Da li su vaša djeca gledala crtiće tipa Nindža kornjače, Yu Gi Oh , Pokemon... i radi njih postali nasilni?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!