Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Zimske i proljetne bebe 2019. 24.11.2018 13:05:03
|
|
|
|
Lagertha
|
Super! Ja sam obavila shoping i otisla sama sa sobom na kavu. Mm je uspavao malog i kuha rucak 😂
|
|
|
|
RE: Zimske i proljetne bebe 2019. 24.11.2018 14:04:53
|
|
|
|
hipo
|
Pa to zvuci odlicno 🤣😂Ja bila po klopu i nakuhavam. Mala se igra sama i zabavlja.
|
|
RE: Zimske i proljetne bebe 2019. 24.11.2018 16:24:56
|
|
|
|
lidac0605
|
Fino Hipo za tlak, nek tak i ostane 😊! Ja danas tortu radim, za svog najstarijeg sineka, sutra ima "sweet 16" 😏. A moja sefica ima danas 3 mjeseca 🎉🎉🎉
|
|
RE: Zimske i proljetne bebe 2019. 24.11.2018 16:41:57
|
|
|
|
hipo
|
Sretan rodjendan velikom frajeru! A vidi Beate, sva je ko bombon ❤️❤️❤️
|
|
RE: Zimske i proljetne bebe 2019. 25.11.2018 7:22:39
|
|
|
|
Snjeguljica_83
|
Lidac, sretan rođendan velikoooom dečku i slatka tri mjeseca slatkoj Beati! 💕💕Ma jel to ona ima plavu kosu? Ili je odbljesak od svjetla? I gle kako je na trbuhu i podiže glavicu, vrijednica jedna! 😁 Hipo, 😉 za tlak.
|
|
RE: Zimske i proljetne bebe 2019. 25.11.2018 7:24:25
|
|
|
|
Snjeguljica_83
|
IZVORNA PORUKA: Lagertha Super! Ja sam obavila shoping i otisla sama sa sobom na kavu. Mm je uspavao malog i kuha rucak 😂 😎 Ovo zvuči preodlično!!!! 👸
|
|
RE: Zimske i proljetne bebe 2019. 25.11.2018 8:10:47
|
|
|
|
lidac0605
|
Jutro,curičke! Snjeguljo,kosica-ne znam kaj bi rekla .Kad je na svjetlu je plava,kad nije skroz kod prozora izgleda smeđe .Neka nedefinirana još.Makar tata im je plav i kćer najstarija je plavuša po njemu.Dečki-dva su plava,dva su na mene,tamnije puti i smeđe kose.Sad u kom smjeru će krenut njena kosa bumo vidli još za koji mjesec .Oči imamo svi plave. A ovo sa dizanjem-eto ulovila ju baš,inače mrzi bit na trbuhu i bude maksimalno 5 minuta i počne protestirat.Ja sam već živčana,danas sam shvatila da su za 2 tjedna krstitke . Snjeguljo,kak je E u školici? Hipo,kak si?
|
|
RE: Zimske i proljetne bebe 2019. 25.11.2018 8:57:53
|
|
|
|
Lagertha
|
Beata je predivna i ima lijepo ime. ❤️
|
|
|
|
RE: Zimske i proljetne bebe 2019. 25.11.2018 16:31:12
|
|
|
|
hipo
|
Dobro je, danas tlak 119/78.Ovo vrijeme je koma, mala nije bila posteno vani danima pa nas izludjuje. Danas zaradila kaznu: nema crtica cijeli tjedan, uzela sam joj Elzu i dvorac od Snjeguljice. Jedva cekam sutra ic radit i odmorit se od svega 😳😵
|
|
RE: Zimske i proljetne bebe 2019. 26.11.2018 6:14:35
|
|
|
|
Snjeguljica_83
|
Hipo, drago mi je što ti se tlak normalizirao.😉Joj, i meni fale odlasci van s djecom kako treba, u park, na igralište, da N ispucava loptu i tako... Ne može se! Sve je mokro! Briga me čak i da nema nikog u parku jer već sad u ovo doba godine nikog nema, nije hladno, a ipak nema nikoga. Ej, samo da nije mokro sve... Uf!
|
|
RE: Zimske i proljetne bebe 2019. 26.11.2018 6:22:14
|
|
|
|
Snjeguljica_83
|
Lidac, u školi je zasad ok. Na ništa se ne žali.Čekam informacije. Stalno odgađam ili mi ne paše termin. U srijedu pregled.Gin od mene traži otpusna pisma iz rodilišta za E i N. Našla sam od E. Još moram prekopati i naći drugo. A što ako ne nađem! Što će joj to??
|
|
RE: Zimske i proljetne bebe 2019. 26.11.2018 9:23:14
|
|
|
|
lidac0605
|
Snjeguljo,super da nemaš s njom problema zasad sa školom.Joj,ja sam grozna po pitanju tih informacija otkad mi svi imaju e-dnevnik,odem možda jednom godišnje .Kaj ću ikad sve vidim na kompu?!?!A i to kad krenem pa samo hodočastim po školama.A za B mi je najgore,on ide u školu u Čulinec,evo Hipo zna kolko je to od mene daleko kad smo mi okolica Samobora . Ne kužim kaj će dr stara otpusna pisma.Mene pak za ta pisma nakon onog prvog pregleda iza poroda niko nije nikad više ni pital. Jooooj,drugu ned krstitke .Jucer nakon mise je reko zupnik da onaj ko će čitat govor zahvale mora ovaj tjedan doć sa govorom k njemu u župni ured.To znaci B.Krenule pomalo pripreme . Mi jučer isto nismo bili vani.Al samo jučer .Ja sam ludača koja ide u šetnje po kiši
|
|
RE: Zimske i proljetne bebe 2019. 26.11.2018 10:36:06
|
|
|
|
Snjeguljica_83
|
Lidac, krstitke. Ma skidam ti kapu!! Tolika organizacija... Bravo!🙆 Mi mislim da nemamo još e-dnevnik jer još nismo dobili šifru. Rekla je učiteljica da ćemo dobiti, ali eto nismo. Osim toga, još nema ocjena, samo smajlići pa možda zato.
|
|
RE: Zimske i proljetne bebe 2019. 26.11.2018 16:25:48
|
|
|
|
Lagertha
|
Mi smo cak i jucer isli van popodne. Setali smo psa u klokanici. 😂 Ujutro bili u Cityu na autiću koji se njiše za 5 kn i na krafnici i djecjem capuccinu 😀 Ajme skola, bas sam jucer racunala kolko jos godina vrtica do skole.
|
|
|
|
RE: Zimske i proljetne bebe 2019. 27.11.2018 6:18:13
|
|
|
|
Snjeguljica_83
|
Lagertha, nemoj brojati godine na taj način. 😉Prolazi prebrzo!!😶 Uživaj... Meni jučer prvi put izašlo iz usta jednoj susjedi da je blizu kraj prvog polugodišta. Ajme. Sad ću vrijeme dijeliti na polugodišta i praznike, zimske, uskrsne i ljetne!!!😑😂
|
|
RE: Zimske i proljetne bebe 2019. 27.11.2018 8:01:19
|
|
|
|
lidac0605
|
Kad imaš klince onda tek po njima vidiš kako ti vrijeme brzo prolazi .Mene spašava kaj još uvijek imam malih,mi se stalno obnavljamo .Al da recimo imam samo prvu kćer koja je 2.godina faksa ili prvo dvoje,troje koji su već praktički odrasli osjećala bi se ko bakica.Ovak uz ove male se još uvijek osjećam ko da imam 25 . A di nam je Hipo?Jučer se opće nije javila...nadam se da je sve ok. Idem radit zahvalnice za krštenje.Još ih pet moram napravit i sad sam već u panici da ne bum stigla.
|
|
RE: Zimske i proljetne bebe 2019. 27.11.2018 9:15:15
|
|
|
|
Lagertha
|
Haha, kad moj sin krene na faks, mm ce biti vec spreman za penziju 😂😂😂 A ja se nadam da ce i otic vec tad jer je zasluzio. Ja cu ga financirat, pocela sam raditi 5 godina kasnije od njega i on je 5 godina stariji, tamo da kad sam ja pocela radit on je vec imao 10 godina staža.Hipo, javi nam se!😱
|
|
|
|
RE: Zimske i proljetne bebe 2019. 27.11.2018 11:19:03
|
|
|
|
hipo
|
Tlak ok, ja ok.Probala pisat pa me izbacivalo. 😵Bila u parku, doma kuhala, igrala se s malom, isla rano spavat. Sve ok, samo je RR bezobrazna.
|
|
RE: Zimske i proljetne bebe 2019. 29.11.2018 8:45:08
|
|
|
|
Snjeguljica_83
|
Jučer sam bila na pregledu, ali samo vaginalnom. Sve je ok. Uzela mi je papu. Lidac, kako ide s pozivnicama? P. S. Ovo je za vas 🎂🍰🍸
|
|
RE: Zimske i proljetne bebe 2019. 29.11.2018 8:47:24
|
|
|
|
katy1503
|
hej ekipa!!! vidim kod sviju zabavno ... Lidac ,Beata je bombonček!! Hipo nadam se da se tlak unormalizirao :) Snjeguljice, kako si ti? Kod mene sve ok - svekci su i dalje tu, sad vec 6 tjedana i ne planiraju ici do iza nove godine K je doma jer kaze da ne zeli ici u vrtic kad je ima tko cuvati a postala je lagano nemoguća.... Bebolino je zivahan, prije je lupao samo popodne sad je miran samo po noci sto mi i odgovara :) u sub idem na OGTT a u utorak je pregled... bas jucer nesto gledamo slike pa skuzim da nemam niti jednu sad kad sam trudna s njim a s K redovito se naslikavala -- aaaa
|
|
RE: Zimske i proljetne bebe 2019. 29.11.2018 9:08:36
|
|
|
|
lidac0605
|
Hej, trudničice moje! Katy, ajde jos samo tvoje slike fale, da vidimo busicu 😃. Ja mislim da su ti trogodišnjaci svi nemoguci, vec sam odustala od toga da se zalim kaj ovaj svaki dan dela 😫. Snjeguljo, super za uredan pregled, to je najvaznije ☺️. A zahvalnice 😀-jos tri ih moram napravit. Evo fotka Znaci kupljen je goli rozi karton, ovo drugo sam ja napravila. Ovo dole pise psalam iz Biblije:"Jer Ti si moje stvorio bubrege, satkao me u krilu majčinu. Hvala Ti sto sam stvoren tako cudesno, sto su djela tvoja predivna. "Kaj velite?
|
|
RE: Zimske i proljetne bebe 2019. 29.11.2018 10:36:33
|
|
|
|
hipo
|
Super za pregled snjeguljice!!! ajme katy treba ti spomenik dignut, ja bi se već razvela da mi svekci dođu na toliko dugo!!!! al iskreno mislim, da ih ni moj muž ne bi toliko dugo mogao trpit sretno na ogtt i pregledu, čekamo vijesti! ja se isto manje naslikavam, nemam kad, a ako uspijem redovito mi se hipica ubaci na sliku jer mora ljubit škembu :D lidač, pa kad ti to stigneš!!!svaka ti čast, jako je lijepo i sviđa mi se psalam, baš je pun pogodak!!! moj tlak jutros 123/83, i uglavnom je takav, jutros se hipica žurila u vrtić da je čekaju prijatelji, a jučer sam išla ranije po nju da malo prošetamo po zraku a ona roni suze jer se morala rastat s frendicom a svašta. ja mislim da bi ona poludila da ne ide u vrtić i da je doma čuva neka teta čuvalica onda je deprimirana bila po parku jer nema nikog, pa smo išli po kvartovskim dućanima jer je ona zabrijala da su sigurno svi išli nešto kupit tako sam si bar obavila kupovinu
|
|
RE: Zimske i proljetne bebe 2019. 29.11.2018 12:36:00
|
|
|
|
Lagertha
|
Lijepe zahvalnice, dodatan plus za kreativnost.Moj se jutros jako radovao sto ide u vrtic, bio je jako uzbudjen. Onda smo dosli i kad je ugledao zamjensku tetu nije prestajao plakat. Ostala djeca nist, al on tako valjda voli tu jednu tetu da je jedino s njom presretan. Kad vidi ovu drugu malo place pri rastanku, a s ovom zamjenskom je ocajan. ☹️
|
|
|
|
RE: Zimske i proljetne bebe 2019. 29.11.2018 14:16:37
|
|
|
|
Snjeguljica_83
|
Lidac, jako lijepa zahvalnica! Citat je predivan!!
|
|
RE: Zimske i proljetne bebe 2019. 1.12.2018 10:37:07
|
|
|
|
hipo
|
Vikend, hrpa posla a ja ko kit prebacujem se s noge na nogu.Mislim da ce uslijedit neki skok jer mi skemba sva hoce eksplodirat, lose spavam tj. Ne mogu se namjestit. Tako je bilo pred mjesec dana. Imam neke gace koje idu preko skembe, mislim da ce u arhivu i da cu nosit samo ove jako niske. Prosli vikend sam cudo hrane nakuhala za zamrzivac, ovaj vikend nista od toga.
|
Anketa
Crtići
пеперутка16
Da li su vaša djeca gledala crtiće tipa Nindža kornjače, Yu Gi Oh , Pokemon... i radi njih postali nasilni?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!