hipo -> RE: Zimske i proljetne bebe 2019. (14.2.2019 10:20:19)
|
Je Lidac, imaš pravo, često se sjetim tvojeg ležanja i svih onih koji moraju bit na patologiji mjesecima, a ima i puno mlađih. snjeguljice, kolica su super! mi isto volimo ta s velikim kotačima. Hipica se navozala u njima, a ko nova su, baš su bila izdržljva.Super za robicu. ja peglam sjedećki koliko stignem, drugo ostavim teti koja dođe čistit. Sad je bila bolesna i na putu, jedva čekam da dođe jer ne mogu ja više ništa. držim fige da ti nuspojave prođu. kud još i to, baš ti sad to treba. katy, žao mi je radi temperature i nosića, nadam se da će brzo proć i da ti nećeš to pokupit ja ti isto loše spavam već danima/noćima za redom, eventualno se na desnom boku namjestim nekako. Za sad me manje mlati po rebrima ko što je hipica radila, on više voli tlačit zdjelicu. Kako me skinuo doktor s dufića počela sam osjećat bolove ko menstruacijske 1-2 dnevno pa u kombinaciji s njegovim boksanjem po donjem dijelu trbuha nije mi baš zabavno. E ta njegova štucavica je toliko jaka, da mi se tijelo više drma nego kad ja štucam [sm=smiley36.gif] što se tiče termina, kako sad stvari stoje na stolu ću bit negdje između 11.-15.03. Super za frizera, moram i ja to odradit jer kad se rodi, ko zna kad ću. Nadam se drugi tjedan obavit frizera i masažu. E moj mi još nije uzeo bris za streptokok,moram slijedeći put pitat šta je s tim. Mislim da mi se škemba još više objesila prema koljenima, sa svim boljkama sve me strah hoću li dočekat i taj 37. tjedan, nekako mi se od utorka naglo pogoršalo. Da stvar bude zabavnija, moj muž dogovorio sa šogijem da šogi donese u zg stvari koje su mi još kod svekaca, i u tjedan dana je već 3 put odgodio put. Ja ću poludit, kod njih mi je 90% stvari!!!! Paše mi da to šogi vozi, jer ja više ne mogu u vrtić, pentrat se po tim stubama, ako on otputuje, hipica bude doma. a i ako se koji vrag dogodi, mora bit tu da ima ko bit s malom ako ja zaglavim ranije u bolnici. Dobro da mi je prijateljica dala robicu od njegovog malog i ja kupila nešto i to sam oprala već davno, budem danas plahtice i dekice. Eto sam malo otkukala [sm=jezicek.gif]
|
|
|
|