lidac0605 -> RE: Zimske i proljetne bebe 2019. (1.3.2019 8:31:43)
|
Bokić,curke! Lagertha,žao mi je radi neuspjeha [sm=smiley19.gif],kad se oporaviš samo hrabro dalje! Katy,pa Lukas će bit prava komadina čovjeka [sm=bravo.gif],ti si već u niskom startu [sm=smiley1.gif]. Hipo,ajde nek su ti više dali antibiotik,taman da se sve isčisti do carskog. Snjeguljo,a ti još u radovima.Mogu si mislit kak ti je mene to izludi,taj kaos,taj nered,a di još sa trbuhom do zuba [sm=smiley26.gif]. Hipo,Katy eeee,curkama će se sad okrenut život za 360 stupnjeva i ne možete tu ništa puno,a nit su one toga baš svjesne dok god taj famozni braco neće doć doma.I kolko god se budete trudile nećete imatt vremena za njih ko do sad i morat će to prihvatit.E sad,kak će prihvatit ovisi o samom djetetu i njegovom karakteru.Moja Laura je bila grozna(imala je 3 god i 7 mj kad je dobila brata)-krenula kakat u gaće,tražila pelene,pila iz flašice i slično.Kolko god da si se s njom bavio i posvećivao joj pažnju nije bilo dovoljno.Samo je govorila da ne voli bracu,a dok ga je čekala mu se veselila.E kad je on došo doma,ona je shvatila da nije više centar našeg svijeta i da je došla još nekakva "konkurencija".To je trajalo nekih 6 mjeseci. Za utjehu,tu fazu smo samo imali sa njom-valjda to i je slučaj sa prvim djetetom.Svi ostali koji su došli-nit je više ona reagirala nit nijedan nakon nje jer su već bili naučila da nisu sami.Al sa prvim je najgore. Slično je bilo i sa mojim starijim nećakom kad se mlađi rodio.On je bio luuuud(imao je 5 godina)-ja došla k njima u Berlin,ma kakvi ne da mi malog ni primit ni hranit,ni meni ni mami tj.njegovoj baki,čim smo ga htjeli uzet ili kaj "pusti gaa,pusti gaaa on nije tvoj ja sam tvoj,jel da da samo mene voliš" i takve stvari.Pospremio sve igračke pod krevet u kutije,kao "to su moje igračke,ja njemu ne dam niš" i tak.Ko bi dopro do tih glavica unutra i znao kaj se sve njima kuha unutra... Mi bili na sistematskom i cijepljenju-curka moja ima 7900 g i 70 cm.Bas je velika!Isla sam gledat,M je bio 70 cm sa 7 mjeseci a dečko je.Bit će da će bit višlja ženskica,na mamu [sm=smiley1.gif].Laura mi je mala,na muževu baku,163 cm.Sličke nam još nisu gotove,kad budu stavim da ju vidite [sm=smiley1.gif]
|
|
|
|