belina -> RE: Zimske i proljetne bebe 2019. (20.3.2019 14:38:15)
|
Snjeguljo meni je sestra u gineka rekla: kad pri kraju trudnoce prestanes dobivat na kilazi- spremna si za porod!😂😂 nek je sve u redu, bravo! Samo tlak ti je uf!! Takav ti je i mene pogotovo vidim zadnjih dana da mi nije bistro u glavi. Hipo vidim da je u vas vise manje sve dobro! Pazi bude li na pupku jos svjeze krvi onda bi trebalo otici oa da dobije injekcije vitamina K. Je li tako lidach? Lidach je li B sad dobro? Katy jeste se vi navikli jedni na druge? Cure nemisam nikad otvorila novu temu, ne mogu uopce naci? Zapravo vi ionako jedine tipkate na rr😂😂 Ma neda mi se vas tlacit vise sa dojenjem ali stvarno zelim prestat dojit iscrpljena sam fizicki i psihicki. Cini mi se da postaje sve gora i da ce mi je bit sve teze odviknut. Ne mogu, radim i sad mi je to stvarno tesko, kad ona pola noci provede na sisi a dizem se u 6. Ovisnica teska. Muza mi nema, nemam opciju neki da je on stavlja lec ili nesto sl. Uzas... ona sad ima 16 mjeseci, i kad je pocela govorit “kika, kika” rekla sam: ok, to je to, ne zelim da trci vani za mnom i vice kika kika😂😂😂 inace, ne smijem sjest eto je odmah. Hipo ti si zadnja hipicu skidala?
|
|
|
|