lidac0605 -> RE: Zimske i proljetne bebe 2019. (23.3.2019 8:25:03)
|
Hej,curke! Katy,fino da idete u plus sa kilicama,samo ti njega dohrani,pa ipak je on velika beba,znam da za tu veću djecu(iznad 4 kg),znaju i preporučat kod izlaska dodavanje bočice. Hipo,moji su svi dobro,hvala Bogu,šetamo puno vani,idemo po igralištima i tako.B je konačno zaboravila bolnicu,evo zadnjih tri dana je opet ona stara smjehuljica i dobrovoljček i vratila se na svoj stari ritam spavanja.Papa super,bolje nego kaj je jela prije bolnice i mislim da bu uskoro imala više kila nego M [sm=jezicek.gif].Baš je neki dan muž primjetio kak ona pojede veću količinu nego M.I da,stvarno pojede [sm=jezicek.gif]. Ajde fino da će Hipica u vrtić od ponedjeljka,moći ćeš se malo opustit uz malog dok je nema.Samo ju obavezno odmah presvucite kad dođe doma i operite joj i dezinficirajte ruke da nekaj ne donese Hipiću.Moja L nikad nije bila bolesna a sve je iz vrtića boleštine nosila ovima malima doma. Snjeguljo,[sm=bravo.gif] za curku,bitno da je sve ok.U ne i neću fazi smo i mi već dulje vrijeme.I uvijek radi suprotno od onoga kaj si mu reko.Ak mu veliš da nekaj napravi-ne,ak mu velis da nekaj ne radi-on bas to radi [sm=hudicek1.gif].Kad je jako nemoguć,posjednem ga ispod štengi u mirni ćošak da se "ohladi".Jest da i ja moram tam sjedit jer ak odem ode i on odmah,al počeo je kužit u čem je poanta pa kad histerizira i bude zločest,čim velim da idemo pod štenge se smiri [sm=smiley36.gif]. Curke,uživajte mi u lijepom danu!
|
|
|
|