hipo -> RE: Zimske i proljetne bebe 2019. (10.4.2019 9:55:18)
|
Katy, kao da si hipicu opisala s tim ludim fazama. Ako mali spava dobra je i gleda svoja posla, al ako on sisa e bas tad hoce da joj ja nesto napravim i nece tatu isl. Neposluh na kvadrat. Ili bude 10 minuta dobra i sjedi uz nas dok papa i onda ode u sobu napravi neku stetu. Po noci hipica kaslje, al ide u vrtic. Danas idu gledat predstavu pa je stavila 30893992 narukvica i ogrlica. Bilo bolje da je dala poceljat se malo bolje. Muz zandjih dana zaspe na kaucu i ne cuje nju di kaslje il kad se hipic probudi. Znaci spava noc u komadu i onda kuka kako s enije naspavao 😂😂a ja obilazim nju, med, sirup, caj, kapi... Malog dojim, mjenjam pelenu, al eto njemu je zivot tezak😂😂 Rez je neke dane super, zaboravim da ga imam. Njega dosta nosam za ga podrignut pa me onda zna rez zuljat. Mlijeko mi naglo krene pa se on zagrcne i naguta zraka, pa ga moram cesto prekidat i podrigivat da izbjegnemo poslije muke po prduckanju. Jedva cekam da se sise i on dogovore pa da to lakse ide. Jedva se cekam vratit u predtrudnicke gabarite. Trudnicka roba mi je prevelika, moja jos premala. Izgledam ko klaun 🤣Hipic mi je zaspao, idem pospremit zoo koji su muz i hipica ostavili.
|
|
|
|