katy1503 -> RE: Zimske i proljetne bebe 2019. (27.4.2019 8:32:33)
|
Jutro svima!!!Jedva preživjela.... Svekci otisli jučer, jos dan da su ostali poludila bi... K bila doma, to je bila kombinacija za ubit se... K već dva tjedna u ispadima... Ljuti se non stop na mene, ništa ne želi, traži da je nosim redovito dok njega hranim, ne želi se igrat ni s kim osim sa mnom... Necu je konstantno u ustima, uzas jedan... Zivci su mi gotovi... Od pon nadam se normalno.. Ona u vrtic a ja I L konačno sami... L počeo isto zezat s cikom, ne želi lijevu uuu... Vidim da kao ima više tih žlijezdi, pa valjda ne ide lako... Izdajam se kako stignem, jer prošli tj na je dvice jade... Doslovno nemam vremena... Inace je dobar, sve mi je više budan, pa prati, smije se, naslade mi kad je blizu cike onda se samo smije... Voli se kupati, pa gustam... Ovih dana prevrće bilo, samo sam ga u bodiju držala... Hipo, malac super spava. Moj L isto super drzi glavić kad ga stavim na trbuh, vidjet ćemo šta će biti na kontroli.. Bome je dobro dobio.. Bravoooo.... Nadam se da je glava bolje... Kako je Hipica? Snjeguljice, ni L ne želi dudu, nikakvu... Zasad... Skok smo osjetili... Kako N prihvaća? Javljam se sad malo češće...
|
|
|
|