katy1503 -> RE: Zimske i proljetne bebe 2019. (1.7.2019 6:48:15)
|
Jutro svima... Mi se prošlu srijedu vratili s mora od dide i none. Skratilo boravak za 2 dana. Pukla sam ko cvrčak-putujemo toliko da bi oni vidjeli djecu i onda ih ja nosim, igram se s njima, sve ko doma... Pa sam sve rekla nakon 10g...i baš me briga... Rekla muzu ajmo doma jer to kako se "odmaram" tu, mogu i doma.... Srecom složio se sa mnom... K se ovak i onak nije htjela kupati, bila u bazenu u dvorištu, trampolinu, bile par puta u gradu, parku al joj fali djece.. A dolje kao da ih nema... L je bio zakon, stvarno je super beba... Od danas smo nas troje doma... K neće u vrtic, muž radi... Bože pomozi!!! Ima dana kao subota da od spava dobro popodne, ima dana kad ne želi... Hipica, kužim te skroz S hipicom... Kao da su podvojene ličnosti u njima... Aaaaaa.... L je odlican, to okretanje, ne smijem ga nigdje ostavit više, frajer si hoće sjest pa se borimo a da ne govorim kako me ruke bole noseći ga.. Imam nosiljku al ne mogu ga stalno u tom... Obožava se kupat, a njegov osmijeh i rupica u obrazi me svaki put razoružaju... Vidim bebaci rastu, nadam se da ste svi dobro, i da uživate u morima...
|
|
|
|