lidac0605 -> RE: Zimske i proljetne bebe 2019. (17.7.2019 9:32:12)
|
Bok,curke i bebice!Dugo se ne javljam,nadam se da ne zamjerate,stalno neko ludilo,prosli tjjedan smo konacno zavrsili kaj se majstora tice,i plocice nutra i vani i centralno i plinaru,sad mene ceka krecenje kad bude muz na godisnjem.Usput smo se i upisivali u srednju skolu(Marcel),pa nervoza oko toga,htio je pod broj jedan mehatroniku i ispao u zadnjem satu,kad su se izbacile konacne liste on 24. od 23,druga opcija je bila racunalni tehnicar za strojarstvo i tam je upao tak da ce sad tamo.U biti je ista skola samo drugi smjer.A gledala sam i plan i program jednog i drugog,prva godina je identicna,ostale jaaako slicne,samo mehatronicari imaju vise elektrotehnike,a ovi vise strojarstva.Jučer obavili pregled na med.rada za skolu-250 kn,uplatnica za "povecane troskove obrazovanja" koju moras donijet na upis-250 kn [sm=hudicek1.gif],ljut a sam ko pas radi takvih stvari!I onda vele skolovanje je besplatno [sm=smiley35.gif],ma di majke ti,di?!?!?! Sefica je dobro,hvala Bogu,vec smo dosli do toga da ona jede vise nego M [sm=smiley36.gif],polako smisljam plan za rockas(da,da eto ga vec nam kuca na vrata iduci mjesec [sm=zz_inlove.gif]),ona puzi,dize se i hoda uz namjestaj,ak ju hoces uzet za ruke-ne zeli hodat tak uopce,odma se spusta na koljena i puzi,samo hoce hodat kolko sama ona prođe [sm=smiley36.gif].Imamo tek 3 zuba pa jos uvijek sve miksamo,jaje je vec probala,bez posljedica i tako.Za Maura cu vidjet kak ce bit jos do 9.mj kad idemo s njom na sistematski,al vjerojatno cu tražit uputnicu za Suvag jer mi se nekak jezicno sporo razvija,vise puta imam osjecaj da hoce nekaj rec a ne zna se izrazit,pa onda mumlja nekaj svoje.Ja ga razumijem kad govori ali neko ko nije stalno s njim u kontaktu bas i ne,pa mislim da nije zgorega otic sad,pa da mi bas i vele da je sve ok.Bolje cim prije.Bruno je bio kod okuliste,ec je na+4,s tim da mu je on vidio neke promjene na ocnoj pozadini i napisao da mora ic na neko snimanje ociju da se vidi da nema mozda glaukom jer da je to simptom glaukoma,makar mu je tam bio dobar ocni tlak.Sad ga moram za to narucit u Vinogradsku. Eto,svasta sam sad nadrobila,vidim bebuske napreduju,veliki zahebavaju i sve je kak treba bit [sm=smiley36.gif]!Hipo,uzivajte na moru,Katy vi cete jos malo na asfaltu se patit s nama obicnim smrtnicima koji mora necemo ni vidjet,a Snjeguljo ti more imas stalno [sm=smiley27.gif]
|
|
|
|