Lagertha
|
Ah vi sretnice... Mi nismo dobili vrtić na žalost. Haha, Pinky ti si totalna amaterka 😉 Meni je stariji sin išao s bakom kod none već s 2 godine i dva mjeseca. Bilo mi je teško, ali njemu je bolje na moru po ljeti i nonu obožava - a rijetko je a njom.Mali dečko je super, lijepo hoda i baš puno priča: gore (goe), dole, gaber (bager), tićice, mau, vau, bratovo ime, mama, tata, ime od psa, baka, auto, kamio, ime od dadilje, nana (banana), mleko, voda, papa (kad hoće papati) , kaka (upozori nas da kaka), bok, hvala, ime od prijatelja u parkiću, a-bu (autobus), vata (vrata), ljulju, toban (tobogan).... Stariji nije ni 5% pričao u toj dobi od toga šta on sve zna, ali je zato bio motoricki u toj dobi puno bolji pa je već vozio motorcic samostalno i to prilično brzo se odgurivao nogicama. To je nešto što mlađeg braceka uopće ne interesira. Ali zato policijska stanica sitni legici su pravi hit 🤦🏼♀️ pa mu ih sve pobaca i strga, pa se stariji ljuti i place. Užas! To je možda zadnjih deset_ dana postao veliki problem. 🙈
|