perlica55 -> RE: Zimsko-proljetne bebe 2020/2021. (1.8.2020 11:52:33)
|
Ooooo nakon sto godina uđem na raju i napokon je nova tema otvorena 🥳🥳🥳🥳Pinky, lagertha i breskvice čestitam od srca, nek su vam mirne i uredne trudnoće 😘Pinky draga moja, svaka čast za 3. bebu, od srca ti zelim malu princezu.. Lidach, super ti je tvoja ekipa, u današnje vrijeme se divim mamama sa puno djece. Uživajte draga moja... Snjeguljice, vidim da je živahno i u vas... Drzite se, zbilja sve brzo proleti, odrastu dok se ne okreneš. Kak su daxy, hipo, folletto, tintin i druge cure sa odbrojavanja??? Čuje li se tko s njima?? Mi smo stigli na odmor, uživamo s našom mazom koja ce ostati jedinica. Razmisljali smo o posvajanju i bili se zagrijali oboje jako, al su nam, koliko god ružno zvuči, papirologija i zakoni poremetili planove. Ja sam na kraju dala otkaz i bila doma do 3. rodendana nase cure. Početkom lipnja smo našli novu tetu čuvalicu i ja sam se vratila na posao. Bilo mi je previše biti stalno doma, volim ju do neba i natrag, al nosam mogla više. Iskreno preporodila sam se od kada radim. Poljubac svima, budem vas pratila tu na temi.
|
|
|
|