Lagertha -> RE: Zimsko-proljetne bebe 2020/2021. (21.9.2020 15:03:19)
|
Breskvice, ja skoro svaki dan jedem nekakvu salatu: zelenu, kupus, rajčice, paprike, ciklu, krastavce... Baš mi odgovara i uživam u njoj. Pazim da je dobro operem. Čitala sam i da se može malo potopiti voće i povrće u sodi bikarboni pa se tako isperu pesticidi. Od voća baš mi u zadnje vrijeme odgovaraju mandarine i jabuke. Povremeno jedem to nasjeckano s bananom kao na voćnu salatu, ali pokušavam baš ne pojesti jako puno jer imam previše kila :-( Iako se puno krećem, bavim se sportom, trčim i dalje sam krenula u ovu trudnoću s oko 10 kg više nego u prvu. [sm=smiley19.gif] Već sam očajna... nije mi jasno zar mi se metabolizam tako promijenio nakon poroda... da li je možda i do spontanih ili hashimota i euthyroxa koji pijem neprestano od prve trudnoće. Imam prijateljice koje isto imaju hashimoto i piju terapiju pa su mršave, tako da ne vjerujem da je do toga već sam ja valjda postala slaba na hranu. Mamice i ja dosta jedem kruha, ali s maslacem i pekmezom/medom ili sendvič, ujutro pojedem kroasan dok šećem psa. Odlučila sam od sutra ne jesti kroasan već si napraviti na večer sendvič od heljdinog kruha iz dubravice pa ponijeti ujutro. Javim da li sam uspjela! [sm=smiley13.gif] Samo treba uvesti jednu naviku, a drugu izbaciti. Pinky nadam se da će i meni biti lakše s drugim bebačem i da ću se bolje snaći. Znam da su i mene i mm svi strašili da je s dvoje djece užasno teško i da bolje ne ići na drugo.
|
|
|
|