|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  9 10 [11] 12 13   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   [Brisano sporočilo]
8.6.2008 14:08:56   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(Odgovor članu koka)
  Neposredna veza do poruke: 251
   RE: Birc " Vikend"
8.6.2008 14:12:27   
Ruža
Čim me nema na kratko, odmah me tračaju...user posted image  Ništa još od slađe. Trenutno smo na Super Mariu.user posted image

Ivkica samo ti nama uvijek budi puna želudca, nikad ne znaš kad će krenuti pa da ne daj Bože ne odeš gladna...user posted image

(Odgovor članu koka)
Neposredna veza do poruke: 252
   [Brisano sporočilo]
8.6.2008 14:14:37   
Brisani uporabnik

(Odgovor članu Ruža)
  Neposredna veza do poruke: 253
8.6.2008 16:33:32   
tonkica
IZVORNA PORUKA: koka

Bravo, bravo samo se ti spremi. Mi smo ok za sada. Čekamouser posted image . Kako se ti osiječaš? Si uzbuđena?

Lagano postajem uzbuđena. Sve je bliže, pa me zanima kad će curka odlučit krenut na svijet? Prije termina ili bude malo zakasnila? user posted image  I jedva čekam da ju upoznam! Ostalo je sve super za sad. I dalje spavam bez problema, moramo joj još sobicu urediti, pokrečiti, složiti kinderbet, oprati robicu... I čekati trenutak! user posted image  user posted image  user posted image  Sitno brojimo!
Ali ima vas još prije mene, baš sam happy!!! Bebača ko u priči! Neka baby-boom godina! user posted image

(Odgovor članu koka)
Neposredna veza do poruke: 254
   [Brisano sporočilo]
8.6.2008 16:37:51   
Brisani uporabnik

(Odgovor članu tonkica)
  Neposredna veza do poruke: 255
8.6.2008 16:40:38   
Ruža
Bokić curke!user posted image  Jel odmarate?

(Odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 256
8.6.2008 16:41:04   
tonkica
Točno 35+4.

Neposredna veza do poruke: 257
8.6.2008 16:43:09   
tonkica
Bok Ružo! user posted image  Evo malo prije tekme navratih do birca da vidim šta mi radite danas.

(Odgovor članu Ruža)
Neposredna veza do poruke: 258
   [Brisano sporočilo]
8.6.2008 16:47:54   
Brisani uporabnik

(Odgovor članu tonkica)
  Neposredna veza do poruke: 259
8.6.2008 17:02:25   
tonkica
Ja nisam papala sladač danas, skuhala sam puding od čokolade (dosta mi rođendanskih kolača...) i čekam da se ohladi. user posted image  
Malo sam se provozala sa mm, popili smo cugu, a on će sad od 6 na poso. user posted image
Ivka ti imaš malo do kraja! Jel te trese uzbuđenje?

Neposredna veza do poruke: 260
8.6.2008 17:04:34   
koka
E prije sam nestala, MM tražio da mu speglam plahtu jer je nesto htio slikatuser posted image . Budem vam poslala slikeuser posted image . Samo moram čekat da vodim kako ćemo proči s Austrijomuser posted image . Čete gledati? Ako budem imala sreće MM je rekao da peče palačinke pa ću se družiti s vama i gledati tekmuuser posted image .

Neposredna veza do poruke: 261
8.6.2008 17:06:35   
tonkica
Nego, i vikat i navijat! 2:0 za Hrvatsku. user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

(Odgovor članu koka)
Neposredna veza do poruke: 262
8.6.2008 17:09:05   
koka
user posted image user posted image user posted image , tako treba. Sad će sigurno se skupit ekipica ,kad muževi počnu se skupljat pred TV-om a žene slobodne.

(Odgovor članu tonkica)
Neposredna veza do poruke: 263
8.6.2008 17:09:47   
Ruža
Curke stvarno sitno brojite...user posted image  Još malo i dobit ćemo pravo pojačanje mladih forumašica!user posted image  Naravno da smo mrknule slađu, od šetnje ništa jer mrlja kiša. Evo sad se borimo s dijeljenjem decimalnih brojeva...user posted image
Došao nećak da mu pokažem...

(Odgovor članu koka)
Neposredna veza do poruke: 264
8.6.2008 17:11:03   
Elena
Bok cure,cekate utakmicu?Koka bravo za tvoj mmuser posted image user posted image user posted image
A vi trudnice kako ste mi danas,jel su beba mirne?user posted image

(Odgovor članu koka)
Neposredna veza do poruke: 265
8.6.2008 17:11:57   
koka
To Rosita, samo uči .Ni mi nismo bili vani danas vrijeme nikakvo a čekamo tu tekmu. Mislila sam da ćemo negdje zapičit a stvarno mi se neda.

(Odgovor članu Ruža)
Neposredna veza do poruke: 266
   [Brisano sporočilo]
8.6.2008 17:15:09   
Brisani uporabnik

(Odgovor članu koka)
  Neposredna veza do poruke: 267
8.6.2008 17:15:28   
tonkica
Pozdrav Ruži i Eleni!
Dijeljenje decimalnih brojeva... Strava! Otkako radim, ne znam pomnožit ni 4 x 4, samo se držim digitrona... user posted image  Sve me strah i priznat!
Moja beba je baš malo štucala. Izgleda da i ona zna da tekma samo što nije počela, pa se priprema za aktivnosti navijanja. user posted image

(Odgovor članu Elena)
Neposredna veza do poruke: 268
8.6.2008 17:18:06   
Ruža
Ajme curke to će biti tekma, Ivkica trebala si ostati s nama navijati!user posted image  Elena za koga ćeš ti navijati?

(Odgovor članu tonkica)
Neposredna veza do poruke: 269
8.6.2008 17:18:40   
Elena
i ja cu gledati utakmicu obavezno,i sugurna sam da ce Hrvataska slaviti pobjedu,i htela sam pohvaliti sve cure koje su pisale za nagradnu igru HiPP,zaista ljepe majcinske price.user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu tonkica)
Neposredna veza do poruke: 270
8.6.2008 17:18:56   
tonkica
Ja jučer vidjela susjedu, ima 2 curice i treča beba je na putu. Termin joj je 24.07. i već je sad sva nervozna, veli da ne mre spavat, da prva 2 puta nije bila tak u strahu.
Ne znam šta me čeka, pa ne mrem reč da me strah... Još nisam kao ni ti na čisto sama sa sobom... Smušena valjda od tolikih hormona i promjena raspoloženja.
A nije me još čopilo "gnježđenje", tak da mislim da imam još vremena do poroda. user posted image

Neposredna veza do poruke: 271
8.6.2008 17:19:39   
Elena
pa normalno kad ove nase ne znaju se plasirati onda za komsije,za Hrvatskuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu Elena)
Neposredna veza do poruke: 272
8.6.2008 17:31:52   
Ruža
Bravo Elena! E sad pošto pivica na slađu ne ide, biti će red popiti kavicu! Ko je za?

(Odgovor članu Elena)
Neposredna veza do poruke: 273
8.6.2008 17:37:20   
koka
Iva nam bježiuser posted image , samo polako. Vi ostajete doma?

(Odgovor članu Ruža)
Neposredna veza do poruke: 274
8.6.2008 17:38:24   
njanja
ima li tko, tko neće gledati nogomet, osim mene?

(Odgovor članu koka)
Neposredna veza do poruke: 275
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  9 10 [11] 12 13   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  9 10 [11] 12 13   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!