|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  10 11 [12] 13 14   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Birc " Vikend"
8.6.2008 17:39:00   
koka
Joj ja nebi jučer sam popila 2dcl i bila koma ko da sam dvije litre popilauser posted image . Sad MM peresuđe i sprema se da pravi palačinkeuser posted image

(Odgovor članu koka)
Neposredna veza do poruke: 276
8.6.2008 17:39:38   
tonkica
user posted image  user posted image  user posted image   za Elenu!
Meni može virtualna kavica. Jednu sam već popila, ne smijem pretjerivat.
Ostaje se doma i čeka se tekma. Pa da vidimo s kojim ćemo rezultatom pobjedit. user posted image  

(Odgovor članu koka)
Neposredna veza do poruke: 277
8.6.2008 17:41:57   
koka
Bok Njanja, pa ja ću gledat i ako sam sreće biti i u bircu. Tako da samo se ti druži s namauser posted image . Navijat ćemo zajednouser posted image  user posted image .

(Odgovor članu njanja)
Neposredna veza do poruke: 278
8.6.2008 17:42:42   
Elena
ja misli 2:1 za Hrvatsku,ajde tipujte pa da vidimo ko ce pogoditi rezultatuser posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu koka)
Neposredna veza do poruke: 279
8.6.2008 17:43:33   
Puli
ja ću  pola pola
malo nogač
a malo jaju

ako mala navijačica dozvoli
sad je ok
ali bila nešto loše volje popodneuser posted image

(Odgovor članu tonkica)
Neposredna veza do poruke: 280
8.6.2008 17:44:05   
Puli
1:0 Hrvatska

(Odgovor članu Puli)
Neposredna veza do poruke: 281
8.6.2008 17:44:34   
koka
Kod nas to ne pali. Ako igramo s jačima onda igramo dobro. Ako igramo s slabijima onda se opustimo i popušimo na kraju. Takvi smo mi nažalotsuser posted image . Vidjet ćemo. A ja sam si kupila lijepu strukiranu majicu a ostat ću domauser posted image . Tako da ću čuvat za drugu priliku. 

(Odgovor članu koka)
Neposredna veza do poruke: 282
8.6.2008 17:45:55   
Elena
Puli moram te pohvaliti za pesmicu za majcinska ljubav,preljepa je,a evo i sestra mi kaze da se sprema da gleda utakmicu i navija za Hrvatskuuser posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu Puli)
Neposredna veza do poruke: 283
8.6.2008 17:46:06   
tonkica
Koka bravo za TM! Kaj si više ti zagrijana za nogomet nego on? user posted image
Njanja i Puli pozdrav i vama!
Znači, kladionica otvorena. Baš me zanima tko će bit najbolji prognozer. user posted image

(Odgovor članu koka)
Neposredna veza do poruke: 284
8.6.2008 17:46:08   
Puli
i mi ćemo u četvrtak kockasti prošetati kvartom
danas nam je kiša
tata završava pošiljku za sutra
evo upravo stigao
a cura nije najbolje volje

(Odgovor članu koka)
Neposredna veza do poruke: 285
8.6.2008 17:46:54   
Puli
i mene istouser posted image

(Odgovor članu Puli)
Neposredna veza do poruke: 286
8.6.2008 17:47:57   
Puli
hvala elenauser posted image

sto nam radi martinica

< Poruku je uredio Puli -- 8.6.2008 17:48:05 >

(Odgovor članu Puli)
Neposredna veza do poruke: 287
8.6.2008 17:49:42   
koka
Pa skoro tonkiceuser posted image . Dok nije mene upoznao baš nije pratio osim možda košarku. A ja sam ti bila čak i veći fanatik. Smirila sam se dosta, ipak sam cura u godinamauser posted image  user posted image .

(Odgovor članu Puli)
Neposredna veza do poruke: 288
8.6.2008 17:49:56   
Ruža
Evo curke kavica !user posted image  Pozdravljam tek pridošle, ima i za vas i kavice i čakalade!
Gotovo s decimalnim brojevima sad se bacam u procjene..user posted image
Njanja ma biti ćemo mi stalno u bircu...user posted image

(Odgovor članu Puli)
Neposredna veza do poruke: 289
8.6.2008 17:51:42   
tonkica
SAMO ŠTO NIJE POČELO!!! user posted image

(Odgovor članu koka)
Neposredna veza do poruke: 290
8.6.2008 17:55:37   
Elena
Jeste li spremne,sad ce sudija oznaciti pocetakuser posted image user posted image user posted image user posted image Pozicije su zazemeni,sad ce himneuser posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu tonkica)
Neposredna veza do poruke: 291
8.6.2008 17:57:02   
koka
Lijepa naša domovino......user posted image user posted image user posted image . Još fali da se dignemuser posted image .

(Odgovor članu Elena)
Neposredna veza do poruke: 292
8.6.2008 17:58:37   
tonkica
Cure jel se to samo ja naježih kad sam čula himnu i vidjela sve te kockice ili vas ima još s istim emocijama? user posted image
Hrvatska user posted image  user posted image  user posted image ! Hrvatska user posted image  user posted image  user posted image !

(Odgovor članu Elena)
Neposredna veza do poruke: 293
8.6.2008 18:01:19   
tiha
meni suze krenu na oci kad je himna i sve te kockice uf! bit ce 3:0 za nas!!!!!!!!!!!user posted image

< Poruku je uredio tiha -- 8.6.2008 18:05:33 >

(Odgovor članu tonkica)
Neposredna veza do poruke: 294
8.6.2008 18:04:44   
koka
A jooj možda  nebi smijela gledati goooooooooooooooluser posted image user posted image user posted image user posted image .

(Odgovor članu tiha)
Neposredna veza do poruke: 295
8.6.2008 18:04:45   
Elena
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu tiha)
Neposredna veza do poruke: 296
8.6.2008 18:06:14   
tiha
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu Elena)
Neposredna veza do poruke: 297
8.6.2008 18:07:27   
tonkica
Luka Moooooooooodrić! user posted image  user posted image  user posted image
Bojim se ovakvog početka, i nadam se da ćë i do kraja bit ovak za nas!

(Odgovor članu Elena)
Neposredna veza do poruke: 298
8.6.2008 18:08:12   
koka
Mislim da mi to netreba. Em imam visok tlak em mislim da nisam normalnauser posted image .user posted image Šta ćemo sad samo o nogometu?

(Odgovor članu tiha)
Neposredna veza do poruke: 299
8.6.2008 18:10:07   
tonkica
Koka izgleda da nam ne gine da se preimenujemo u "RR korner"! user posted image  
Sve smo se uživjele u loptu i nogomet!

(Odgovor članu koka)
Neposredna veza do poruke: 300
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  10 11 [12] 13 14   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  10 11 [12] 13 14   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!