|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   muški PMS
7.12.2008 21:16:31   
piggy
Muška verzija PMS-a zove se Sindrom iritabilnog muškarca

Heureka! Otkriće stoljeća! Znanstvenici su došli do zaključka da i muškarci pate od PMS-a. Da ne bi ispalo da izmišljam - istraživanje je proveo stanoviti dr. Gerald Lincoln (muškarac, dakle), znanstvenik iz Medical Research Council's Human Reproductive Sciences Unit u Edinburghu, ali su to kasnije potvrdila i druga britanska i američka istraživanja (pa vi sad googlajte ako ne vjerujete).

Sigurno se sad i pitate koji su simptomi ovog opakog sindroma. Slično kao i kod nas: ispadi živčanosti i bezrazložne mrzovoljnosti, bolovi u trbuhu, glavobolja i ono najgore - manjak želje za seksom.

Sada je sve otkriveno i dokazano. Eto vam sad. Osveta je slatka, samo još trebam nagovoriti ostale žene da se pridruže u ovom pokretu osvještavanja ostalih pripadnica ljepšeg spola o muškom PMS-u ili IMS-u.

Bez brige, dečki. Inače, ne zamjeramo vam mi ništa. Samo vi ispucajte svoje frustracije. Ali od sad i mi počinjemo koristiti ono ozloglašeno pitanje "Kaje? Oni dani u mjesecu?" Molim lijepo, i znanstvenici su uz nas.

Ajde da ne bi sve ispalo kao kampanja protiv muškaraca, moram u svoju obranu reći da sam se htjela pozabavit' i time kakve smo mi žene u "te dane u mjesecu", ali me koči manjak prostora na stranici. Bez brige, znam ja da smo mi grozne tih nekoliko dana u mjesecu, pa ću zato idući put kao bonus nadodati vodič što raditi i kako postupati s nama kad nas uhvate te "žute minute"

bez zamjerki vaša Piggyuser posted image

šašava,vrckasta,nasmijana i posebna :) :)
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: muški PMS
7.12.2008 21:36:00   
Thea
Istina je da smo grozne kad imamo Pms,ali nas to drži par dana a muške 365 dana u godini.user posted image

T & R - 28.09.1996.
Klaudia - 14.01.1997.
Antonio - 11.09.2000.
Valentino - 04.02.2009.

(Odgovor članu piggy)
Neposredna veza do poruke: 2
   RE: muški PMS
7.12.2008 21:57:15   
zg_cinik
IZVORNA PORUKA: piggy

Muška verzija PMS-a zove se Sindrom iritabilnog muškarca

Heureka! Otkriće stoljeća!

Sigurno se sad i pitate koji su simptomi ovog opakog sindroma. Slično kao i kod nas: ispadi živčanosti i bezrazložne mrzovoljnosti, bolovi u trbuhu, glavobolja i ono najgore - manjak želje za seksom.

"Kaje? Oni dani u mjesecu?" Molim lijepo, i znanstvenici su uz nas.

nema Ti to veze s onim danima u mjesecu...
događa se svaki drugi tjedan...
 i traje sam dve - tri vure...
i događa se sam kasno ljeto...i jesen...
i onda se čeka sljedeće sezona...

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

(Odgovor članu piggy)
Neposredna veza do poruke: 3
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!