|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   nakon duuuugo vremena..:)))
13.5.2011 8:53:41   
pako
evo i mene opet.......user posted image
ajme svašta se kod mene izdogađalouser posted image
moje manje čudo navršilo je godinu dana, sav je zvrkast.....mislim da će biti pravi hahar kad odraste.....ne da će biti, već jeuser posted image ...ništa neće slušati....samo zaje.....user posted image ....kopira bracu u svemu, i u većini toga dobrano uspjevauser posted image ....hodamo kao što znate naveliko, trčimo bolje reči, vozim sam guralicu i mali biciklić....obožavam peseke, dok ih se veliki braco boji.....stalno sam gladan..mogao bi cijeli dan nešto žvakatiuser posted image ali nikako da počnem pričati.....znam samo njam-njam i tata, naravno tata sav ponosan.....a veliko čudo navršilo je tri godine(ajme kako vrijeme ide).....pravi sam frajer, ali sam u fazi kada neću baš slušati i ako nije po mome onda ću cviliti i plakati, pa ako baš treba i za svaku sitnicuuser posted image ......svaki dan sve više i više priča i iznenađuje me koliko kuži i kopča sve....jako je pametan.....ali največa boljka mi je maznuti braci dudu i gristi je sastrane do besvjestiuser posted image ..idem u vrtić ali u zadnje vrijeme mi se nekako baš i nejde jer bi radije bio kod dede di i braco.....joj ima toga još puno......

nego moram se pohvaliti da smo prodali zemlju kod svekra i svekrve i da ćemo dobiti stan.....ajme jedva čekam da se riješimo ovog podstanarstva......to će bti mali trosoban stan od 42m2.....mali ali naš.....jooooj.....baš sam sretna......user posted image user posted image

p.s.nadam se da vas nisam puno izgnjavila......pusa cure!!!

PATRICK 30.04.2008. 01:55h
MATEO 06.03.2010. 01:17h
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: nakon duuuugo vremena..:)))
13.5.2011 8:55:23   
pincirotvajler
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

"Ljubav je slijepa i zbog toga joj je tako izoštreno čulo dodira."

(Odgovor članu pako)
Neposredna veza do poruke: 2
13.5.2011 8:56:39   
mariola
Ajme super, baš mi je drago neka dobrih vijestiuser posted image user posted image user posted image user posted image
Nego kolike će vam biti sobe? user posted image

Sretna i ponosna :)
Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(Odgovor članu pako)
Neposredna veza do poruke: 3
13.5.2011 9:03:05   
modesty blaise
Bravo za happy family i sve novosti
user posted image user posted image user posted image user posted image

Sebastian, 01.09.2010

...I believe in pink... I believe in being strong when everything seems to be wrong...I believe in kissing, kissing a lot...I believe that tomorrow is another day...and...I believe in miracles...

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 4
13.5.2011 9:05:25   
BUMBI

IZVORNA PORUKA: modesty blaise

Bravo za happy family i sve novosti
user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

DINO I LUKA-mamine najveće sreće!!!!!
Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu modesty blaise)
Neposredna veza do poruke: 5
13.5.2011 9:14:46   
pako

IZVORNA PORUKA: mariola

Ajme super, baš mi je drago neka dobrih vijestiuser posted image user posted image user posted image user posted image
Nego kolike će vam biti sobe? user posted image

dvije male....bitno mi je stane krevet,drug mi ništa i netreba u sobi! kaj ne?

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 6
13.5.2011 9:23:42   
mariola
Pa to je super. A i najbitnije je da ste na svome.user posted image user posted image user posted image

Sretna i ponosna :)
Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(Odgovor članu pako)
Neposredna veza do poruke: 7
13.5.2011 9:26:01   
pako
naravno....tu sam već bacila u vjetar para i para....bit će mali ali slatki...user posted image .ovako i onako za par godina planiramo taj stan prodat i kupiti kuću...

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 8
13.5.2011 9:28:22   
jagodicabobica
IZVORNA PORUKA: pako

evo i mene opet.......user posted image
ajme svašta se kod mene izdogađalouser posted image
moje manje čudo navršilo je godinu dana, sav je zvrkast.....mislim da će biti pravi hahar kad odraste.....ne da će biti, već jeuser posted image ...ništa neće slušati....samo zaje.....user posted image ....kopira bracu u svemu, i u većini toga dobrano uspjevauser posted image ....hodamo kao što znate naveliko, trčimo bolje reči, vozim sam guralicu i mali biciklić....obožavam peseke, dok ih se veliki braco boji.....stalno sam gladan..mogao bi cijeli dan nešto žvakatiuser posted image ali nikako da počnem pričati.....znam samo njam-njam i tata, naravno tata sav ponosan.....a veliko čudo navršilo je tri godine(ajme kako vrijeme ide).....pravi sam frajer, ali sam u fazi kada neću baš slušati i ako nije po mome onda ću cviliti i plakati, pa ako baš treba i za svaku sitnicuuser posted image ......svaki dan sve više i više priča i iznenađuje me koliko kuži i kopča sve....jako je pametan.....ali največa boljka mi je maznuti braci dudu i gristi je sastrane do besvjestiuser posted image ..idem u vrtić ali u zadnje vrijeme mi se nekako baš i nejde jer bi radije bio kod dede di i braco.....joj ima toga još puno......

nego moram se pohvaliti da smo prodali zemlju kod svekra i svekrve i da ćemo dobiti stan.....ajme jedva čekam da se riješimo ovog podstanarstva......to će bti mali trosoban stan od 42m2.....mali ali naš.....jooooj.....baš sam sretna......user posted image user posted image

p.s.nadam se da vas nisam puno izgnjavila......pusa cure!!!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu pako)
Neposredna veza do poruke: 9
13.5.2011 9:39:40   
cuba
Eeeeej Pakouser posted image
Baš mi je drago da ste svi skupa dobro, da su klinci već veliki i da dobro napredujuuser posted image user posted image  a ovo za haharstvo je tako normalnouser posted image  bit će toga još...

Super vijesti za stan, nadam se da ćete sada uživati u svom kutku mira i tišineuser posted image

Roko i Dino user posted image

(Odgovor članu jagodicabobica)
Neposredna veza do poruke: 10
13.5.2011 10:13:11   
lavica81
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mara 04.10.2010. mamina i tatina princeza
Toni 08.07.2013. mamin i tatin princ

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 11
13.5.2011 10:17:25   
m600
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
lijepi dečkići...stvarno ne znam koji mi je ljepšiuser posted image
a što se tiče stana to mi je najbolji diouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
ja bih bila presretna da imam 5m/2 samo da je MOJE user posted image
želim vam svu sreću sa preseljenjem i da si ti urediš onako kako želiš
ljubim vasuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

26.09.2009- velika sekica
21.10.2011-mali čupavac

(Odgovor članu lavica81)
Neposredna veza do poruke: 12
13.5.2011 18:34:22   
nemirna mama
IZVORNA PORUKA: cuba

Eeeeej Pakouser posted image
Baš mi je drago da ste svi skupa dobro, da su klinci već veliki i da dobro napredujuuser posted image user posted image  a ovo za haharstvo je tako normalnouser posted image  bit će toga još...

Super vijesti za stan, nadam se da ćete sada uživati u svom kutku mira i tišineuser posted image

Zivot je kao procitan roman samo razlika je u tome sto se u romanu mozes vratiti na ljepse strane a u zivotu nikada na ljepse dane!!!!

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 13
13.5.2011 20:03:49   
natalijax
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu nemirna mama)
Neposredna veza do poruke: 14
13.5.2011 22:42:49   
maryann01

moj quatro
Josip 20.04.2002. 3350gr 50cm
Viktorija 24.07.2003. 3330gr 50cm
Andrej 27.01.2011.3500gr 52cm
Fran 17.02.2015.3200gr 50cm

(Odgovor članu natalijax)
Neposredna veza do poruke: 15
13.5.2011 22:50:10   
mm1209
Jako mi je drago zbog tebe i nadam se da ćeš uživati u svojem prostoru, bit će vam super, nema veze koliko je veliko, samo da ste zdravi i veseli! user posted image

(Odgovor članu maryann01)
Neposredna veza do poruke: 16
14.5.2011 6:13:30   
Točkica28
American dream user posted image user posted image

Točka do točke točkica...
11.10.2010.Šimac <3, 17.1.2013. Mini Šimac <3
Naše sve <3 <3

(Odgovor članu mm1209)
Neposredna veza do poruke: 17
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!