|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   nisu sve dobre mame
28.8.2009 9:12:17   
mamice
Ivan Herceg iz Gornje Jelenske kod Popovače samohrani je otac troje male djece. Da bi se što bolje brinuo za njih napustio je posao šumskog sjekača, a obitelj sada preživljava od 1600 kuna mjesečno. Ivan je u ožujku otišao od supruge Ružice. Ostavio ju je jer je zanemarivala djecu i ponašala se agresivno prema njima.
- Mene je ubola vilicom u ruku, a da je agresivna primjetio sam to čim smo se upoznali. Nadao sam se da će se smiriti kad dobijemo djecu - priča Ivan za Večernji list. Nekoliko puta morao je javiti na posao da neće doći jer bi supruga Ružica izašla van prije njega, a djeca bi onda ostala sama da je on otišao na posao. Zajedno s kćerima Petrom (4) i Ivanom (2), te sinom Ilijom, koji ima pet mjeseci, odselio se k majci u osamljenu kuću. Pošto majčinog mlijeka za Iliju nema, svakoga dana mu Ivan i njegova majka pripremaju mlijeko i dječju hranu. Ivan želi raditi, ali se za njegovu djecu onda nema tko brinuti. Želi da djeca idu u vrtić u Popovači, ali zato mu treba smještaj u blizini Popovače. Ivan će od supruge zatražiti razvod jer je Centru za socijalnu skrb rekla da diže ruke od djece, a rodiljsku naknadu je zadržala. Obitelj Herceg živi skromno. Struje imaju, a vodu crpe iz bunara. Iz Centra za socijalnu skrb kažu kako pomažu djeci u okviru zakonskih obaveza. JEL IMATE VI NEKOG POZNATOG DA NEZELI I ZANEMARIVA SVOJE DIJETE MISLIM MAME.

Veliki braco Mihael-14.06.2008
Seka Valentina dosla 20.10.2011
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: nisu sve dobre mame
28.8.2009 9:16:44   
ZVRK
nasreću nemam.
sve pohvale za tatuuser posted image user posted image user posted image

Život ponekad traži od nas više no što mislimo da možemo podnijeti.IPAK,vrijedi se potruditi!
zvrkić došao 17.06.2005.
zvrkica došla 08.12.2010.

(Odgovor članu mamice)
Neposredna veza do poruke: 2
28.8.2009 9:19:58   
mamice
ja mu skidam kapu jer jako su rijetki takvi muskarciuser posted image

(Odgovor članu ZVRK)
Neposredna veza do poruke: 3
28.8.2009 9:27:20   
ket
bravo tatauser posted image user posted image user posted image

DARISS 11.05.2009.
16 zubića

(Odgovor članu mamice)
Neposredna veza do poruke: 4
28.8.2009 9:41:47   
Lola88
IZVORNA PORUKA: mamice

JEL IMATE VI NEKOG POZNATOG DA NEZELI I ZANEMARIVA SVOJE DIJETE MISLIM MAME.

Da. Primjer je moja mama (a i tata) koji su me sa 2 mjeseca ostavili kod bake i netragom nestali.

(Odgovor članu mamice)
Neposredna veza do poruke: 5
28.8.2009 9:55:16   
mamice
ajoj nebi ti htjela biti u koziuser posted image

(Odgovor članu Lola88)
Neposredna veza do poruke: 6
28.8.2009 9:58:38   
Lola88
Zato jedva čekam da rodim svog Vita i da mu pružim svu ljubav ovog svijeta!

(Odgovor članu mamice)
Neposredna veza do poruke: 7
28.8.2009 10:05:17   
mamice
da tak ja imam jednog frenda kojeg je tata toliko zlostavljao da je znao spavati u cijevima na gradilistu usred zime a imao je 10 god, sad je tata i malom tonceku nikad ni dlaka nije pala tak je smiren i obozava ga

(Odgovor članu Lola88)
Neposredna veza do poruke: 8
28.8.2009 10:11:39   
Lola88
meni je isto priča strašno ružna...od toga kako su me ostavili, pa do toga da su me sa 13 g. uzeli natrag k sebi, ali sam i jednom i drugom bila vreča za udaranje, sve dok nisam završila u bolnici, pa sam im sudski bila oduzeta... Ružno i ne volim pričat o tome, ali zato shvačam tvog prijatelja i več sad toliko volim svoje sunašce da ne dao Bog da mu nešto fali ili da mu netko nešto učini. mm tvrdi da ću ga toliko razmazit...i hoću!

(Odgovor članu mamice)
Neposredna veza do poruke: 9
28.8.2009 10:12:12   
mamice
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu Lola88)
Neposredna veza do poruke: 10
28.8.2009 11:16:28   
sanjarica
ma ima svega...ja poznajem svakakvih roditelja.poznajem recimo jednu mladu mamu koja svake srijede,petka i vikenda ostavi bebu kod svekrve a muz radi po citavu noc u radionici da zaradi a ona ide u diskoteku i tamo gdje su gostovanja raznih pjevaca.mislim....no comment.prvo mi naumpadne sta ako joj dijete dobije temperaturu ??ja sam takva da ipak ja najbolje za svooju djecu znam i kad su bolesni i kako ih lijecim i sve dr.

Ljubav! Citava knjiga u jednoj rijeci,cijeli okean u jednoj suzi,
sedam nebesa u jednom pogledu,
vihor u jednom uzdahu,grom u jednom dodiru,hiljadu godina u jednom trenu."

(Odgovor članu mamice)
Neposredna veza do poruke: 11
28.8.2009 11:31:27   
elle1
i ja ti poznam jednu takvu,nazalost...
vucara se gdje god stigne...djecu ostavi kod mame ili svekrve
ili ne daj Boze same kod kuce,muza je prevarila bar 500 puta i sto je najgore on zna za to
cak sumnja da nisu njegova djeca i opet nista ne poduzima
ona na sebe trosi vise od neke pop dive,od frizure,izlazaka,garderobe,i ne znam kakvih jos tretmana ne
a djeca joj nemaju sta jesti,u njima po dva kg.,kokad ne jedu nista,uvijek prljavi i u odjeci sto im je netko dao
vec sve iznosano...
zalosno!!!!

(Odgovor članu sanjarica)
Neposredna veza do poruke: 12
28.8.2009 10:44:14   
mama mery
user posted image user posted image user posted image user posted image jako zalosne price
ja nikog tako nepoznam i nije mi jasno da roditelji mogu svoje vlastit djete ostauser posted image user posted image viti

(Odgovor članu elle1)
Neposredna veza do poruke: 13
28.8.2009 18:38:44   
natalijax
nemam

(Odgovor članu mama mery)
Neposredna veza do poruke: 14
28.8.2009 19:20:00   
svegra
Hvala Bogu pa ne poznam nikoga takvoga jer ovi primjeri su prestrašni
jadna djeca
ali najžalosnije je opet od svega to što oni kojima djeca ne trebaju i koji ih ne zaslužuju oni ih imaju a oni koji bi mogli pružiti svu ljubav svijeta i pažnju nemaju djecuuser posted image

(Odgovor članu natalijax)
Neposredna veza do poruke: 15
28.8.2009 19:23:31   
Nika 24052006
Ja sam baš danas čula za jednu poznanicu da je ostavila muža i 2 curice(4 i 5 godina),ali prije toga je priredila cijelu dramu,dokopala se neke bimbe,pa ju htjela aktivirati,i policija je imala posla,ma svašta...Sad jadne curice stalno hodaju za tatom,boje se da ih i on ne ostavi...On je inače jako dobar čovjek,radi,bori se za obitelj,a ona je uvijek bila nekako čudna...

Moje velike ljubavi
Nika 24.05.2006.
Ines 07.05.2010.

(Odgovor članu svegra)
Neposredna veza do poruke: 16
28.8.2009 19:28:09   
mlada mama
IZVORNA PORUKA: sanjarica

poznajem recimo jednu mladu mamu koja svake srijede,petka i vikenda ostavi bebu kod svekrve a muz radi po citavu noc u radionici da zaradi a ona ide u diskoteku i tamo gdje su gostovanja raznih pjevaca

Ovdje ne misli na mene samo da se znauser posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu sanjarica)
Neposredna veza do poruke: 17
28.8.2009 19:30:26   
ZVRK
a dok si se počela opravdavatiiiiiiiiiiiuser posted image

Život ponekad traži od nas više no što mislimo da možemo podnijeti.IPAK,vrijedi se potruditi!
zvrkić došao 17.06.2005.
zvrkica došla 08.12.2010.

(Odgovor članu mlada mama)
Neposredna veza do poruke: 18
28.8.2009 23:08:05   
lavica81
bravo za tatuuser posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu ZVRK)
Neposredna veza do poruke: 19
29.8.2009 13:43:20   
ninishka
znam i ja jednu...prvo dijete joj je kod bivseg muza..mali je kod nje bio uzasan , a o tome da se nije brinula o njemu ni necu pricati...a sad drgo dijete je na dobrom putuz da bude sad s uskoro drugim bivsim muzem....kaj da velim zena se brine samo za sebe...samo kavice i tak to...djeca su joj nebitna...user posted image

...jer ja letim kad sam kraj tebe...
Luka 10.03.2009
Leon 07.06.2010
"Zenska mudrost sagradi kucu, a ludost je rukama razgraduje." (velika Salomonova zbirka izreka 14.1)

(Odgovor članu lavica81)
Neposredna veza do poruke: 20
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!