|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1] 2 3   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   pomažu li vam muževi?
29.1.2010 19:16:12   
MILLA
da li vam vaši muževi pomažu u kučanskim poslovima,bebača....mislim,imaju li u sebi spontano to pomaganje? ili mu morate sve reči,dat u ruke,objasniti? moj če meni sve pomoči ali mu uvijek moram reči šta..recimo,devni treba očistiti od igračaka,pomesti...on če sve sterat u kut samo da bi napravio mjesta. i sve što napravi,bude polovično! ja riknem na to! recimo,moj tata bi došao kuči,ako je vidio nešto za pomesti ili sl. jednostavno bi uzeo metlu. onda bi znao doviknuti mojoj mami"si za kavu" i skuhao bi kavu....ako je primjetio da je smeče puno,jednostavno bi ga odnio...ako je vidio da je roba suha ...jednostavno bi je skinuo.ako je mama bila umorna (bilo nas troje) on bi bez puno priče nas uzeo do parka dok bi se ona odmorila. mm totalna suprotnost. ok,sve če napraviti ali polovično i sve mu moram reč! danas sam mu stresla u facu da mi je ko da imam još jedno dijete....a moji malog čuvaju bolje nego on...kao da se boji od njegauser posted image  mali ga izvrti a ovaj se sav pogubiuser posted image ...nestanem na 2 sata i jurim doma..mm več viče "hvala bogu da si došla!" aghhhhh! ja riknem!

mm & ja..18.12.2002.
Samuel... 30.12.2008.
Mila....???
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: pomažu li vam muževi?
29.1.2010 19:26:12   
lidac0605
Moj muž je zakon,zato i imamo toliko djece user posted image user posted image user posted image ,radi sve,kuha,piše zadaću s klincima kad treba,a za treće je išao na porodiljski-ja bila do godinu dana,a on je bio doma s klincima dok ovaj najmanji nije navršio 3 god...
Inae kad radim,radim u smjenama...nikad ne moram mislit kaj budu oni jeli taj dan kad ja radim cijeli dan...dok dođem klinci okupani i spremni za krpe,zadaća u torbi...a uz to i on radi,samo normalno radno vrijeme...
Ne bi ga dala za niš-ljubav moja jedina user posted image user posted image user posted image user posted image

"Children will not remember you for the material things you provided,but for the feeling that you cherished them"

(Odgovor članu MILLA)
Neposredna veza do poruke: 2
29.1.2010 19:28:11   
Florijan Jakov
kratko i jasno - NE

FJ JE FRAJER

(Odgovor članu lidac0605)
Neposredna veza do poruke: 3
29.1.2010 19:29:26   
zaba
nikada mu nisam niš trebala reći,sve pomaže,oko čiščenja kuće,objesiti veš,oprati suđe,okupati Luciju,dati joj jesti,uspavati ju,sve hoće i sve napravi.user posted image Hvala ljubek 

lucija je svjetlo u mom životu
07.05.2005.

Neposredna veza do poruke: 4
29.1.2010 19:34:21   
MILLA
ma ja stvarno nekad riknem...sve ja obavljam.mislim,glava mi je puna obaveza jer njemu to jednostavno ispari.user posted image   svoje če sve zapamtiti ali nešto vezano za kuču...user posted image . baš mi stvarno teret bude nekad.njemu je sve..."ma čemo sutra" ili "šta baš sad moram"user posted image .....molim ga recimo da očisti auto jer je katastrofa,prljav..svega ima u njemu...i uvijek kaže"oču,da..." i ništa več mjesecima!ja sam ga sa trbuhom do zuba prala i glancala...ne kužim! da li je to odgoj kriv što je bio sa bakom živio pa mu s sve ko debilu serviralo i ništa se od njega nije tražilo,ili šta? prije,dok nije bilo bebača ja sam sve radila i uživala u tome,no,sada...jednostavno sam nekada premorena... i očekujem da mi se oko malog i kuče pomogne. on jednostavno ne primječuje šta treba. nema te spontanosti

mm & ja..18.12.2002.
Samuel... 30.12.2008.
Mila....???

(Odgovor članu Florijan Jakov)
Neposredna veza do poruke: 5
29.1.2010 19:49:44   
pula25
napravi da kad mu kažem...nekad jednom a češće moram govoriti više puta.
Ja popiz... kada mu sto puta moram govoriti za neki "muški" posao i na kraju ga napravim sama. Trenutno nam ispada jedna noga od kreveta, odšarafila se i treba uzeti bušilicu i zašarafiti novi šaraf...
3 puta je sam rekao da to treba napraviti,6-7 puta sam mu ja rekla a sutra imam u planu to sama napraviti!
Jedino kad je bebač u pitanju tu nemamo problema.Radije će se s njom zabavljati od bilo kakvih drugih poslova... meni i to dobro dođe

MALI ANĐEO NAM DOŠAO...
...NIKA 21.10.2009

(Odgovor članu MILLA)
Neposredna veza do poruke: 6
29.1.2010 19:50:56   
tikica_69
spontano to nema u sebi, ali mu ja to probudim i usadim povremeno i po potrebi user posted image

E pa ova kokoš dok god može nesti jaja će pokušavati!!!
http://zalauru.blog.hr/
U iscekivanju.......

(Odgovor članu pula25)
Neposredna veza do poruke: 7
29.1.2010 19:52:04   
MILLA
IZVORNA PORUKA: pula25

3 puta je sam rekao da to treba napraviti,6-7 puta sam mu ja rekla a sutra imam u planu to sama napraviti!

zato sam ja majstor-sve znam oko muških poslova....naučila,jer mi se ne da čekat kad na vrbi rodi grožđe!user posted image

mm & ja..18.12.2002.
Samuel... 30.12.2008.
Mila....???

(Odgovor članu pula25)
Neposredna veza do poruke: 8
   [Obrisani korisnik]
29.1.2010 19:54:06   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(Odgovor članu MILLA)
  Neposredna veza do poruke: 9
29.1.2010 19:55:15   
Bebys
IZVORNA PORUKA: Florijan Jakov

kratko i jasno - NE
   takodjer...user posted image

Neposredna veza do poruke: 10
29.1.2010 19:56:42   
MILLA
IZVORNA PORUKA: cvrčak

Periodički.. .

kad popuser posted image

mm & ja..18.12.2002.
Samuel... 30.12.2008.
Mila....???

(Odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 11
   [Obrisani korisnik]
29.1.2010 19:59:25   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(Odgovor članu MILLA)
  Neposredna veza do poruke: 12
29.1.2010 20:00:55   
novamama
pomaže, da...ali veliča to kao da je napravio ne znam što...

i naravno. sve mu moram reći, tek ponekad uzme sam usisavač i usisa kuću...

i ne pegla nikad....ali reciomo, isto skupi robu....

često je takva 'dobrica' kad ja poludim, pa dan poslije....poklekneuser posted image

trebate čut kako se poslije hvali da nijedna žena nema takvoga mužauser posted image

ma nek se dijete veseliuser posted image

Ča je život vengo fantažija....

(Odgovor članu MILLA)
Neposredna veza do poruke: 13
29.1.2010 20:01:06   
Ruža
IZVORNA PORUKA: MILLA

da li vam vaši muževi pomažu u kučanskim poslovima,bebača....mislim,imaju li u sebi spontano to pomaganje? ili mu morate sve reči,dat u ruke,objasniti? moj če meni sve pomoči ali mu uvijek moram reči šta..recimo,devni treba očistiti od igračaka,pomesti...on če sve sterat u kut samo da bi napravio mjesta. i sve što napravi,bude polovično! ja riknem na to! recimo,moj tata bi došao kuči,ako je vidio nešto za pomesti ili sl. jednostavno bi uzeo metlu. onda bi znao doviknuti mojoj mami"si za kavu" i skuhao bi kavu....ako je primjetio da je smeče puno,jednostavno bi ga odnio...ako je vidio da je roba suha ...jednostavno bi je skinuo.ako je mama bila umorna (bilo nas troje) on bi bez puno priče nas uzeo do parka dok bi se ona odmorila. mm totalna suprotnost. ok,sve če napraviti ali polovično i sve mu moram reč! danas sam mu stresla u facu da mi je ko da imam još jedno dijete....a moji malog čuvaju bolje nego on...kao da se boji od njegauser posted image  mali ga izvrti a ovaj se sav pogubiuser posted image ...nestanem na 2 sata i jurim doma..mm več viče "hvala bogu da si došla!" aghhhhh! ja riknem!

Mila ja bi tvog tatu za mm_a!user posted image
Moj je prije puno više, sve je po kući radio,sad samo kad ga natjeram.user posted image
Nekako bio je puno bolji dok se nisam udala za njega.user posted image

Samo luda mama...

(Odgovor članu MILLA)
Neposredna veza do poruke: 14
29.1.2010 20:04:05   
MILLA
ja ne razumijem tu nezainteresiranost za muške poslove? meni je to,kao kad jedna žena ne obavlja ništa po kuči..ne opere,ne skuha,ne pegla..bla bla....tako mi je to čudno. i kad nam npr. dođe tip bojler očistit,ja sam sa njim,gledam kako radi,dodajem mu alat...a frajer za kompomuser posted image ....ne kužim..kako ga ne interesira??!

mm & ja..18.12.2002.
Samuel... 30.12.2008.
Mila....???

(Odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 15
29.1.2010 20:07:09   
MILLA
IZVORNA PORUKA: Ruža

Mila ja bi tvog tatu za mm_a!user posted image
Moj je prije puno više, sve je po kući radio,sad samo kad ga natjeram.user posted image
Nekako bio je puno bolji dok se nisam udala za njega.user posted image

e da...ali moja stara je opasna žena. ona meni kaže" šta ? di je? kava? ma koja kava...nema ništa. ne ideš ti,ne treba ni on. ma ja bih ga posložila odma..kao tvog oca! ma nemaaaa!!!" eto-ukratko. mama je amazonka user posted image

mm & ja..18.12.2002.
Samuel... 30.12.2008.
Mila....???

(Odgovor članu Ruža)
Neposredna veza do poruke: 16
29.1.2010 20:10:44   
anuska08
Ne previše, ne znam što će biti kad počnem raditi...[sm=zmeden.gif
Sam neće napraviti (vrlo rijetko me iznenadi pa sam nešto napravi npr. usisa).
Vrlo često moram reći i da počisti za sobom npr. lavandin poslije brijanja jer to njemu ne smeta, ako mu tako nešto slično prigovorim njegov komentar je: Ti samo sereš!!
Ako ne kažem sama sebe izgrizem!!user posted image

Nika 26.08.2009.

(Odgovor članu MILLA)
Neposredna veza do poruke: 17
29.1.2010 20:10:56   
FIONA
user posted image user posted image user posted image ..a moram reč...al suđe opere bez da kažem...oko malene ja se naravno više angažiram...al pomogne...nekad više nekad manje...nekad niš pa graknem i tako....user posted image ...klasika ne!!!

"Dječji život je poput komada papira na koji svako ostavlja bilješku."

Neposredna veza do poruke: 18
29.1.2010 20:12:16   
tikica_69

ja ne razumijem tu nezainteresiranost za muške poslove? meni je to,kao kad jedna žena ne obavlja ništa po kuči..ne opere,ne skuha,ne pegla..bla bla....tako mi je to čudno. i kad nam npr. dođe tip bojler očistit,ja sam sa njim,gledam kako radi,dodajem mu alat...a frajer za kompomuser posted image ....ne kužim..kako ga ne interesira??!

vjerojatno isto kak mene ne interesira strikanje i heklanje user posted image

E pa ova kokoš dok god može nesti jaja će pokušavati!!!
http://zalauru.blog.hr/
U iscekivanju.......

(Odgovor članu MILLA)
Neposredna veza do poruke: 19
29.1.2010 20:20:51   
malizia
meni moj ušije botun (dugme) kada mi otpadne, onda on kaže, ako ikome kažeš ubit ću teuser posted image

(Odgovor članu tikica_69)
Neposredna veza do poruke: 20
29.1.2010 20:28:18   
MILLA
IZVORNA PORUKA: FIONA

...nekad niš pa graknem i tako....user posted image ...klasika ne!!!

user posted image user posted image user posted image ....a jesi luda......pa več te vidimuser posted image

mm & ja..18.12.2002.
Samuel... 30.12.2008.
Mila....???

(Odgovor članu FIONA)
Neposredna veza do poruke: 21
29.1.2010 20:32:34   
uciteljica
IZVORNA PORUKA: Florijan Jakov

kratko i jasno - NE

Potpisujem.

Ja sam PAUVA!!!!
30.01.2009.

Neposredna veza do poruke: 22
29.1.2010 20:33:39   
uciteljica

zato sam ja majstor-sve znam oko muških poslova....naučila,jer mi se ne da čekat kad na vrbi rodi grožđe!user posted image

Potpisujem.

Ja sam PAUVA!!!!
30.01.2009.

(Odgovor članu MILLA)
Neposredna veza do poruke: 23
29.1.2010 20:36:06   
uciteljica
Ali iznimka je naša Paula. Oko nje je angažiran 100 %.  Tu mu ne treba nikakva napomena da nekaj treba.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ja sam PAUVA!!!!
30.01.2009.

(Odgovor članu uciteljica)
Neposredna veza do poruke: 24
29.1.2010 20:38:05   
mirjana.u

[/quote]

Isto tako i ja, samo nam to nije dobro.
A on će pomoće nakon što mu 16 puta kažem.

Jednostavni ljudi su sagradili Noinu Arku, a stručnjaci Titanic!

(Odgovor članu MILLA)
Neposredna veza do poruke: 25
Stranica:   [1] 2 3   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: [1] 2 3   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!