Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: prodati pod svaku cijenu! 5.8.2010 8:20:08
|
|
|
|
Bebys
|
jesi opalita trubi....
|
|
|
|
RE: prodati pod svaku cijenu! 5.8.2010 8:29:16
|
|
|
|
njanja
|
da asdresu, brzo zovi ducan da mi sacuvaju, uz to jos jedna spangica i jan je kompletan za sezonu :)
|
|
RE: prodati pod svaku cijenu! 5.8.2010 8:37:04
|
|
|
|
pincirotvajler
|
mi unisex nađemo samo bodiće
|
|
RE: prodati pod svaku cijenu! 5.8.2010 8:57:22
|
|
|
|
Bebys
|
IZVORNA PORUKA: njanja da asdresu, brzo zovi ducan da mi sacuvaju, uz to jos jedna spangica i jan je kompletan za sezonu :)
|
|
|
|
RE: prodati pod svaku cijenu! 5.8.2010 8:57:45
|
|
|
|
Bebys
|
IZVORNA PORUKA: pincirotvajler mi unisex nađemo samo bodiće moze se naci...ali treba traziti jako puno..
|
|
|
|
RE: prodati pod svaku cijenu! 5.8.2010 9:24:18
|
|
|
|
mamice
|
Taman mikiju treba takav komplet uz moje cipele sto stalno nosi a svijetlo lila boje su s masnom
|
|
RE: prodati pod svaku cijenu! 5.8.2010 9:27:23
|
|
|
|
Domy
|
IZVORNA PORUKA: mamice Taman mikiju treba takav komplet uz moje cipele sto stalno nosi a svijetlo lila boje su s masnom
|
|
|
|
[Obrisani korisnik] 5.8.2010 9:27:37
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
RE: prodati pod svaku cijenu! 5.8.2010 9:32:06
|
|
|
|
curice
|
|
|
RE: prodati pod svaku cijenu! 5.8.2010 9:42:21
|
|
|
|
pako
|
PATRICK 30.04.2008. 01:55h MATEO 06.03.2010. 01:17h
|
|
|
|
RE: prodati pod svaku cijenu! 5.8.2010 10:00:01
|
|
|
|
mali_macic
|
ne znam bi li se smijala ili plakala/ljutila, no vec sam se navikla na takve stvari pogotovo ode u DBku.
|
|
RE: prodati pod svaku cijenu! 5.8.2010 10:16:18
|
|
|
|
troubled
|
a što misliš, mali-mačiću, gdje je butik iz prvog posta? ah...tužno, bolno i istinito....
|
|
RE: prodati pod svaku cijenu! 5.8.2010 10:43:51
|
|
|
|
maja
|
Ja samo znam da za muško dijete ja ovdje vrlo rijetko nešto lijepo nađem, i sad je bilo sniženje u benettonu, za dečke ništa. A i unisex, ako je već neka zajednička boja uvijek ima neku žensku aplikaciju
"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje. Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."
|
|
|
|
RE: prodati pod svaku cijenu! 5.8.2010 11:00:10
|
|
|
|
buduća mamica
|
zato ja volim tesco ima odjel za ženskice, odjel za muškiće a bome najveći odjel za bebe skrivalice (unisex) a roba je zaista prekrasna i unisex, boja je bijela i bijela kava, predivno u kombinaciji a bome i aplikacije su uglavnom medeki i životinjice jedva čekam da mi sestrične i seka budu trudne
|
|
|
|
[Obrisani korisnik] 5.8.2010 11:06:01
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: prodati pod svaku cijenu! 5.8.2010 11:14:23
|
|
|
|
Anoniman
|
kompletić se sastoji od svijetlo lila hlačica s aplikacijom cvijeta i leptirića i bijele majice s lila rukavima, na čijoj je prednjici veeeeliki leptirić s čipkastim krilima... ????????? ideš! a mislim, trouby, pa kak nisi kupila od poznanice, ja bi to za dečkića odma kupila evo, našla sam tesco online trgovinu i ima baš zanimljivih stvari: http://www.clothingattesco.com/baby/newborn/icat/baby-newborn sviđaju mi se ove bež stvarčice i one sa zelenim rubom, baš mi je ovo slatko. a i cijene su im ok
|
|
|
|
RE: prodati pod svaku cijenu! 5.8.2010 11:51:19
|
|
|
|
adryosijek
|
dobra robica sam nemos do nje nikako,
|
|
RE: prodati pod svaku cijenu! 5.8.2010 11:54:02
|
|
|
|
cuba
|
IZVORNA PORUKA: cvrčak BTW,ima li u Zg Crtić trgovina? Oni su mi imali pregenijalan pamuk,krojeve i dezene da ti pamet stane,ali su se kod nas zatvorili... Cvrle moja ujna je u Zg vodila jedan od tih dućana (stvarno su super bili) ali dosta im je prodaja opala pa su i oni ključ u bravu
|
|
RE: prodati pod svaku cijenu! 5.8.2010 11:55:21
|
|
|
|
buduća mamica
|
kako ne moš, imaš u mohaću, to ti je blizu ako imaš auto ili nekoga da te odveze, ja idem svaki mjesec nakon porodiljne, sad kupujem za zimu robicu, cijene su besramno niske
|
|
|
|
[Obrisani korisnik] 5.8.2010 12:21:33
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: prodati pod svaku cijenu! 5.8.2010 12:23:32
|
|
|
|
adryosijek
|
jedna funte je 8 i pol kuna a ma nemam kome malu ostaviti a i dok dam za gorivo do miholjca oko 150 kn za tam i natrag hmm..vidit cu mozda jesen zimu otic kad maloj putovnicu napravimo
|
|
RE: prodati pod svaku cijenu! 5.8.2010 12:24:32
|
|
|
|
adryosijek
|
pa kako u madi je onda euro a ovdje na web shopu funta pa si preracunas sad kolko dode otprilike
|
|
[Obrisani korisnik] 5.8.2010 12:27:52
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: prodati pod svaku cijenu! 5.8.2010 12:37:51
|
|
|
|
buduća mamica
|
Buduća mamice nisam dugo bila u Mađi pa nisam baš sigurna da dobro preračunavam cijene,ali majice su oko 60-tak kuna? nisu 60, ja kupim uvijek dvostruko ili trostruko pakiranje majičica i izađe me 30-40 kn komplet, trapke podstavljene debele 30 kn....ja ponesem kune, tamo zamijenim za forinte i donesem veliku hrpu robe, zbilja je jeftino
|
|
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!