Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Jantarna ogrlica za bebe 7.4.2009 22:47:25
|
|
|
|
Lady3
|
Da mi je P.manji kupila bi,sada nema šanse da bi mu to mogla dati oko vrata,sad je u fazi da sve baca i trga sa sebe..Bojala bih se da ne potrga i ne strpa to u usta..tako danema šanse..
|
|
RE: Jantarna ogrlica za bebe 7.4.2009 22:47:51
|
|
|
|
dominik
|
a jel imaju i kao narukvice...mislim ak otklanja stres da maloj stavim na ruke noge i oko vrata jednu, a i sebe bi mogla nakititi sala mala...jel ima tko da mu je to pomoglo?
|
|
|
|
RE: Jantarna ogrlica za bebe 7.4.2009 22:48:50
|
|
|
|
mlada mama
|
moj necak to ima
|
|
|
|
RE: Jantarna ogrlica za bebe 7.4.2009 22:49:41
|
|
|
|
pikachu
|
Ja sam to kupila svom nećaku jer smo čuli da manje boli dok zubići izbijaju, ali vrlo teško je odrediti da li je pomoglo ili ne... Čini se da je... A sad, ko će ga znati. To je jedna od onih stvari u koje treba vjerovati... I ja sam to kupila u Tkalčićevoj u Novoj Arci (negdje na sredini Tkalče)...
|
|
RE: Jantarna ogrlica za bebe 7.4.2009 22:50:44
|
|
|
|
mlada mama
|
nebi rekla da otklanja stres jer je on dosta zivcan zezam se sestra mi je rekla da nije bas uocila da mu je nesto previse pomogla, nije imao neke temperature i to,ali nije ni moj,a nije imao ogrlicu tako da tko ce to znati
|
|
|
|
RE: Jantarna ogrlica za bebe 7.4.2009 22:51:55
|
|
|
|
dominik
|
IZVORNA PORUKA: mlada mama nebi rekla da otklanja stres jer je on dosta zivcan zato i pitam...ima nas jos
|
|
|
|
RE: Jantarna ogrlica za bebe 7.4.2009 22:55:12
|
|
|
|
mlada mama
|
IZVORNA PORUKA: dominik IZVORNA PORUKA: mlada mama nebi rekla da otklanja stres jer je on dosta zivcan zato i pitam...ima nas jos o daaa ima nas
|
|
|
|
RE: Jantarna ogrlica za bebe 7.4.2009 23:19:48
|
|
|
|
tikica_69
|
Jel to zaista pomaze?
|
|
RE: Jantarna ogrlica za bebe 7.4.2009 23:20:47
|
|
|
|
novamama
|
IZVORNA PORUKA: tikica_69 Jel to zaista pomaze? njanja mi je preporučila, a danas nam je prvi dan pa još ne znam...
|
|
RE: Jantarna ogrlica za bebe 8.4.2009 1:03:30
|
|
|
|
Cybermama
|
nama je pomogla,samo je bitno čišćenje i punjenje ogrlice. jednom je bila bez nje(sveki je skinula)bila je nemirna i razdražljiva,a zubi su joj izbijali i stalno je nešto plakala
|
|
|
|
RE: Jantarna ogrlica za bebe 8.4.2009 9:03:10
|
|
|
|
novamama
|
IZVORNA PORUKA: Cybermama nama je pomogla,samo je bitno čišćenje i punjenje ogrlice. kako se čisti i puni?
|
|
RE: Jantarna ogrlica za bebe 8.4.2009 9:04:26
|
|
|
|
ejmama
|
Ja ti to nikad nisam radila, ali znam da se ispire čistom vodom i stavi se na sunce. Moj je isto pomogla bar tako mislim jer nisam imala problema.
|
|
RE: Jantarna ogrlica za bebe 8.4.2009 9:33:13
|
|
|
|
pikachu
|
Gle, odmoći ne može, a nije skupa... Ako te frka drži je samo po danu... I mislim da se prazni 'negativna' energija samo da se stavi pod mlaz vode 5 minuta... Nisam baš 'vjernik' po tom pitanju, ali sam jednom dobila gorski kristal koji se isto tako 'čisti'.
|
|
RE: Jantarna ogrlica za bebe 8.4.2009 9:35:08
|
|
|
|
koka
|
IZVORNA PORUKA: dominik a jel imaju i kao narukvice...mislim ak otklanja stres da maloj stavim na ruke noge i oko vrata jednu, a i sebe bi mogla nakititi sala mala...jel ima tko da mu je to pomoglo? mislim da će ti se Njanja javit s pozitivnim iskustvom.
|
|
RE: Jantarna ogrlica za bebe 8.4.2009 10:07:32
|
|
|
|
Cybermama
|
jednom do dva puta misečno se čisti i puni.ispire se pod mlazom vode i na taj način se oslobađa negativne energije koju prikupi.zatim se stavi uru vrimena na sunce. Leona to nosi od 2mjeseca starosti.njoj ne smeta,ne žulja je,tu i tamo je potegne ili stavi u usta,ali ne može joj se ništa dogoditi. sad da joj je skinem izgledala bi mi čudno bez nje,jer san se toliko navikla da je nosi
|
|
|
|
RE: Jantarna ogrlica za bebe 8.4.2009 11:37:39
|
|
|
|
inna
|
vidim da je dobar i za kožne probleme, malac već 2 tjedna ima neki osip (sutra idemo kod dermatologa) možda da mu ogrlica pomogne
|
|
RE: Jantarna ogrlica za bebe 8.4.2009 11:40:47
|
|
|
|
Cybermama
|
IZVORNA PORUKA: inna vidim da je dobar i za kožne probleme, malac već 2 tjedna ima neki osip (sutra idemo kod dermatologa) možda da mu ogrlica pomogne mi nismo imali problema s kožom pa ne znam je li pomaže, ali sigurno ne može odmoći.isprobaj
|
|
|
|
RE: Jantarna ogrlica za bebe 8.4.2009 13:07:16
|
|
|
|
jadran
|
ja nemam osobno iskustva ali vjerujem da pomaže jer sam čula na više strana da je stvarno ok. kad dođe vrijeme i ja ću ju kupiti.. za sad nam još netreba jer smo mali
|
|
RE: Jantarna ogrlica za bebe 8.4.2009 16:08:51
|
|
|
|
pepeljuga
|
meni je Toni nosio od kad su mu poceli izbijati zubici pa ddo jedno 16 miseci i mislim da nam je pomogla jer nismo imali nikakvih problema.....Sad je planiram staviti Roku....
|
|
RE: Jantarna ogrlica za bebe 9.4.2009 20:54:44
|
|
|
|
novamama
|
Evo drage moje, danas je treći dan da nosimo ogrlicu i IMA promjena... ne trpa više rukice toliko u usta, ne grize svoje prste... prije bi moj mali prst toliko izgrizao da bi me bolio, a sada sve to nekako nježno gricka, vidi se da ga više ne muči toliko...one igračkice za grickanje - ni to mu više nije napeto... dakle, izgleda da djeluje
|
|
RE: Jantarna ogrlica za bebe 12.4.2009 23:19:43
|
|
|
|
dikac
|
ivan dobio 2 zuba. vidjet ću kako će biti kada budu ostali počeli nicati. ako primjetim da je posebno nemiran, sigurno ću je kupiti.
|
|
|
|
RE: Jantarna ogrlica za bebe 17.9.2010 21:28:52
|
|
|
|
Imra
|
ja sam cula da se ogrlica ne smije skidati kad se prvi put djetetu stavi, ak je skines vise ne djeluje
|
|
|
|
RE: Jantarna ogrlica za bebe 18.9.2010 23:05:39
|
|
|
|
ninishka
|
luki smo kupili i vjerujem da je pomoglo, sad ce i leon dobiti... neznam zasto smo skinuli luki...treba ju samo povremeno oprati u hladnoj vodi i ostaviti na jutarnjem ili vecernjem suncu da se "napuni" tak su barem meni rekli
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!