|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Spavanje - nespavanje ????
22.11.2012 17:09:28   
Kazimira
bok svima user posted image

ne znam bi li ovo nazvala problemom ili malim roditeljskim radostima.......user posted image

naime, moj mališ ima 7 mj., prva 2 mjeseca svog života budio se samo jedan put po noći, e onda je 3 mjeseca spavao cijelu noć, divota.......kad je napunio 5 mj. počeo se buditi svaka dva sata......u principu od dva do pet puta po noći......svaki put ga stavim na cicu, kratko cica i samo ga izvrnem u kindač.......s 4. mj smo bili kod peda i rekli kako spava cijelu noć na kaj je on rekao da bu se sad počeo buditi.....nisam baš vjerovala, ali obistinilo se.......ponovno smo bili kod njega sa 6 mj. i nije znao reći zakaj se to događa(nisam ni očekivala da zna)..........sad rekao je, s obzirom da je malonja sa 6 mj. ima 9,5 kg da mu ne treba više od dva mliječna obroka dnevno i da mu po noći ne treba cica.....a on meni samo tako zaspe, tu i tamo uz nosanje ili pilates loptu........i onda se nedavno pak počeo buditi i biti budan po 2-3 sata.....fino se igramo dok ne poćne trljati oke........sve varijante spavanja je prošao, nadam se da je to samo faza, vjerovatno je..........e da po danu se nikad ne zna kad bu i koliko........od pol sata do 3-4 sata spava po danu....uf........zapravo se stalno preispitujem i mislim da nekaj krivo radimo......user posted image

jeste nekaj slično prošli ili prolazite sa svojim mališanima?

pozz...user posted image

....stigao nam Kaspi.....pa Vili....pa Bal.....

Where love is, no room is too small <3
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: Spavanje - nespavanje ????
22.11.2012 18:43:14   
pincirotvajler
aha,do 6mj je donekle spavao,,a onda 6-21 svaka 3sata se nacicavo
kak je presto cicat ima jedno/dva buđenja
imala sam svojedobno i ja sličnu temu

"Ljubav je slijepa i zbog toga joj je tako izoštreno čulo dodira."

(Odgovor članu Kazimira)
Neposredna veza do poruke: 2
7.1.2013 15:24:52   
ana85
Moja ima sad 18 mj. i napokon spava kako treba. Tu i tam se budi kad ju muče zubići, ali s obzirom kak je bilo prije, ne mogu se žaliti. Bez cice nikako nije htjela zaspati, samo na rukama i sl., a po danu je jako malo spavala. Onda nisam više mogla izdržati pa sam ju s 8 mj. fino jedno popodne ostavila u kindaču da zaspi sama. I derala se sat vremena, ja sam cijelo vrijeme bila pored nje ali ju nisam htjela primiti i gotovo. To je trajalo dva tri dana, onda je počela polako sama zaspati u kinderbetu. Sa godinu dana je prestala cicati i to sama, nije htjela više. Ja sam se zaribala jer sam ju navukla na flašicu, pa se zbog flašice budila 1-2 puta po noći. E onda sam i to maknula, tako da sam joj ponudila vodu u flašici i isto je protestirala.Ali i to je prošlo. Sad joj dam mlijeka prije spavanja i to je to, zna da će dobiti vodu, pa više ni ne traži. Inače, moja po danu nikad ni nije puno spavala i kad se naučila samostalno zaspati, po danu je spavala možda sat i pol, ako sam imala sreće. Sad mi je lakše od kad ide u jaslice, jer ju tam stave u pol 12-12 spavati, pa se i ja toga držim, a i ona već zna da tada ide spavati. Da sam na tvojem mjestu, nebi dala da spava više od 3 sata po danu. Kako koje dijete, ali ja znam da nisam uvela reda da bi ju dan danas na rukama nunala da zaspi, a više nije baš lagana, tako da sama moraš odlučiti uzeti stvar u svoje ruke i naučit ga spavat. Slušaj svoje srce, ako misliš da radiš nešto pogrešno, promijeni to. Bilo bi dobro da ga stavljaš svaki dan u isto vrijeme spavati da stekne tu naviku.

Ema- 5.7.2011.

(Odgovor članu pincirotvajler)
Neposredna veza do poruke: 3
9.1.2013 12:59:47   
Kazimira
baš smo uhvatili neku rutinu po danu......i  ne smije mi spavati poslije 16.00......ali nekad mi ga je žao, bude toliko nervozan da se s njim niš nemre nego cica i mali čoranac.....ne znam ni sama.....ma kad ga skinem s cice (planiram uskoro, ako Bog da, trudnoću) bumo malo na dresiranje....user posted image .....sad ga još mazim user posted image

hvala na savjetuuser posted image

(Odgovor članu ana85)
Neposredna veza do poruke: 4
20.1.2013 20:41:46   
Gardenija
kazimira....moj ima evo skoro 1 god i budi se tako...nekad svaka 4 sata onda nakon 2..ili svaka tri sata.....
neznam zašto, kad je bio manji spavao je i do 8 sati...
jako rijetko zaspi 9 sati,ali jako jako rijetko..

što napraviti? neznam....ne mogu ga pustiti da plače, inače pije bebimil....

moguće da su zubi.... nadam se..i čekam dan kad će doći dan da krene spavati bar opet 8 sati, pa dva...jer zbog ovoga sam jako umorna i ponekad ljuta na sve oko sebe...

2. veljača

(Odgovor članu Kazimira)
Neposredna veza do poruke: 5
23.1.2013 16:02:36   
Kazimira
evo spava sad več 2 dana cijelu noć.....zakaj sad hoće?..nemam pojma.......je da još uvijek ide kasno leći ali...........valjda bu tako ostalo user posted image

(Odgovor članu Gardenija)
Neposredna veza do poruke: 6
11.3.2013 15:34:35   
calpurnia
Moj ima 5 mjeseci i mi od samog početka NE spavamo tj. spavamo kako spavamo. Svake noći se dižem barem 5 puta (2x za jest, pa mu padne duda, pa bi se on malo poigrao). Pedica se čudi i kaže da bi on trebao spavati već cijelu noć i da mu nedam za jest po noći ahahaha. A valjda će i nama jednom krenuti na bolje....počela sam podočnjake uzgajat :D

TONČI <3

(Odgovor članu Kazimira)
Neposredna veza do poruke: 7
12.3.2013 15:17:59   
zima1995
Mi od samog početka jako loše spavamo. Prva dva mj. smo imali strašne grčeve, a nakon njih nemam izgovora za njega. Vrti se prevrće, okreće. Sad mu je 13 mj. i još nikad nije prespavao cijelu noć u komadu...

(Odgovor članu calpurnia)
Neposredna veza do poruke: 8
12.3.2013 15:19:50   
Tanjica Tanja
Neka te to ne brine...moja će skoro 2 god. pa se još budi po noći. Navikneš se valjda.user posted image

Helena 11.05.2011. Mamina ljuba zuba!

(Odgovor članu zima1995)
Neposredna veza do poruke: 9
12.3.2013 15:52:04   
alana22
moj od kada se rodio ne spava kako treba. ni danju ni noću. 6 dan od kako smo došli iz rodilišta, jedan cijeli dan, ali baš cijeli dan mi je proveo na cici. malo dremne i opet ili cica ili plač. i tu noć isto tako mi nije spavao. možda sat. drugi dan došla patronažna i rekla da je to ok, šta mu kao možemo, on tako voli, i kao da svejedno moram odmarati pa nek si mali sisa cijelo vrijeme. a ovo što ne spava je rekla da je besana beba user posted image

(Odgovor članu Tanjica Tanja)
Neposredna veza do poruke: 10
12.3.2013 17:38:51   
Sammy056
Moja Mimi nije spavala nocu uopće kad je došla kući. 2 mjeseca je trebalo da ponovo zamjeni noć i dan jer je sve pomiješala.
sada spava cijelu noć.
Inače to nacicavanje po cijeli dan iliti noć jeste normalno, traje dan dva a sluzi za povecavanje produkcije mlijeka. meni se isto desavalo. dva ili tri puta do sada.

(Odgovor članu alana22)
Neposredna veza do poruke: 11
12.3.2013 19:10:44   
snowwhite
da te utješim,moj ima 22 mj i još se budi 3-5 puta noću cikiti user posted image

(Odgovor članu Sammy056)
Neposredna veza do poruke: 12
18.3.2013 13:01:55   
Kazimira
evo nama se malo popravilo stanje......nadam se da smo ušli u neku rutinu.....još uvijek ne zna zaspati sam ali brzo zaspe mami u naručju na pilates lopti.....nekad prespava cijelu noć, nekada se sjedne dva puta u kind i ja ga samo spustim na trbuh i on nastavi......rijetko ostane budan pa nas zabavlja u 4 ujutrouser posted image .....nadam se da bu tako ostalo jer će mami početi trbuh rasti pa neće moći teglit 12 i sitno kilaša (još koji dan i 11 mj.).....

sretno svima sa spavanjem...mazite se i paziteuser posted image

(Odgovor članu snowwhite)
Neposredna veza do poruke: 13
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:

Anketa

Kašice za bebe
mayathebee

Kupujete li isključivo gotove, ili radite sami?

Kupujem gotove (37%)

Radim sama (14%)

Za doma radim, za van koristim kupovne (49%)

Broj svih glasova: 128

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!