|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   ''umak''za po ribi
1.4.2009 8:48:24   
ZVRK
da li šta stavljate na ribu kada je pravite???

ja danas radim dečkima sardelice pa mislim da im stavim onu smjesu od peršina+češnjaka+ulje
e sada kakav omjer čega????

ja ti to inače ne volim pa neznam kako da napravim(dečki vole)
pomagajte

_____________________________

Život ponekad traži od nas više no što mislimo da možemo podnijeti.IPAK,vrijedi se potruditi!
zvrkić došao 17.06.2005.
zvrkica došla 08.12.2010.
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: ''umak''za po ribi
1.4.2009 8:50:50   
ZVRK
i još da li to mora biti nasjeckano na sitno sa nožem ili mogu samljeti sa aparatićemuser posted image

_____________________________

Život ponekad traži od nas više no što mislimo da možemo podnijeti.IPAK,vrijedi se potruditi!
zvrkić došao 17.06.2005.
zvrkica došla 08.12.2010.

(Odgovor članu ZVRK)
Neposredna veza do poruke: 2
   RE: ''umak''za po ribi
1.4.2009 9:05:50   
dominik
narezi sa nozem na sitno,  omjer ti nije prebitan, onak podjednake hrpice, maslinovo ulje da to pliva lijepo unutra, a ribe ces posolit pretpostavljam nakon pecenja pa ne trebas u to stavljati 

(Odgovor članu ZVRK)
Neposredna veza do poruke: 3
   RE: ''umak''za po ribi
1.4.2009 9:09:56   
ZVRK
hvala tiuser posted image

_____________________________

Život ponekad traži od nas više no što mislimo da možemo podnijeti.IPAK,vrijedi se potruditi!
zvrkić došao 17.06.2005.
zvrkica došla 08.12.2010.

(Odgovor članu dominik)
Neposredna veza do poruke: 4
   RE: ''umak''za po ribi
1.4.2009 9:13:27   
dominik
ak ti se bas neda rezati persin mozes masinicom, ali ja cesnjak nebi jer ce onaj sok izaci pa...

ima jos jedan umak za pohane ribice i filee....radi se kao besamel umak ali se nasjeckani cesnjak malo na margarinu preprzi (ali ne jako jer ce biti gorko) i onda sve dalje kako ide brasno, mlijeko, zacini

(Odgovor članu ZVRK)
Neposredna veza do poruke: 5
   RE: ''umak''za po ribi
1.4.2009 9:18:35   
mariola
Eh, da. Sad tek vidila. I ja bi tak otprilike češnjaka i peršina i maslinova ulja puno.

(Odgovor članu dominik)
Neposredna veza do poruke: 6
   RE: ''umak''za po ribi
1.4.2009 9:19:33   
ZVRK
sada sam napravila po prvom prijedlogu a drugi moram isprobati.

samo pišite .primam razne sugestije za isprobavanje

hmmmmmm-kurarica traži pomoćuser posted image

_____________________________

Život ponekad traži od nas više no što mislimo da možemo podnijeti.IPAK,vrijedi se potruditi!
zvrkić došao 17.06.2005.
zvrkica došla 08.12.2010.

(Odgovor članu dominik)
Neposredna veza do poruke: 7
   [Obrisani korisnik]
1.4.2009 9:54:02   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(Odgovor članu ZVRK)
  Neposredna veza do poruke: 8
   RE: ''umak''za po ribi
1.4.2009 10:04:24   
ejmama
Bolje ti je kad na sitno isjeckaš i obavezno dodaj par kapi limuna.

_____________________________

H 07 E 09

(Odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 9
   RE: ''umak''za po ribi
1.4.2009 10:59:11   
ZVRK
JA NAPRAVILA ovako
nasjeckala peršin i ćešnjak na sitno(donekle) i onda dodala maslinovo ulje i radnik me pohvalio.uz sardelice je jeo i umak od tartara koji sam jučer radila

_____________________________

Život ponekad traži od nas više no što mislimo da možemo podnijeti.IPAK,vrijedi se potruditi!
zvrkić došao 17.06.2005.
zvrkica došla 08.12.2010.

(Odgovor članu ejmama)
Neposredna veza do poruke: 10
   RE: ''umak''za po ribi
2.4.2009 2:13:28   
Candy
Ja "od oka" to napravim...Maslinovo ulje,češnjak,peršin,limunov sok,papar...

_____________________________

Ono što će davati svjetlo,mora izdržati izgaranje.
(V.E.Frankl)

(Odgovor članu ZVRK)
Neposredna veza do poruke: 11
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:







Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!