|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   zloba ili bolest
8.2.2009 21:36:21   
piggy
kako znati razliku ili se svodi na isto?
ne pričam tu o ljudima koji imaju šizofreniju pa ubiju nekog zato jer su čuli glasove i tome slično, govorim o ljudima koji koliko toliko imaju doticaj sa realnošću.
bili se moglo reć da ne postoje zli ljudi nego psihički neuravnoteženi...i jel bi trebali u tom slučaju imat toleracije i razumjevanja jer takvi ljudi imaju iskrivljenu sliku sebe i svijeta i ne mogu to kontrolirati?

šašava,vrckasta,nasmijana i posebna :) :)
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: zloba ili bolest
8.2.2009 21:41:12   
tikica_69
Takvim ljudima nije mjesto ovdje u svakodnevnici jer ce tesko naci razumijevanje okoline sto ce jos vise uticati na njihovu psihu ili poremecaj. Treba im pomoci u specijaliziranim ustanovama. Pretpostavljam da su zlobni, jer ih okolina ne razumije pa na krivi nacin skrecu pozornost i tesko to mogu kontrolirati jer im je psiha teze nagrizena. Ali pomoci im treba.

E pa ova kokoš dok god može nesti jaja će pokušavati!!!
http://zalauru.blog.hr/
U iscekivanju.......

(Odgovor članu piggy)
Neposredna veza do poruke: 2
8.2.2009 22:39:43   
Ruža
Vjerujem da ima i zlobnih ljudi, koji jednostavno uživaju u tome, a da nisu bolesni.

Samo luda mama...

(Odgovor članu tikica_69)
Neposredna veza do poruke: 3
   [Brisano sporočilo]
8.2.2009 23:08:56   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(Odgovor članu Ruža)
  Neposredna veza do poruke: 4
8.2.2009 23:12:07   
Lady3

IZVORNA PORUKA: Iva Piva

IZVORNA PORUKA: Ruža

Vjerujem da ima i zlobnih ljudi, koji jednostavno uživaju u tome, a da nisu bolesni.

Ne da vjerujem, nego znam ....

istina...nažalost... 

Šta je sreća?Znati što se
hoće i to strastveno željeti:)

(Odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 5
8.2.2009 23:40:47   
Candy
Nažalost,ima puno takvih slučajeva oko nas,samo mi to možda ne primjećujemo user posted image ...

Ono što će davati svjetlo,mora izdržati izgaranje.
(V.E.Frankl)

(Odgovor članu Lady3)
Neposredna veza do poruke: 6
8.2.2009 23:44:24   
FIONA
IZVORNA PORUKA: Ruža

ali upravo ta strast je njihova bolest!... nitko nije zločinac jel je to htio več zbog niza situacija, događaja, odluka koje su se poklopile u njihovim pričama...smatram da sve ima svoje zašto pa tako i zločin!...

Mislim da nitko normalan nije samo zloban pa ubija...on je bolestan čovjek!

"Dječji život je poput komada papira na koji svako ostavlja bilješku."

(Odgovor članu Ruža)
Neposredna veza do poruke: 7
10.2.2009 8:14:02   
Anoniman
Ja mislim da to mora početi s nekakvom ranom, možda još iz djetinjstva, nekakvim osjećajem nevoljenosti, koji prelazi u samosažaljenje, pa u zavist, pa u mržnju, pa u nekakav afekt iz kojeg se dogodi zločin... zbilja je misterij zašto netko ode tako daleko, a da mu prije nitko nije uspio prići, s njim porazgovarati, shvatiti da se nešto događa i uputiti ga stručnjaku.
Na žalost, toga ima sve više, ljudi su sve otuđeniji jedni od drugih. Pogotovo u velikim gradovima. U malom mjestu te skuže brzo, tamo postoji još uvijek onaj osjećaj odgovornosti za svakoga.
Da ne duljim, bolest se treba liječiti... jedino tu osobu nije baš lako dobiti na liječenje... user posted image

(Odgovor članu FIONA)
  Neposredna veza do poruke: 8
10.2.2009 8:19:04   
ivanaa
u psihijatriju postoji pojam-promjenjen karakter-to su zli ljudu bez fizicke bolesti

Prvu polovicu života unište nam roditelji,drugu dijeca.

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 9
10.2.2009 8:22:06   
mamara
Mislim da zloba dolazi iz ljubomore ili pomankanja pažnje i ljubavi a oni koji to imaju i dalje čine zločine to su bolesni ljudi!!!!
Žalosno je da se to uoči tek poslje nekog njihovog zločina pa da bi se jih zatvorilo ili lječilo mora netko stradat!

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 10
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!