|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   zvrkova kuhinja
17.7.2008 9:58:59   
ZVRK
UMIJETNA PIZZA----zamijesi tijesto za pizzu ali malo rijeđe.stavi u tepsiju.na to posloži sitne komadiće pilećeg mesa(koje ste prije popržili i začinili) te preko toga namaži sa KISELIM vrhnjem i stavi peći.dobar tek   

p.s.tijesto možeš napraviti i kao za palačinke ali gušće tako da komad mesa pomalo propada u smijesu

Život ponekad traži od nas više no što mislimo da možemo podnijeti.IPAK,vrijedi se potruditi!
zvrkić došao 17.06.2005.
zvrkica došla 08.12.2010.
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: zvrkova kuhinja
30.7.2008 9:42:39   
ZVRK
izdinstaš mljeveno meso sa malo šalše.razmutiš 1 jaje,dodaš kis,vrhnje u jaje i malo mlijeka da bodiješ lijepu jednolićnu smjesu.u to staviš sve vrste sira koje želiš i zamiješaš(nesmije bilti krurta smjesa).razvučeš paštu,staviš malo mesa te smijesu od sira i vrhnja na meso pa zamotaš(da dobiješ sarmicu).i to je to.sve to posložiš u tepsiju i zaliješ sa bešamelom i staviš peći u rernu.po želji možeš posuti sa parmezanom redi ljepše boje.    

< Poruku je uredio Renata RR -- 27.9.2008 14:24:25 >

Život ponekad traži od nas više no što mislimo da možemo podnijeti.IPAK,vrijedi se potruditi!
zvrkić došao 17.06.2005.

(Odgovor članu ZVRK)
Neposredna veza do poruke: 2
19.8.2008 8:32:45   
ZVRK
      PITA OD SIRA I PANCETE----SASTOJCI--200gr brašna,100gr maslaca,1 jaje,malo soli,1 kiselo vrhnje,4 jaja,200gr pancete narezane na kockice,250gr sira narezanog na kockice(bilo koju vrstu)

u zdijelu sa brašnom dodati maslac koji je bio na sobnoj temperaturi,pomiješajte da dobijete mrvice.u šalici izmučkajte jaje p dodajte smijesi od brašna i maslaca.ako treba može se dodati malo vode.napraite tijesto u kuglu koje zamotate u prozirnu foliju i stavite u frižider na pola sata da odmara.       tijesto razvaljate u velišinu kalupa i stavite u namašteni kalup.stavite malo krušnih mrvica pa smijesu od izmučenih jaja,vrhnja,sira i pancete te sve to pecite 0k0 30 do 40 minuta na 200stupnjeva.      

DOBAR TEK

zvrkić došao 17.06.2005.

(Odgovor članu ZVRK)
Neposredna veza do poruke: 3
26.9.2008 11:09:04   
ZVRK
                                    PITA OD MESA BEZ KORA

SASTOJCI--300gr mljevenog mesa,1 kiselo vrhnje,4 jaja,sira po želji,1 pecilni prašak

izdinstati luk i mljeveno meso na suho(da ne bude tekućine)te začiniti po želji. u jednoj zdijelici pomiješati 4 jaja i kiselo vrhje sa malo soli,te pomiješati sa smijesom od mesa i na kraju pecilni prašak.izliti u tepsiju(u koju ja stavim papir za kolače)dodati naribanog sira i staviti u zagrijanu pećnicu na 200 stupnjeva oko 30-40 min.ako dodate više sira u smjesu dobiti ćete lazanje bez pašte.  tko želi može na dno tepsije staviti SKUHANU paštu pa smijesa.

p.s.-javite ako probate da čujem vaše komentare.                             DOBAR TEK     

zvrkić došao 17.06.2005.

(Odgovor članu ZVRK)
Neposredna veza do poruke: 4
21.10.2008 13:07:49   
troubled
PITA OD MESA BEZ KORA

upravo ručale....
paula kaže da je fantastično....
ja se slažem user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu ZVRK)
Neposredna veza do poruke: 5
21.10.2008 13:08:49   
maja
Je, je, kad se i mom mužu sviđa znači da je super user posted image Ja probala i onaj gornji recept, isto prolazi user posted image

"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje.
Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."

(Odgovor članu troubled)
Neposredna veza do poruke: 6
21.10.2008 13:11:31   
ZVRK
kada bi znale kako je  netko sada sretan kao mali user posted image .vau-vau

zvrkić došao 17.06.2005.

(Odgovor članu maja)
Neposredna veza do poruke: 7
21.10.2008 13:12:52   
maja
neka si sretna, i ja sam sretna kad vidim osmjeh na muževom licu zbog tvojih recepata user posted image

"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje.
Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."

(Odgovor članu ZVRK)
Neposredna veza do poruke: 8
21.10.2008 13:13:56   
troubled
vau-vau....i mi sretne i site user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu maja)
Neposredna veza do poruke: 9
21.10.2008 13:47:55   
tiha
i ja to probala svi se najeli mljac mljac

``````sitna i dinamitna :) :)´´´´´´

Denissa 19.06.2004.
Mia 09.11.2007.

(Odgovor članu troubled)
Neposredna veza do poruke: 10
23.10.2008 14:19:02   
ZVRK
MESNA ŠTRUCA-mljeveno meso začiniti sa vegetom,biberom,muškatnim oraščićem,češnjakom i kapulom.mekano od kruha namočiti u mlijeku.ocijediti pa dodati u smijesu od mesa.u to staviti 1 jaje da poveže sve skupa.  smijesu razvuči na al.foliji.u to po želji staviti tvrdo kuhana jaja,cijele šampinjone bez stabljika(koje sam prije toga 5 min prokuhala).na meso taviti topivi sir pa onda....sve skupa zarolati i peći na laganoj temperaturi.uz to ja napravim umak od šampinjona ili punjene šampinjone.

PUNJENI ŠAMPINJONI-Otkinuti stabljike i sitno ih narezati pa posložiti u tepsiju.u to staviti šampinjone(sa rupom za gore)jedan do drugog.prvo staviti malo sjeckanog pršuta,pa naribanog sira(malo),te male komadiće gorgonzole.na svaki šampinjon staviti(prekriti)sa vrhnjem za kuhanje i staviti peći u rernu od 30 min ili više ako volite da budu jako mekani.mi volimo da ostanu malo tvrđi

MINI MESNA ŠTRUCA-napraviti kao i veliku samo zarolate svako  jaje ili šampinjone za sebe pa ih tako poslužite.mini je lakše peći radi okretanja u rerni

POHANA MINI ŠTRUCA-ista smijesa kao i gore ali ga puniti sa mimi šamoinjonima(koje smo prije skuhali)ili cijele iz limenke.pa zarolati komad u kuglicu.kuglicu mesa staviti u brašno,pa jaja pa u mrvice.sve to peći u dubokom ulju

zvrkić došao 17.06.2005.

(Odgovor članu tiha)
Neposredna veza do poruke: 11
23.10.2008 14:25:12   
lelo
probati ću pohanu mimi štrucu sutra napraviti zvuči njam njam.

Leon 19.04.2007

(Odgovor članu ZVRK)
Neposredna veza do poruke: 12
23.10.2008 14:26:48   
ZVRK
probaj,moeš napraviti malo više (ako hoćš)za sutra(drugi dan) jer su dobre hladne kao i tople

zvrkić došao 17.06.2005.

(Odgovor članu lelo)
Neposredna veza do poruke: 13
24.10.2008 8:27:02   
sanjalica
user posted image

MLJAC.... MLJAC... 

(Odgovor članu ZVRK)
Neposredna veza do poruke: 14
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!