Želiš odustati? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.
Sastojci: Tjesto za lazanje,mljeveno meso, pasirana rajčica 1 litra, sir gorgonzola, vrhnje za kuhanje, sol papar,sir naribani
Uputa: Izdimstati luk na to staviti mljeveno meso i peći nekih 15 min, staviti pasiranu rajčicu i pustiti da proključa još 5 minuta. Zatim pola litre vrhnja za kuhanje i jedan sir gorgonzola otopiti (oko 5 min).U protvan složiti red tjesta za lazanje. Prvo ih premazati vrhnjem i sirom, zatim staviti meso pa malo naribanog sira ne predebelo i to ponavljti dok imate tjesta. 4-5 reda sve zaliti ostatkom smjese (ako je ostalo) i posipati sirom. Peči na 180 dok ne primi boju nekih 45 min