danery
|
živio baby tv al sam se nasmijala mm...naravno,a kome ću dakle...večer pada,mračak,kišica cijeli dan...ma vrijeme za puhove bejb je počela spavati cijelu noć i probudila se u 6 za ex noćnu dozu i natankana nastavila krnjati do 9...dakle dijete odmorno,čilo i naspavano...i na to još odćorila 3xpo sat-dva... jadan mm se već uhvatio za glavu ajme koliko spava,bit će noćas sr ...ehm,da,baš ćeš ju ti uspavljivat,mislim si,još pogotovo dizat sa strganom rukom ugl...počela je kmekati i drekati pa sam prebacila na baby tv,a moje siroče od muža zacvililo JOOOOOOJMEEEEEEE...A JEL BAŠ MORAMO TO GLEDAT? velim ja pa mala se smiri uz tu glazbicu...i šta će....pomiri se nesrećko moj sa sudbom kletom koja ga je zadesila u vidu MICE BUILDERS-a ak je na nešto alergičan,onda su to miševi graditelji naravno,bejb parkirana u viperu pred tv u prvi red ZASPALA,a mm očajan klepeće sam sa sobom... DA,NARAVNO DA JE ZASPALA ...A JA NEK GLEDAM....MJKUMUUUU ...AAA...GLE,POŠTAR ....VOZI PAKETIĆ...AJME,ŠTO BI LI TO MOGLO BITI ?AAAAAAAAA...RAZBI SE SKORO... ...UFFF,SPASIO JE... GLEGLEGLEEEE....SIGURNO SIJALICA ,zaključi mudrac i nastavlja komentare... miševi pogađaju,pokaže limun,a veli mudrac....TSSSS...BUDALE...KAKVA JABUKA,JEL NE VIDIŠ DA BI LIST VIRIO VAN ...ISSSSS....PA KAD JE SIJALICA!!! EE VALA NIJE NI REKET,SVAŠTA,PA REKET JE UŽI....CCC... ...MA SIJALICA!!! unose miševi nesretni paket u kuću i stave na policu kraj neke slike... gleda mm i komentira ETO VIŠ DA JE...SIJALICA ...a iz paketa ispade lijepa točkasta vaza veli bistrić PA DAA,VAZA,JAAAAAO,ETO SAD IMAJU SVE ŠTO IM TREBAAAAAAA i otplesa dolje u radosnicama što je kleti crtić konačno završio... sad mala dreka sveki,a on gušta u svojoj seriji... ni traga,ali čekajte...čini mi se da čujem sveki,nosi malu...došizila joj nabrzinu... al će sad da bidne kmekanja u duetu...mala od nervoze,a mm od muke što će opet morati gledati crtiće