|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  12 13 [14] 15 16   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: slonovi u staklariji
29.10.2010 14:54:02   
ivkica333
Ajmeee sjećam se ovoga  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

"Život je plamen koji uvijek gori, ali se opet ponovo zapali svaki put kad se dijete rodi."Bernard Shaw

(Odgovor članu ZVRK)
Neposredna veza do poruke: 326
6.11.2010 23:11:44   
danery
krštenje u planu....iduće nedjelje....
organizator: le baba user posted image user posted image user posted image
realizator: upitan user posted image user posted image user posted image -tko stigne,a mene ne zanima...jer su u Planu MALI SVATOVIIIII user posted image user posted image
moje je da dekoriram stolove da me ne dočeka kolekcija pretpotopnih vaza sa putovanja u zemlje bivšeg istočnog bloka...user posted image user posted image

poslala sam mm da kupi 2 različite vrste salveta...i to različitih boja user posted image user posted image

obišao biser billu,konzum,plodine,spar....ma sve skoro veće i manje shopove u gradu i veli na kraju...

GLEDAO SAM SVUDA,ALI NIGDJE NISAM NA JEDNOM MJESTU NAŠAO OBJE BOJE I VRSTE...

a meni...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image mrak na oči... DE PONOVI???
A NISI MOGAO KUPITI TU JEDNE,A TAMO DRUGE??
a oooooooooon....user posted image user posted image user posted image jbt....toga se nisam ni sjetio user posted image user posted image user posted image user posted image

prvo jer mi je to uopće tukac išao reći...a onda sam se opasno uplašila za bejba...sve je povukla na njega jadna...kud je plava-a znate što se za plavuše kaže...user posted image user posted image user posted image
a valjda neće i takve bisere na njega povući user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

...bejb...our be(a)st.....

....mini gospa....

bogo....priti pliiiiiiiiiz,očuvaj me od baba u životu,od ostalog ću se sama čuvati..... ;)

(Odgovor članu ivkica333)
Neposredna veza do poruke: 327
6.11.2010 23:15:17   
AntonijaV
user posted image user posted image user posted image user posted image

najjači je user posted image

MARIJA - 08. 05. 2010.

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 328
6.11.2010 23:18:17   
mariola
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sretna i ponosna :)
Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(Odgovor članu AntonijaV)
Neposredna veza do poruke: 329
6.11.2010 23:20:25   
mala pcelica
o bože user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

?"Često čovjek trpi i nekoliko godina, smiruje se, podnosi i najokrutnije kazne, i odjednom se slomi na nekoj sitnici, na nekoj gluposti, gotovo ni zbog čega."

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 330
7.11.2010 10:30:25   
maja

"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje.
Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."

(Odgovor članu mala pcelica)
Neposredna veza do poruke: 331
8.11.2010 12:34:05   
pakić
user posted image user posted image user posted image

Patrik i Kiki, moja dva sunca

(Odgovor članu maja)
Neposredna veza do poruke: 332
9.11.2010 20:03:53   
danery
kupila ja 2 nove bočice bejbu...
malo su čudne,izgledaju kao jaje-manja za čaj,a veća...pa kao veeeeeeeeeelika kapsula...al meni su baš super user posted image user posted image

gleda to mm i veli...a to jeeeeeee user posted image
pa bočice,kažem ja...user posted image user posted image kakav tutlek,mislim si...user posted image

zamislio se moj tutlek,pa ispali nakon dužeg promatranja i razgledanja tih čudesa...

MA 'BEŠ MI SVE,MENI TO IZGLEDA KO KLISTIR ZA user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

....mini gospa....

bogo....priti pliiiiiiiiiz,očuvaj me od baba u životu,od ostalog ću se sama čuvati..... ;)

(Odgovor članu pakić)
Neposredna veza do poruke: 333
9.11.2010 20:17:08   
ikica84
user posted image user posted image   user posted image user posted image

ANDREJ 02.01.2010.
VIKTOR 24.09.2011.
mamine srece najveceeeeeee!!!!

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 334
12.11.2010 9:02:11   
danery
ah,evo ja navalila da dijete dignem,a ona opet zaspala...user posted image user posted image
al uskoro će dreknuti,pa ajd da napišem jednu ljetnu za ove jesenske dane....

u nedjelju imamo krštenje...u planu je desant baba i dedeka na bejba,ali i na 2 praseta i jare user posted image user posted image user posted image

sjetih se epizode roštiljanja kad sam tek stigla kod mm....dakle predbračna era user posted image

u našem susjedstvu se ljeti non stop neke roštiljade izvode,samo kod nas nix koke,nix pilići,nix šnicle nit ćevapi user posted image
pa sam ja nadobudna odlučila uvesti malo novine u tjedni babin meni...
nakupovale ja i šogi(onda je imala nekih 12 godina user posted image ) mesa,napacale i smontirale roštilj...
a roštilj,kak je kod nas već normalno-proizvodnje a la deda-dakle,čitajte ovako:limeni tuljac sa rupom na dnu i par rupa izrešetanih nekim ekserom user posted image user posted image user posted image
stavila ja taj tuljac na par cigli i podložila vatru...na jedvite jade,naravno user posted image user posted image ,jer je došla baba u inspekciju i sve razvašarila i zatrpala triješće hrpom ugljena "DA BOLJE GORI"
ajd...AJD,ugrijao se tuljac,upalila se vatra i taj nesretni ugljen user posted image user posted image ,nauljile nas 2 tuljac-ups...ROŠTILJ,pardon!! da se meso ne lijepi i nabacile brzinski šnicle na taj izum...
kad ono...user posted image user posted image user posted image PUUUUUUUUUUUUUUUUUUFFFFF! WOOOOOOSH! suknuo plamen ko da rafinerija u Bosanskoom Brodu gori,zacvrčale jadne šnicle od muke podvrgnute liposukciji i skupile se u čvarke user posted image user posted image user posted image
ona user posted image rupa na dnu povukla sav pac i ulje i mast i dolila ga na vatru doslovno...a ja i šogi osmuđene i garave i user posted image user posted image user posted image user posted image od silne vrućine stale ko vještice oko kotlića i buljimo...ŠTA SAD user posted image user posted image user posted image
kad se vatra donekle ugasila,izvadila ja sva bitna onaj pregoreni mesni čvarak i dam maloj da proba...kao,to tako treba biti user posted image user posted image user posted image user posted image šta ona zna kako se roštilja user posted image
a ona uzela TO,i klepnula o ciglu kraj roštilja,otčvrknula komad iste i kaže...A NIJE TO MALO TVRDO? ma neeeeeeeeeeeee,velim ja,to je baš reš pečeno user posted image user posted image
kad smo ipak ustanovile da nije baš grizljivo,smislila ja alternativu i drpila babi rešetku iz rerne...poučena iskustvom,NISAM ju namazala nikakvim masnim derivatima,pa se sve prikeljilo za nju da smo na kraju šogi i ja nakon bjesomučnog čeprkanja po rešetki da iskopamo ćevape user posted image user posted image user posted image u kuću i mudro se pravile blesave...KO,JEL MI? NEMAMO MI POJMA KO JE UDESIO TU REŠETKU...user posted image user posted image user posted image
na dvorištu na kraju ostalo zgarište.garavi tuljac i jedna nadrndana baba koja je ribala neku user posted image rešetku iz neke rerne i user posted image user posted image user posted image sve u 16...

sreća pa danas ima okolo ćevabdžinica pa se ipak radije odlučimo za narudžbu iz nih nego da ja opet satima roštiljam i mučim se user posted image user posted image user posted image user posted image

....mini gospa....

(Odgovor članu ikica84)
Neposredna veza do poruke: 335
12.11.2010 9:37:30   
Wukovarka
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Baš ti hvaa na ovom osmjehnutom jutru

Legendo

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 336
12.11.2010 11:49:44   
ikica84
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ANDREJ 02.01.2010.
VIKTOR 24.09.2011.
mamine srece najveceeeeeee!!!!

(Odgovor članu Wukovarka)
Neposredna veza do poruke: 337
12.11.2010 15:11:37   
inesica
Ova prica me posebno podsjeca na animirani film "A je to!"user posted image

Ljudi uvijek priželjkuju nekakve promjene, iako ne žele ništa mijenjati.

(Odgovor članu ikica84)
Neposredna veza do poruke: 338
12.11.2010 15:12:34   
ELISABETH

Ivona, 17.06.2009.

While we try to teach our children all about life, our children teach us what life is all about.
Angela Schwindt

(Odgovor članu inesica)
Neposredna veza do poruke: 339
13.11.2010 10:27:55   
Anoniman

Vidjela sam na fejsu..ma morala sam doći pročitati.

(Odgovor članu ELISABETH)
  Neposredna veza do poruke: 340
27.11.2010 7:47:01   
danery
stiže Božiiiiiiiiić user posted image user posted image user posted image jeste već izvadile drnde,adventi smontirani? mene je već hapilo predbožićno ludilo user posted image user posted image user posted image
pa evo jedna iz naftalina....

moja obitelj je uvijek imala neke male ritualčiće za Božić..tata bi nam kupio bor,kitili smo ga zajedno,s veseljem iščekivali poklone i snijeg...user posted image user posted image
a mm? kod njih to sve prođe nezapaženo maltene...sveki je zadrti ateist,koja kuglica ako ju dobije na poklon,a i ona završi u kakvoj kutiji...mm pojma nema...jedina koja se trudi je le baba,a ta opet prekardaši...user posted image
načupa borovih grančica i načinčuri drndama....okiti i sanseverije,nabaca miljea na sve strane da sa lustera skoro vise...
a kićenje bora???eeeeeeeee,to je događaj...prvo uzme lampice,zavitla ih i flitne lao laso na bor,pa gdje koja padne....ukrasa onda svake vrsti...od bombona,oraha,do modernih kugli...od poncija do pilata,što bi se reklo user posted image user posted image user posted image i na kraju,kantom istrese lamete tako da bor na kraju izgleda kao da ga je Picasso iz zezancije nacrtao user posted image user posted image user posted image

a jedne godine...bili ja i mm na stanu sami...Božić bliizu,ja kupila malo kuglica i sl...a ovaaaaaaaaj user posted image user posted image user posted image a što je to,čemu to? ne treba nam to...
zafurila ja u objašnjavanje da je ipak blagdansko vrijeme,malo ugođaja i topline,a on meni na to...ENO TI TERMIKA,SJEDI NA NJU,DA VIDIŠ...EM TOPLO,EM UGODNO user posted image user posted image user posted image user posted image
NA KRAJU POLETJELO PERJE I JA NARAVNO DIGNUTE SURLE IZAŠLA VAN...A MOJ TUTLIX,KAD JE SKUŽIO ŠTO JE PJESNIK ZAPRAVO HTIO REĆI,NA BRZINU NABAVIO ADVENTSKI VIJENAC,BOR,NEKE DRNDICE I SLIKU-TROPSKU PLAŽICU SA PALMOM U SUMRAK user posted image user posted image user posted image
(izem ti caps...ne da mi se brisat...)
vraćam se ja sva jadna u stan nakon par sati durenja,a on ko na postrojavanju čeka...vijenac svijetli,na prozoru lampice,more na slici šušti user posted image user posted image user posted image
a bor (tj.vrh nekog bora sa granama na parove razbroj s' user posted image user posted image <9 smontiran na postolje...TOČNIJE-ZABIJEN U KUTIJU I OBLIJEPLJEN SELOTEJPOM DA SE NE SRONDA user posted image user posted image user posted image user posted image
okitismo mi skupa tih par grančica...jabukicama i ZVONČIĆIMA user posted image user posted image user posted image
preznojio se jadničak moj od silnog blagdanskog ugođaJa i veli sav bitan AJMO MI SAD LIJEPO U KRPE...
kad...malo iza pola noći...probudi me ne ona baba iznad nas što je vječito kašljala po noći,nit onaj student što je skroz narodnjake do daske navijao...nego lamatanje i neka zvonjava iz ćoška gdje je bor bio...
gledam ja koji klinac user posted image user posted image user posted image user posted image netko psuje potiho...upalim ja svjetlo,a ono...
bor se strmopizdio,popadale jabuke,selotejp popustio,a mm ga uhvatio i mlatara borom i grinta... a uz svu tu akciju oni zvončići dobili epi napad i zvone li ga zvone...
tako da sam ja taj Božić dočekala sa takvim napadom smijeha da ga nikad zaboravit neću user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
jedva čekam što će ove godine biti...poznavajući mog dragog,očekujte neku novu epizodu user posted image user posted image user posted image

....mini gospa....

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 341
27.11.2010 8:03:17   
koka
user posted image user posted image user posted image user posted image baš si me nasmijala user posted image user posted image user posted image

Idi Ga Mama - klikni me :D
Mila Puže - klikni me :D

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 342
27.11.2010 8:05:42   
danery
IZVORNA PORUKA: danery

kad...malo iza pola noći...probudi me ne ona baba iznad nas što je vječito kašljala po noći,nit onaj student što je skroz narodnjake do daske navijao...nego lamatanje i neka zvonjava iz ćoška gdje je bor bio...
gledam ja koji klinac user posted image user posted image user posted image user posted image netko psuje potiho...upalim ja svjetlo,a ono...
bor se strmopizdio,popadale jabuke,selotejp popustio,a mm ga uhvatio i mlatara borom i grinta... a uz svu tu akciju oni zvončići dobili epi napad i zvone li ga zvone...

mene je ovo sjetilo na onu scenu iz Kako je Grinch ukrao Božić kad sam vidjela mm u akciji user posted image user posted image user posted image user posted image

....mini gospa....

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 343
27.11.2010 8:23:03   
cuba
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  to je pravi Božićni ugođaj

Roko i Dino user posted image

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 344
27.11.2010 8:58:23   
BUMBI
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

DINO I LUKA-mamine najveće sreće!!!!!
Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 345
27.11.2010 9:17:44   
pincirotvajler
user posted image user posted image user posted image

"Ljubav je slijepa i zbog toga joj je tako izoštreno čulo dodira."

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 346
27.11.2010 14:29:30   
Anoniman

Ove godine će biti još zanimljivije..sad ste triplići!user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu pincirotvajler)
  Neposredna veza do poruke: 347
27.11.2010 15:20:48   
AntonijaV
čitajući tvoje postove uvijek se kidam od smijeha user posted image user posted image user posted image user posted image

jedva čekam izvještaj od ove godineuser posted image

MARIJA - 08. 05. 2010.

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 348
27.11.2010 18:10:56   
Točkica28
IZVORNA PORUKA: danery

mene je ovo sjetilo na onu scenu iz Kako je Grinch ukrao Božić kad sam vidjela mm u akciji user posted image user posted image user posted image user posted image

i meni grinč odmah pao na pamet user posted image

Točka do točke točkica...
11.10.2010.Šimac <3, 17.1.2013. Mini Šimac <3
Naše sve <3 <3

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 349
27.11.2010 18:31:41   
pticica
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu Točkica28)
Neposredna veza do poruke: 350
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  12 13 [14] 15 16   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  12 13 [14] 15 16   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Da li su vam menstruacije bolne?
пеперутка16

U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.

Oznake

Sve najbolje!