danery
|
IZVORNA PORUKA: *Katarina* I sad mene zanima jesam li ja stvarno losa osoba ako bi mozda razmisljala o pobacaju kad bi doznala da (ponavljam, ne daj Boze) nosim bolesno dijete??? sa takvim stvarima ne žive drugi,nego ti prvenstveno....ja sam išla ovako: ima pomoći? nema....ok,2.,3.,5.,mišljenje,sve nimalo nade.... dok sam čekala rezultate amniocenteze,znala sam da pomoći nema i da je porod,ovko ili onako,neminovan.... oko mene je skakala njegova rodbina i kvocala kako ja to razmišljam,plakali,kmekali i drekali jer oni neće postati babe,prababe,šukunbabe i sl.,a mene i mm-a nitko nije pitao kako je nama.... pa sam ja sve te narikače poslala van da se ne iživljavaju na meni i odbila uopće razglabati o tome.... otišla u bolnicu,pretrpjela 5 dana svačega,došla kući,otplakala svoje,i gotovo...i danas me nekad stegne,ali opet....da je moglo drukčije,bilo bi,ali pošto nije,jednostavno sam to stavila iza sebe-bilo,prošlo,ne ponovilo se.... ako sam nekome zbog toga loša osoba,neka mu....