|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1] 2 3 4 5   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Moja dinastija
30.3.2011 14:43:04   
nemirna mama
po uzoru na žikinu dinastiju, jer moj život je poput žikine dinastije otkako sam u braku...ne zna se ko koga guziči al u mozak user posted image user posted image
kad sam se udala muževi roditelji su se činili normalni...recimo user posted image
udala sam se trudna u četvrtom razredu srednje i drugo polugodište sam polagala razredne ispite i hvala bogu sve sam na vrijeme završila sa svojim razredom....

živjeli smo zajedno skoro 6 godina i sad smo se podjelili

naime dok smo bili skupa ako bi mm i ja ostali ujutro duže u krevetu odmah bi bila nosina do nebai pitanje jeste li piliće izlegli? user posted image  a ja bi odgovorila ahaaaaaaaa i to njih 20 ide niz stepenice zar ne čujete kako pijučuuser posted image  baba bi samo zašutila i user posted image

a svekar nam je jedno jutro upao u sobu za vrijeme radne akcijeuser posted image
kao ono 8 je sati treba u štalu stoku hranit i on banu na vrata bez kucanja bez javljanja kad ono moje noge njegovom sinu na vratu a svekar user posted image  i bjež van a madam user posted image  nas je dočekala kod stepenica kao srem vas bilo takve se stvari ne rade ujutro...a mi ono user posted image user posted image  ajd dobro

iam tu još puno puno toga ali pisat ću još kad se nečega prisjetim.....kad mi se nešto dogodi...
evo da se još pohvalim jučer smo postali bogatiji za 3 teleta...3 krave su se otelile i jedna se ovca ojanjila.... toliko od mene za saduser posted image

Zivot je kao procitan roman samo razlika je u tome sto se u romanu mozes vratiti na ljepse strane a u zivotu nikada na ljepse dane!!!!
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: Moja dinastija
30.3.2011 14:46:28   
natalijax
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image svekar i svekrva su ti opaljeni u glavuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu nemirna mama)
Neposredna veza do poruke: 2
30.3.2011 14:54:28   
pincirotvajler
user posted image user posted image user posted image user posted image
ujutro je naj user posted image

"Ljubav je slijepa i zbog toga joj je tako izoštreno čulo dodira."

(Odgovor članu natalijax)
Neposredna veza do poruke: 3
30.3.2011 15:00:44   
nemirna mama
ma jok...uopće.....eno je samo špinat ždere 2 tjedn...opala je 7 kila otkako ima šećeruser posted image
došao jutros neki čovjek kod mm kad ono delegacija iz prizemlja ide goreuser posted image ...svekar odmah preuzima riječ i pita ....jel dečak imaš ti familijeuser posted image ...odaklen si rodom.....ma kad sam ti ja bio znaš mald i u snazi i pitaj boga iz kog stoljeća priča priču čovjek se samo pokupi i ode...kad svekar pita mm a jel šta je on bio, šta je trebo? veli mm j*** te on i tvoja priča otkako je došo ti si preuzeo riječ i sabor zastupa počasni član.......što ga nisi pitao neg ti ispitukeš jel ima familije , odakle je i šta ti ja znam ....sad fino u auto i ajd za njim pa ga pitaj šta je trebo...ja ostala user posted image  kako sunce moje tati odgovori user posted image  ....bravo za mmuser posted image user posted image

Zivot je kao procitan roman samo razlika je u tome sto se u romanu mozes vratiti na ljepse strane a u zivotu nikada na ljepse dane!!!!

(Odgovor članu natalijax)
Neposredna veza do poruke: 4
30.3.2011 15:47:49   
katy mama
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image kako me nasmija ovo za noge user posted image user posted image user posted image user posted image bravo zenska,mislim da nakon toga vise nikad nece uci u sobu bez kucanja 

a ostalo zajednica je uvijek teska-drzite se user posted image

moj mali sin,moja velika ljubav je stigo 19.09.2009.u 10.25

Neposredna veza do poruke: 5
30.3.2011 17:03:18   
nemirna mama
IZVORNA PORUKA: katy mama

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image kako me nasmija ovo za noge user posted image user posted image user posted image user posted image bravo zenska,mislim da nakon toga vise nikad nece uci u sobu bez kucanja 

više ne dolazi.....otkako smo za božić preselili na kat njega nema a user posted image  je vječita

(Odgovor članu katy mama)
Neposredna veza do poruke: 6
30.3.2011 18:31:12   
Točkica28
sva sreća da nisi ti nih ulovila user posted image

Točka do točke točkica...
11.10.2010.Šimac <3, 17.1.2013. Mini Šimac <3
Naše sve <3 <3

Neposredna veza do poruke: 7
30.3.2011 20:14:56   
katy mama
IZVORNA PORUKA: nemirna mama

IZVORNA PORUKA: katy mama

više ne dolazi.....otkako smo za božić preselili na kat njega nema a user posted image  je vječita

user posted image user posted image user posted image user posted image  mozda da se potrudite da i ona zatekne slicnu situaciju,mozda se bar malo user posted image

ma mislim-uletit u neciju sobu,ni svojoj mami ne ulazim u sobu bez kucanja

Neposredna veza do poruke: 8
30.3.2011 20:56:37   
nemirna mama
ma nemaju oni srama....pred drugima su sasvim normalni ma šta to značilouser posted image  a inače  su nenormalni user posted image

(Odgovor članu katy mama)
Neposredna veza do poruke: 9
30.3.2011 23:36:42   
maryann01
nisi jedina takvih situacija kod nas ima bezbroj,ali ipak moji ulaze u sobu s kucanjem da ne bi bilouser posted image

moj quatro
Josip 20.04.2002. 3350gr 50cm
Viktorija 24.07.2003. 3330gr 50cm
Andrej 27.01.2011.3500gr 52cm
Fran 17.02.2015.3200gr 50cm

Neposredna veza do poruke: 10
31.3.2011 8:31:00   
jagodicabobica

po uzoru na žikinu dinastiju, jer moj život je poput žikine dinastije otkako sam u braku...ne zna se ko koga guziči al u mozak user posted image user posted image
kad sam se udala muževi roditelji su se činili normalni...recimo user posted image
udala sam se trudna u četvrtom razredu srednje i drugo polugodište sam polagala razredne ispite i hvala bogu sve sam na vrijeme završila sa svojim razredom....

živjeli smo zajedno skoro 6 godina i sad smo se podjelili

naime dok smo bili skupa ako bi mm i ja ostali ujutro duže u krevetu odmah bi bila nosina do nebai pitanje jeste li piliće izlegli? user posted image  a ja bi odgovorila ahaaaaaaaa i to njih 20 ide niz stepenice zar ne čujete kako pijučuuser posted image  baba bi samo zašutila i user posted image

a svekar nam je jedno jutro upao u sobu za vrijeme radne akcijeuser posted image
kao ono 8 je sati treba u štalu stoku hranit i on banu na vrata bez kucanja bez javljanja kad ono moje noge njegovom sinu na vratu a svekar user posted image  i bjež van a madam user posted image  nas je dočekala kod stepenica kao srem vas bilo takve se stvari ne rade ujutro...a mi ono user posted image user posted image  ajd dobro

iam tu još puno puno toga ali pisat ću još kad se nečega prisjetim.....kad mi se nešto dogodi...
evo da se još pohvalim jučer smo postali bogatiji za 3 teleta...3 krave su se otelile i jedna se ovca ojanjila.... toliko od mene za saduser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image komedije....

Neposredna veza do poruke: 11
31.3.2011 11:56:12   
lavica81
a lude kuće u tebe nemirna mamauser posted image user posted image user posted image

Mara 04.10.2010. mamina i tatina princeza
Toni 08.07.2013. mamin i tatin princ

(Odgovor članu jagodicabobica)
Neposredna veza do poruke: 12
31.3.2011 13:18:15   
nemirna mama
pa ja ću poludit

danas rasprava na saboru i susjedi moraju imati svoje komentare na sve al ajd dobro, lako je meni za njih user posted image njih ja sve po kratkom postupku ali ovi ukućani ....koma
svekrva ima svoje kokoši, ja nemam niti jednu, sad u subotu je sajam u popovači i madam user posted image  ide pa će mi kupiti nesilice od 2 tjedna jer meni kokoši isključivo trebaju zbog jaja, jako puno jaja potrošimo, tj. potrošili bi da imamo svoje koke a ovako ja moram pitati madam user posted image  svaki put kad mi djeca hoće pojesti jaje....i tu sad slijedi priča ili šta već....
u početku bi sve koke trebale biti zajedno a jaja bi išla na pola i sad je pitam kako ćemo znati čija je koka snela jaje kad slijedi orginalni odgovor mog svekra: umočiš prst u boju i onda ga umočiš kokoši u guzicu  i onda ona odmah snese obojeno jaje user posted image  user posted image   prva reakcija je bila user posted image pa onda user posted image user posted image user posted image
izjava stoljeća......velim ja njemu nema problema djede samo ako ste vi voljni umakati prste u kokošju guzicu i onda njegova izjava user posted image user posted image  a ja user posted image user posted image  glavom bez obzira

user posted image user posted image  user posted image user posted image  pazi ti njega da ja umačem prste pa nisam s kruške spala i vi sad recite jel to normalno...al baš te ono u mozak

(Odgovor članu lavica81)
Neposredna veza do poruke: 13
31.3.2011 14:49:26   
emab
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  smijeh živi, ma ajde priznaj...ipak je tebi zabavno s njima user posted image user posted image user posted image user posted image

"Bože daj mi ono što mi treba, a ne ono što želim."

Mali anđelek 10.03.2007.
"mamin sin" M 20.04.2009.
naša curka-bracina seka se rodila 06.04.2011.

Neposredna veza do poruke: 14
31.3.2011 14:55:33   
jagodicabobica

pa ja ću poludit

danas rasprava na saboru i susjedi moraju imati svoje komentare na sve al ajd dobro, lako je meni za njih user posted image njih ja sve po kratkom postupku ali ovi ukućani ....koma
svekrva ima svoje kokoši, ja nemam niti jednu, sad u subotu je sajam u popovači i madam user posted image  ide pa će mi kupiti nesilice od 2 tjedna jer meni kokoši isključivo trebaju zbog jaja, jako puno jaja potrošimo, tj. potrošili bi da imamo svoje koke a ovako ja moram pitati madam user posted image  svaki put kad mi djeca hoće pojesti jaje....i tu sad slijedi priča ili šta već....
u početku bi sve koke trebale biti zajedno a jaja bi išla na pola i sad je pitam kako ćemo znati čija je koka snela jaje kad slijedi orginalni odgovor mog svekra: umočiš prst u boju i onda ga umočiš kokoši u guzicu  i onda ona odmah snese obojeno jaje user posted image  user posted image   prva reakcija je bila user posted image pa onda user posted image user posted image user posted image
izjava stoljeća......velim ja njemu nema problema djede samo ako ste vi voljni umakati prste u kokošju guzicu i onda njegova izjava user posted image user posted image  a ja user posted image user posted image  glavom bez obzira

user posted image user posted image  user posted image user posted image  pazi ti njega da ja umačem prste pa nisam s kruške spala i vi sad recite jel to normalno...al baš te ono u mozak

kakva zikina dinastija kakvo sto.......ovo je tako smjesno da bi i komicari zapanjeni ostali....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 15
31.3.2011 16:35:58   
Krky
Eto ti ideje i za usršnje bojanje...a ako staviš malo jedne i druge boje...dobiš i šarena!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

MAMA SA 6 ******

Neposredna veza do poruke: 16
2.4.2011 9:53:42   
nemirna mama
evo mene opet...gospoda user posted image  i user posted image  su otišli u popovaču na sajam da mi uzmu koke i kupila mi je 15 nesilica a sebije  uzela 15 nekih crnih...kad koja krepa da se zna čija je user posted image
sad kad dođu moram svekru dat boju i nek umače prste u kokošje guziceuser posted image

napokon moje koke i moja jajauser posted image

(Odgovor članu Krky)
Neposredna veza do poruke: 17
2.4.2011 9:56:04   
jagodicabobica

evo mene opet...gospoda user posted image  i user posted image  su otišli u popovaču na sajam da mi uzmu koke i kupila mi je 15 nesilica a sebije  uzela 15 nekih crnih...kad koja krepa da se zna čija je user posted image
sad kad dođu moram svekru dat boju i nek umače prste u kokošje guziceuser posted image

napokon moje koke i moja jajauser posted image

user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 18
2.4.2011 10:02:05   
pincirotvajler

(Odgovor članu jagodicabobica)
Neposredna veza do poruke: 19
5.4.2011 13:22:43   
nemirna mama
danas idem ja u poštu kad neka prijateljica od madam user posted image  kaže meni: ju što si debela...a ja user posted image
sigurno te dobro hrane kad si tolika, znači zdrava si...velim ja njoj....ne hrane me niti su me hranili, nisam njihova krmača d ame tove, a ako sam debela ne znači da sam zdrava kao vi jer kroz vas vjetar piri i skoro vas odense koliki ste...
pazi ti babe user posted image user posted image

dođem ja doma prije nekih 10 min kad madam user posted image  čeka na ulazu....kako se ti to ponašaš prema mojoj prijateljici, kako si nekulturna...velim ja njoj....ja nekulturna, pa šta baba sebi sve dopušta, meni će vikat na sred ulice kako sam debela i da me dobro hraniteuser posted image  hallo madam svekrva jel to normalno...
madam user posted image  pa je kad si debela....sad mi je stvarno dosta user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
ona će meni govorit da sam debela.....baba jedna luda a teža je od mene 20 kg i ona je super duper mršavica i ne znam šta sve ne....al sam bijesna....

(Odgovor članu pincirotvajler)
Neposredna veza do poruke: 20
5.4.2011 13:23:52   
pepeljuga
A i tebi je uvik veselouser posted image

Ništa u životu nije tako loše, da nebi moglo biti i gore, ali ni tako dobro da nebi moglo biti bolje!! :))

Neposredna veza do poruke: 21
5.4.2011 14:13:27   
nemirna mama
ma joj nije to još ništa...sad sam se stvarno šokirala....mislim bože dragi šta tima ljudima neće sve past na pametuser posted image

izlazim ja sad van iz kuće kad svekar doslovno kopa po smeću koje sam ja jutros iznesla van user posted image
faca je doslovno bila user posted image  što me vidi....a u ruci drži omot od hrenovki jer sam ih jutros djeci kuhala...ja user posted image user posted image  pa dobro djede šta to radite...on....user posted image user posted image ma ništa tražim nešto...ja već bjesna user posted image  i umurem od smjeha user posted image user posted image  znači tako kopa se po smeću da se vidi šta smo sve pojeli, kupili i koliko smo para potršili jer sad to ne možete vidjet otkako smo mi na katu...on...paaaaaaaaa daaaauser posted image  i što ste još našli....maaaaa ništa....a odmah do omota od hrenovki bio je i moj tampon od jutros jer sam sparila smeće iz kuhinje s onim iz wc-a i sve zajedno iznela van

velim ja njemu...djede hoćete li kopati i po septičkoj jami da vidite koliko smo se olakšali jer očito cas to zanima kad nam kopate po smeću....on... user posted image  user posted image user posted image  šta mi je to trebalo...kad čujem sad žestoku raspravu u prizemlju...on...to sam sad napravio i više nikad....jesi me čula...drugi put ćeš ti...ona....nema šanse pa da neđem to nešto krvavo što si ti...a ja sa stepenicauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  
umirem...umirem jer nikad neću zaboravit njegov izraz lica kad sam mu prišla s leđa i pitala ga što radi....a on mili moj božeuser posted image user posted image user posted image user posted image

bravo ja user posted image user posted image

(Odgovor članu pepeljuga)
Neposredna veza do poruke: 22
5.4.2011 16:15:10   
pincirotvajler

Neposredna veza do poruke: 23
5.4.2011 17:27:58   
Rebeka
ajme meni nemirna mama... totalna si komedija...
Hvala što si mi uljepšala dan...
Kraljica si...
Ovo me podsjeća na djetinjstvo,tj. na rat između moje mame i pok.djeda, ali ona nije znala ovako odgovoriti...
Svaka čast na iskrenosti, odgovorima i snalažljivosti... Čudo siuser posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Naše malo zlato stiglo nam je 02.08.2011.
Koja sreća i blagoslov....

(Odgovor članu pincirotvajler)
Neposredna veza do poruke: 24
5.4.2011 17:51:41   
katy mama
joj ja ne mogu vjerovat kakih ljudi na svijetu ima user posted image user posted image user posted image user posted image

al nek si ti njima pokazala  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu Rebeka)
Neposredna veza do poruke: 25
Stranica:   [1] 2 3 4 5   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: [1] 2 3 4 5   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!